Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[LT] Tarpmiestinių ir užsakomų autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Matyt neturėjo ką leisti Tauragės AP, kad šią Setrą prikėlė?
    Daugiau mano nuotraukų >>
    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Vasariškai šiltą šios dienos popietę.

Comment

Du "nauji" midibusai reguliariuose pervežimuose

2006 metų Isuzu Turquoise, Alytaus įmonė Busotas. Autobusas iki šiol priklausė Le Meridien Villon Vilnius viešbučiui.

1990 metų Neoplan N208 Jetliner, Zarasų AP. Iki šiol priklausė privačiam vežėjui iš Rokiškio.

Paskutinis taisė digital; 2025.06.28, 16:08.
        Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Man keista, Kad Zarasu AP turinti tiek neblogos technikos, nuspirko si eksponata. Dar keisciau, kad labai daznai Kaune matydavau Hyundaju, kurie kitose parkuose dazniausiai patvorius ramsto. Kam tuomet visos tos brangios Bovos?

Comment

Na, 3 autobusai į Vilnių, 3 į Kauną, 2 į Klaipėdą. Viso - 8. Tiek padorios būklės autobusų jie neturi. Be to šio Marcopolo (http://fotobus.msk.ru/vehicle/357777/#n394628) jau labai seniai nemačiau.

Comment

Parašė Garbanius Rodyti pranešimą
              Man keista, Kad Zarasu AP turinti tiek neblogos technikos, nuspirko si eksponata. Dar keisciau, kad labai daznai Kaune matydavau Hyundaju, kurie kitose parkuose dazniausiai patvorius ramsto. Kam tuomet visos tos brangios Bovos?
              Parašė Raikkonen Rodyti pranešimą
              Na, 3 autobusai į Vilnių, 3 į Kauną, 2 į Klaipėdą. Viso - 8. Tiek padorios būklės autobusų jie neturi. Be to šio Marcopolo (http://fotobus.msk.ru/vehicle/357777/#n394628) jau labai seniai nemačiau.
              Praeitą vasarą dalis "gerųjų" Zarasų autobusų buvo kuriam laikui išvažiavę padirbėt į Skandinaviją. Galbūt, ir šiais metais ruošiasi panašiems "turams", o dirbti vietoje kažkam irgi reikia.

Be 2011 m. pabaigoje apdegusios Setros Nr. 326, "iš žadimo iškrito" ir iš pažiūros gan gerai atrodęs Hellmark Nr. 329. Abu matyti šioje nuotraukoje.

Tuo tarpu, Hyundai dar turėtų važinėti - tech. apžiūra galioja (iki liepos mėn.)

Comment

/\ Pagirtina, jog autobusų parkas užsidirba ir tokiais būdais.

Mažeikių AP paskutinysis pirkinys - 2006 metų Bova Futura FHD 127. Autobuse yra 53+1 sėdimos vietos. Šiandien Šiauliuose.
                Paskutinis taisė digital; 2025.06.28, 16:09.

Comment

Kautros naujausieji pirkiniai - Temsa Safari HD. Paskutiniu metu Kautros įsigyti Safariai yra skirtingų ilgių ir talpumo, Safariai nuotraukose - standartinio ilgio su 49+1 sėdimomis vietos.
                  Vakar, Naujoji Akmenė-Kaunas.

Šiandien, Žagarė-Kaunas.
                  Paskutinis taisė digital; 2025.06.28, 17:17.

Comment

Radviliškis

Kautra, Mažeikiai-Alytus

Zarasų AP, Klaipėda-Zarasai

Busturas, Kaunas-Šiauliai

Busturas, Vilnius-Šiauliai

Kautra, Žagarė-Kaunas

Alytaus Kautra, Šiauliai-Vilkaviškis

Du iš trijų autobusų tolimojo susisiekimo autobusų, kurie stoja Radviliškyje, bet nestoja Šiauliuose.
                    Panevėžio AP, Kelmė-Panevėžys. Į Panevėžį išvažiavo su vienu keleiviu.

Mažeikių AP, Vilnius-Mažeikiai. Maršruto lentelėje užrašas 'Ekspresas' klaidingas, nes ekspreso grafiku jis važiuoja tik iki Radviliškio, vėliau stoja mažesniuose miesteliuose tarp Šiaulių-Mažeikių.

Trečiasis - Kautros Joniškis-Kaunas, tądien taip pat važiavo mikroautobusas.
                    Paskutinis taisė digital; 2025.06.28, 17:20.

Comment

Vienas iš dviejų neseniai Kautros įsigytų Volkswagen Crafter. Didelių skirtumų nuo įsigytų anksčiau nėra, galbūt tik tai, kad kondicionierius sumontuotas ties mikroautobuso viduriu, o ne gale, taip pat gale yra stiklas/stiklo imitacija. Standartiškai - 19 sėdimų vietų.

Mikroautobusas grįžo iš Šilalės, o ten rytiniame reise važinėja pastovios transporto priemonės, taigi, galima tikėtis ten jį dažnai išvysti.

Paskutinis taisė digital; 2025.06.28, 17:21.

Comment

Įdomu, kiek laiko trunka kelionė iš Klaipėdos į Zarasus arba atvirkščiai? Spėju, tai viena ilgiausiai trunkančių kelionių.

Comment

Parašė Silber418 Rodyti pranešimą
                          Įdomu, kiek laiko trunka kelionė iš Klaipėdos į Zarasus arba atvirkščiai? Spėju, tai viena ilgiausiai trunkančių kelionių.
                          Kelionė trunka beveik 9-ias valandas. Taip, tai ilgiausias maršrutas Lietuvoje.

Comment

"Meteorit turo" Mercedes-Benz O405G Vilniuje, M. Šleževičiaus g.

Paskutinis taisė digital; 2025.06.28, 17:23. Priežastis: atkurtos nuotr.
                            Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Pats ilgiausias maršrutas Visaginas-Palanga.

Comment

Buvo. Dabar jau nėra. Nebent vasarą vėl atgaivins. Bet 118.lt jau būtų, o dabar dar nėra. Aišku, gal dar yra laiko. Bet nelabai daug ten tų keleivių iš Visagino buvo, važinėdavo mikroautobusas. Labiau apsimoka vežti visaginiečius užsakomaisiais reisais.

Comment

Parašė mersiukas Rodyti pranešimą
                                  Pats ilgiausias maršrutas Visaginas-Palanga.
                                  Ne visai,
                                  Zarasai-Klaipėda 437 km. 8 h. 55 min.
                                  Visaginas-Palanga 421 km. 6 h.

Pernai pradėjo važinėti tik birželio pabaigoje, taigi, natūralu kad informacijos apie jį dar nėra.

Comment

Tik įdomu, kaip su mikrobo vairuotojo darbo laiku. Zarasų autobusas ilgai važiuoja dėl to, kad stoja tarpinėse stotelėse, be to daro ilgas atstovas Šiauliuose (30 min.) ir Panevėžyje (15 min.). O Visagino stodavo tik, jei neklystu, Utenoje, Panevėžyje, Šiauliuose ir Telšiuose arba Plungėje. Ir kažin ar pusvalandį stovėdavo Šiauliuose.

Comment

Visaginas-Palanga per Kėdainius.Klaipėda važiuoja.

Comment

Įdomu ar daug kelievių važiuodavo pilną 9 valandų maršrutą, ar maršruto esmė labiau trapinės kelionės. Atrodo beprotiškai daug kaip Lietuvai 9 valandų kelionė.
                                        Asmeniškai geriau važiuoiau Zarasai-Kaunas 3val 40min + Kaunas-Klaipėda 2val 40 min. Aišku yra kiek ilgiau trunkančių reisų ir gal nevisada patogu suderint persėdimą.

Comment

Aišku, kad gal vienas kitas per mėnesį. Net iki Šiaulių vargu ar kasdien važiuojančių atsiranda. Tiesiog maršrute keleiviai keičiasi etapai: Zarasai -Rokiškis, Rokiškis - Panevėžys, (kažkiek į Kupiškį), Panevėžys - Šiauliai (kažkiek nubyra į Šeduvą, Radviliškį), Šiauliai - Kuršėnai, Telšiai, Plungė, Kretinga, Palanga, Klaipėda.
                                          Paskutinis taisė Al1; 2014.05.02, 07:17.

Comment

Working...
                                          X