Savaitgalyje. Iš Nidos.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LT] Tarpmiestinių ir užsakomų autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Panašu, kad toli gražu ne visi gali elgtis adekvačiai ir skleidžia vien neapykantą arba begalinę neviltį. Tenka pripažinti suklydus, leidžiant platesnius komentarus šioje temoje.
aRa siūlymu, diskusija apie bilietų kainas iškelta į Viešąjį transportą
Atstatytas senasis temos pavadinimas ir paskirtis.
Aktyviausią temos dalyvį eilinį kartą informuoju, kad tekstiniai pranešimai, susiję su nuotraukų turiniu, čia nėra draudžiami ir nederėtų priekaištauti tokių žinučių autoriams. Jeigu aš, ar kiti tvarkytojai matysime, kad pranešimas netinkamas, jis bus pašalintas.
-----------------------------------------
Autotransos Indcar Wing Vilniuje, Rygos g. Tokių autobusų įmonė turi 2.
Svirkos Saffle 2000 / Volvo B10M-70B Vilniuje, Stoties g.
Kautros Ikarus EAG E98HD/398HD nr. 125, Kaune, M. K. Čiurlionio g. ir Vytauto pr. sankryža. "Traukinys" ką tik atvyko iš Kazlų Rūdos.
Comment
-
Autobusų keitimas Šiauliai-Vilkaviškis maršrute, ne visada būna skirtumas.
Parašė Mettal Rodyti pranešimąKautros Ikarus EAG E98HD/398HD nr. 125, Kaune, M. K. Čiurlionio g. ir Vytauto pr. sankryža. "Traukinys" ką tik atvyko iš Kazlų Rūdos.
Atvaizdas
Tik kažko tas traukinys į autobusų stotį važiuoja
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąPanašu, kad toli gražu ne visi gali elgtis adekvačiai ir skleidžia vien neapykantą arba begalinę neviltį.
Comment
-
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąTik kažko tas traukinys į autobusų stotį važiuoja
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąGal pavyko atsekti, kam priklauso šis raudonasis Man'as? Nes fotobuso duomenų bazėje jo nėra
Comment
-
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąTOKS'o naujieji pirkiniai - Mercedes-Benz O550 Integro. 2001 metų, 47 sėdimų vietų. Kaip jau skelbta kitoje temoje, TOKS'as tokių autobusų įsigijo du. Jie aptarnauja specialų darbuotojams skirtą maršrutą į elektrinę. Šiandien važiavo į Troškūnus, į Trakus važiavo senasis Mercedes.
Atvaizdas
Atvaizdas
Jei jis yra skirtas priemiesciui, ir kad pakeisti esamas priemiescio masinas 234-237, tai keista jog ji siuncia i Troskunus. Troskunai su Trakais turi bendro tik tai, jog priekines raides TR sutampa.
Nors is esmes Troskunai nera labai tolimas "Toks'o" marsrutas, sakyciau netgi vienas is artimesniu. Bet vistiek...idomu ar vaziuos sis Mercedes i ilgesnius reisus ar ne?
Comment
-
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąKadangi tai ne miesto autobusas, tai beabejo minkstasis. Į Trokšknus dėl to, kad tai vienas iš TOKSo pentadienio-sekmadienio maršrutų ir jiems aptarnauti reikalingi papildomi autobusai.
Comment
-
Įvažiavimas į Lazdynus iš Oslo g. Dabar Erfurto g. viaduko remonto dėka atsirado gera vieta fotografuoti specialiųjų reisų autobusus.
Kažkokios A. Paneriuose įsikūrusios įmonės darbuotojus vežantis EOS.
Biotechnologijos instituto MB O405N (Baltupių-Pašilaičių-Justiniškių-Viršuliškių-Pilaitės-Karoliniškių-Lazdynų maršrutas)
TOKSo specialieji iš VE-3. Setra S315GT-HD į Pilaitę, Justiniškes, Šeškinę.
MB Integro į Lazdynus, Laisvės pr., Ateities g. Kitas Integro dirbo maršrutu į Savanorių pr., Stotį, Olandų g., Giedraičių st.
Comment
-
Užsilike kadrai.
Svėdasai
PEr lankymasi Rokiški
Šituo atvažiavau iš svedasų (9.00lt)
Atvažiavo belaukian autobuso atgal Į Svėdasus
Bėje, Iš Svėdasų atvažiavau Kautros mikriuku tai kainavo 9.00lt
o gryžtant su Rokiškio AP kaina 9.50lt
Kaip suprast??? VAiruotojas į kišenė 50ct???Paskutinis taisė rytis001; 2014.09.16, 19:40.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąBėje, Iš Svėdasų atvažiavau Kautros mikriuku tai kainavo 9.00lt
o gryžtant su Rokiškio AP kaina 9.50lt
Kaip suprast??? VAiruotojas į kišenė 50ct???
Comment
-
Išsikrovus foto iš aprato pavadinimu "neturėjau prie saves fotiko"
Ir foto iš vasaros stovyklos "taize" netoli šiluvos
Klausimai mettal:
1. Kas čia per agregatas?
2. Kam jis priklauso?
3. Fotobuse jo nėra.Paskutinis taisė Mettal; 2014.09.22, 09:13.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
Comment