Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[LT] Tarpmiestinių ir užsakomų autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Plungės autobusų parko Isuzu Novociti #22 Vilniuje 2016-07-08
    Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

Dar Dainų šventės autobusų.

Ukmergės g. Kėdbuso Bova

Čegmiros Setra S228DT

Svirkos Van Hool

Meteorit Turas irgi turėjo užsakymų. „Moksleivinis“ dešinėje - vienas 99 galybių. Paskutinę šventės dieną prieš visiems išvykstant prie mokyklos Baltupiuose priskaičiavau 12 šito „gėrio“ vienetų ir vos 1 normalų autobusą (Kautros Setra S317GT-HD nr. 180)

MAN FRH292 (RKR801) S. Stanevičiaus g. prie Ateities mokyklos.

Antrasis Busturo ilgas Saffle 2000 nr. 1902 Deja, taip ir nepavyko surasti, kur jis nakvojo ir normaliai nusifotografuoti.

Geležinio Vilko g., MAN EL202, tik neaišku kieno - KVK ar dar Mažeikių AP
      Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Jeigu jau logotipais papuošta, tai panašu, kad Klaipėdos valstybinei kolegijai priklauso.
        Pagal technines apžiūras galima matyt
        Daugiau mano nuotraukų >>
        Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
          Jeigu jau logotipais papuošta, tai panašu, kad Klaipėdos valstybinei kolegijai priklauso.
          Pagal technines apžiūras galima matyt
          Techapžiūros praeitos tik Mažeikiuose, priekyje irgi lentelė su užrašu Mažeikiai.
          Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Naujas "Senukų" tarnybinis

Gal kas žinot modelį?

Comment

Panašu į VDL Berkhof Ambassador

Comment

Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimą
                Naujas "Senukų" tarnybinis
                Atvaizdas

Atvaizdas

Gal kas žinot modelį?
                Valiau, kada kedbuse tokiys išvysim?

Comment

Tikriausiai kitą mėnesį

Comment

Naujas Kautros pirkinys

Comment

Kas čia per "daiktas"? Panašu, kad priemiestinis.

Comment

Temsa Safari. TA praėjo Vilniuje, tai gali būt, kad Vilniaus filialui

Comment

Temsa Safari. TA praėjo Vilniuje, tai gali būt, kad Vilniaus filialui
                          Panašu, kad prisijungs prie panašių 432-435. O kokius maršrutus aptarnauja šie autobusai?

Comment

Šito nepasakysiu. Bet kiek žinau nuo liepos Kautra Vilniuje vežioja Biotechnologijos instituto ir Thermo Fisher darbuotojus

Comment

Šito nepasakysiu. Bet kiek žinau nuo liepos Kautra Vilniuje vežioja Biotechnologijos instituto ir Thermo Fisher darbuotojus
                              Kaip suprantu, "Kautros" filialas Vilniuje skirtas užsakomiesiems maršrutams aptarnauti? Be "Maximos bazės" maršruto dar yra koks?

Comment

Ne tik. Yra tarpmiestiniai maršrutai iš Vilniaus
                                Daugiau mano nuotraukų >>
                                Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė Vakaris Rodyti pranešimą
                                  Kaip suprantu, "Kautros" filialas Vilniuje skirtas užsakomiesiems maršrutams aptarnauti? Be "Maximos bazės" maršruto dar yra koks?
                                  Dar darbuotuojus veža į bazės ir kirtimų ofisus. Po 2 maršrutus į abu ofisus yra jei neklystu.

Comment

Šis temsa tikrai yra Vilniaus filialo,nes aš tokį gal jau apie mėnesį matau Ukmergėj nakvojantį vienoje aikštelėje,kur nakvoja Vilniaus kautra

Comment

Kurioje vietoje ta aikštelė? O tokių ar panašių Temsų Vilniaus filiale keturios: garažiniai 432-435

Comment

Minėtasis Kautros Temsa Safari vakar Varėna-Kaunas maršrute, tiesa ant autobuso galo yra Vilniaus filialo kontaktai.

TOKS'o bandomasis IVECO Crossway vakar važiavo į Rokiškį

Biržų AP Erikoiskori, Vilnius-Biržai

Transrevio ir Druskininkų AP nauji mikroautobusai. Transrevio su Jxxxx numeriais suskaičiavau minimum tris, ko pasekoje senų baltų Sprinterių jau išvis nematau tarpmiestyje.

Kautros ir Meteoritturo lenktynės Vilijampolėje
                                        Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Crafterių išeina naujas modelis rudenį, tad gera kaina šituos paradvinėja, dėl ko naujų Sprintų vienas kitas. o kažkada Crafterius tik "Kautra" eksplotavo..

Kas dėl Transrevio, nesuprantu kaip jiem nesusišviečia įdėt automatinių durų, net rajonų laužai būna netgi su perdarytom automatinėm.

Comment

Working...
                                          X