Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[LT] Tarpmiestinių ir užsakomų autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

TOKS ir Kautra įsigijo po du dviaukščius "Setra" autobusus, pritaikytus neįgaliesiems.
    http://ebus.lt/zmonems-su-judejimo-n...iai-autobusai/
    Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
    Marsrutai.lt tinklaraštis!
    SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
      TOKS ir Kautra įsigijo po du dviaukščius "Setra" autobusus, pritaikytus neįgaliesiems.
      http://ebus.lt/zmonems-su-judejimo-n...iai-autobusai/
      Neįgaliesiems pritaikyti tarpmiestiniai autobusai jau Lietuvoje
      Facebooke "Toks" paskyroje yra daugiau naujo "Setra" autobuso nuotraukų.
      Paskutinis taisė Karoleo; 2016.04.14, 14:34.

Comment

Vlasavos Carrus 9700S NG #51. Abu šie autobusai su suprogramuotomis švieslentėmis.
        Daugiau mano nuotraukų >>
        Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

"Ollex" paskutiniais metais labai stipriai naujina savo parką.
          Per kelias paskutines savaites man pasitaikiusios "švieženos".

Volvo 9700:

Scania Touring HD (Higer):

Modelis iš arčiau:

Altas (Mercedes-Benz Sprinter 516):

Ir senas Mercedes-Benz O350-15RHD Tourismo, bet su nauju valstybiniu numeriu

P.S. Per kovo mėnesį "Ollex" pakeitė valstybinius numerius vos ne pusei savo autobusų. Įdomu, kam to reikėjo

Comment

/\ Volvo 9700 Ollexas nusipirko net dešimt, tad rimtai ruošiasi vasaros sezonui. Dar vienas iš Ollexo naujokų.

Meteoritturo Iveco

Seknijos Mercedes-Benz

Kelmės AP Van Hool

Ne naujiena, bet pakeitęs spalvas Tauragės AP margutis.

Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Parašė Raikkonen Rodyti pranešimą
              /\ Volvo 9700 Ollexas nusipirko net dešimt, tad rimtai ruošiasi vasaros sezonui. Dar vienas iš Ollexo naujokų.
              Atvaizdas

Meteoritturo Iveco
              Atvaizdas

Seknijos Mercedes-Benz
              Atvaizdas

Kelmės AP Van Hool
              Atvaizdas

Atvaizdas

Ne naujiena, bet pakeitęs spalvas Tauragės AP margutis.
              Atvaizdas

Atvaizdas
              Visos 10 Ollex volvu keliaus i skandinavija uzsakomaisiais reisais. Scanias siemet pirko dvi, viena jau atvaziavo ir dar viena atkeliauju viso bus 3 su praitais metais nupirkta. Tourino tokiu kaip sis nupirkta 2 ar 3 vnt bijau apsimeluot.. kadangi isauges poreikis mazesniu autobusu mazoms grupems o ju ollex ir taip nelabai turejo neskaitant otokar navigo ir vieno tourino praitais metais isigyto.

Comment

Rocketbus'o Oro uosto ekspresas.

Comment

Dar vienas "Ollex" nelabai naujas autobusas, bet su nauju valstybiniu Nr. Irizar PB 14-3,7 ketvirtadienį Vilniuje, Dariaus ir Girėno g.:

Comment

Viena iš dviejų Kautros naujųjų Setra S431DT, šiandien užsakomajame maršrute Vilniuje.

Comment

Zarasų AP OTOKAR kaip mikriukas atrodo

Comment

Naują Setra S431DT įsigijo ir "Vilneda". Be abejo, valstybinis Nr. skaičiai atitinka autobuso modelį Antradienio vakarą vežiojo turistus po Vilniaus senamiestį:

Comment

Klaipėdos AP dabar išbando Irisbus Magelys. Šį autobusą po keletos savaičių bus galima pamatyti ir Transbaltica parodoje.

Vienas iš Login dalyvius vežiojusių Ollex mikroautobusų.

Na, kokio tik transporto Lietuvoje nėra...

Paskutinis taisė Raikkonen; 2016.05.07, 22:35.

Comment

Parašė Raikkonen Rodyti pranešimą
                            Klaipėdos AP dabar išbando Irisbus Magelys. Šį autobusą po keletos savaičių bus galima pamatyti ir Transbaltica parodoje.
                            Atvaizdas

Atvaizdas

Vienas iš Login dalyvius vežiojusių Ollex mikroautobusų.
                            Atvaizdas

Na, kokio tik transporto Lietuvoje nėra...
                            Atvaizdas

Atvaizdas
                            Fotografavau ta Sunkvežimi Šiluvoje vasara pamiršau ikelt
                            Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

Pora fotografijų darytų šiandien:
                              Į Druskininkų Kautros filiala perduotas #248

Ir vis dar veikiantis (arba nuo vasaros toje pačioje vietoje stovintis) Jūrų Muziejaus autobusas:

Ir autobusas kuriuo keliavome. Tarp kitko labai patogus

Comment

LK autobusai Klaipėdoje

GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

MareTravel vienas naujesnių pirkinių Neoplan Skyliner - vakar Rygoje.
                                  [/url]

Comment

Vakar Anykšiuose:
                                    Neoplan n1122/3c skyliner
                                    irizar ir du neoplan

Vibus neoplan

setra ir man

Ir dar keli Ukmergėje nežinomų vežėjų autobusai

Comment

Vienas naujesnių "Kautros" Alto mikriukas 2016-05-26 Kaune Laikinojoje AS

Comment

Keli kadrai is vakar vykusios Ukmerges miesto sventes:
                                        Pasvalio carrus classic

ir nezinomo vezejo iveco daily

Comment

Ale zuikiai netik, kad be bilieto važiuoja, bet ir šašlykus kepti pradeda bagažo skyriuje
                                          o "šiap" stipriai kliuvo jam... Bet dar manau galima suremontuoti
                                          "Minituro" neperseniausiai sedegusi Setra S328 DT šiandien Kauno AP teritorijoje

Paskutinis taisė rytis001; 2016.05.30, 21:02. Priežastis: padejau tarpa tarp S328 ir DT nes "smailas" gaunasi

Comment

Working...
                                          X