Vienas iš naujųjų Kautros VW Crafterių su skirtingais nei ankstesniuose montuojama švieslente.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LT] Tarpmiestinių ir užsakomų autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Naujienos tarpmiestyje
Ko gero pati geriausia naujiena - Marijampolės AP Setra 415 GT-HD. Beje, autobusas visiškai naujas, ko gero tai dabar vienas geriausių autobusų Lietuvoje
Marijampolės AP autobusuose važinėjančiuose į Kauną/Vilnių veikia WiFi. (http://marijampolesap.lt/marijampole...rneto-rysiu-2/)
Druskininkų AP pirkinys - Ernst Auwärter Economy, 1996 metų gamybos. Anksčiau priklausė kitam Lietuvos vežėjui.
Garbaniaus minėtas visiškai naujas Transrevio Volkswagen Crafter.
Ir MeteoritTuro naujas Iveco Daily.
Paskutinis taisė digital; 2025.06.24, 15:10.
- 5 patinka
Comment
-
Jau spejo Setra posukio žibinto stikliuką pamesti, ar iš vis pakeistas jis. Vat ir naujas pirkinys, jau byraParašė Raikkonen Rodyti pranešimąNaujienos tarpmiestyje
Ko gero pati geriausia naujiena - Marijampolės AP Setra 415 GT-HD. Beje, autobusas visiškai naujas, ko gero tai dabar vienas geriausių autobusų Lietuvoje
Atvaizdas
Marijampolės AP autobusuose važinėjančiuose į Kauną/Vilnių veikia WiFi. (http://marijampolesap.lt/marijampole...rneto-rysiu-2/)
Druskininkų AP pirkinys - Ernst Auwärter Economy, 1996 metų gamybos. Anksčiau priklausė kitam Lietuvos vežėjui.
Atvaizdas
Garbaniaus minėtas visiškai naujas Transrevio Volkswagen Crafter.
Atvaizdas
Ir MeteoritTuro naujas Iveco Daily.
Atvaizdas
Comment
-
Jei tas didelis kondicionierius viršuje veikia, tai nėra dar taip blogaiParašė Garbanius Rodyti pranešimąDruskininku AP pagaliau pakeite savo giuvena Karosa.. O kaip sitie MB midbusai? Geriau tarkim nei Sprintai ar Crafteriai? Cia is keleivio puses.
Kai kuriuose jų Sprinteriuose nėra nei užuolaidėlių prie netamsintų langų, jau nekalbant apie kondicionierius...
Comment
-
Bet visgi įdomiai čia su Autoturu, jų tarpmiestiniams maršrutams reikia 3-4 autobusų, o Kautra šiuo metu jų Vilniuje laiko 16 (neįskaitant miesto autobusų). Nejaugi buvo tokia didelė skylė su užsakomaisiais...Parašė Karoleo Rodyti pranešimą
Comment
-
Nebuvo ten ką optimizuoti, net atvirkščiai į Druskininkus Autoturas turėjo vieną reisą kasdien ir kitą penktadieniais, sekmadieniais, o Kautra važiuoja kasdien po du kartus.Parašė Al1 Rodyti pranešimąMatyt kai kuriuos maršrutus optimizavo.
Comment
-
Šitas Renault ilgai nakvodavo Ukmergėje, nes iš Ukmergės veždavo darbuotojus į Vilnių (berods Girtekos įmonių grupei priklausančią įmonę Terminals LT). Dabar kiek mačiau nakvoja Neoplan CityLiner Gar. Nr. 104Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąBet visgi įdomiai čia su Autoturu, jų tarpmiestiniams maršrutams reikia 3-4 autobusų, o Kautra šiuo metu jų Vilniuje laiko 16 (neįskaitant miesto autobusų). Nejaugi buvo tokia didelė skylė su užsakomaisiais...
Comment
-
Busturas jau nėra vienas iš nedaugelio parkų, kurie neeksploatuoja mikroautobusų. Šis Mercedes-Benz Sprinter 2006 metų gamybos, taip pat Busturas įsigijęs 2007 metų, naujesnio modelio Sprinterį.
Paskutinis taisė digital; 2025.06.24, 15:13.
- 3 patinka
Comment
-
Kitos išeities kaip ir nėra, ypač kai mažėja keleivių srautai.Parašė Al1 Rodyti pranešimąApgailėtina. Kuo toliau, tuo labiau tarpmiestinis VT mikrobizuojasi. Ir dar norima, kad žmonės naudotųsi VT? Jau geriau senas automobilis, nei naujas mikrobas.
Comment
-
Aš to nepripažystu. Aš geriau važiuočiaus supuvusia scania negu mikrobu.Parašė Garbanius Rodyti pranešimąNu bet sutik, geriau tokie Sprintai negu daugelis "Busturo" autobusu.
Man kaip aukštaūgiui mikrobuose nera vietos. Todėl dabar kai man reikia kasdien važinėti iš Ukmergės į Kauną aš renkuosi automobilį, nes reikia būti anksti ir tinkamiausias maršrutas Moletu AP, tai pastoviai leidžia MB Vario.
Comment
Comment