Geriau jau panaikintų maršrutą. Nes ir taip traukinys panašiu laiku važiuoja ir panašia trasa. Į abi puses. Beje, traukinys netgi veža greičiau.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LT] Tarpmiestinių ir užsakomų autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąNu bet sutik, geriau tokie Sprintai negu daugelis "Busturo" autobusu.
Man kaip aukštaūgiui mikrobuose nera vietos. Todėl dabar kai man reikia kasdien važinėti iš Ukmergės į Kauną aš renkuosi automobilį, nes reikia būti anksti ir tinkamiausias maršrutas Moletu AP, tai pastoviai leidžia MB Vario.
Comment
-
Parašė mandan Rodyti pranešimąAš to nepripažystu. Aš geriau važiuočiaus supuvusia scania negu mikrobu.
Man kaip aukštaūgiui mikrobuose nera vietos. Todėl dabar kai man reikia kasdien važinėti iš Ukmergės į Kauną aš renkuosi automobilį, nes reikia būti anksti ir tinkamiausias maršrutas Moletu AP, tai pastoviai leidžia MB Vario.
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąTai valio, mano ugis 201 man be problemu visokie Sprintai ir Crafteriai..
Comment
-
Vilnius, V. Kudirkos gatvė: 1956 m. gamybos Saurer.
Vairas dešinėje pusėje, bet vis dėlto įregistruotas. TA negalioja nuo sausio pabaigos, o prieš pirmą TA trūkumų sąrašiukas labai įspūdingas. Vargu, ar yra Lietuvoje naujai nuperkamų transporto priemonių su šitiek trūkumų:
(kam reikia - VIN = 2057633)
Comment
Comment