Meteorit Turo naujiena - reto baisumo dažymo MB O405N2. Būtų buvęs normalus, jeigu būtų išlaikęs savo originalias spalvas, identiškas buvusiam nr. 3004 Dabar ta "firminė" žalia dėmė čia visiškai nesiderina ir labai prastai reprezentuoja Meteorit Turo interneto svetainėje reklamuojamą autobusų dažymą.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Sveiki, man įdomu sužinoti,o gal ir ne tik man, kiek dar maždaug turėtų Vilniuje gyvuoti autobusai Karosa ir Ramseier & Jenzer?
Comment
-
Parašė VVT fanas Rodyti pranešimąSveiki, man įdomu sužinoti,o gal ir ne tik man, kiek dar maždaug turėtų Vilniuje gyvuoti autobusai Karosa ir Ramseier & Jenzer?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
-
9208 Moliakalnio g., pažintinis važiavimas vairuotojui "61 maršrutu".
9206 zuikių privežimas 114 maršrutu nuo Dvarčionių iki S. Kerbedžio st.
9205 nusileidimas Pupojų g. prie pat Dvarčionių
Transreviui dabar lieka vos 1 rezervinis mikroautobusas, nes maršrutų aptarnavimui reikės 10. Kvepia tuo, kad kažkada greitu metu pamatysime VVT autobusą 13/61/114 maršrutais.
Džiaugsmo g., 743, viena iš d̶e̶š̶i̶m̶t̶i̶e̶s̶ šimto naujų reklamų, pridygusių per pastarąją savaitę. Niekaip negaliu suprasti, kuriems galams šį savaitgalį į 31 paleido ilgus, kai visą rugsėjį puikiausiai susitvarkydavo trumpi.
Paskutinis taisė digital; 2025.05.17, 15:21.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąParašė Mettal Rodyti pranešimąTransreviui dabar lieka vos 1 rezervinis mikroautobusas, nes maršrutų aptarnavimui reikės 10. Kvepia tuo, kad kažkada greitu metu pamatysime VVT autobusą 13/61/114 maršrutais.
Taigi, vienas senas iš tarpmiesčio jau perkeltas į miesto maršrutus.
Potencialiai galima ir dar du – rožinį ir "murzinai" geltonąBeje, visi šie trys – "Transrevio" išimtis, nes ne nuo "gimimo" važinėję Vilniuje (kaip visi kiti), o prieš kelis metus įsigyti naudoti (iš Skandinavijos).
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąŠiandien 61-am maršrute pastebėtas Transrevio HHR 392(?), galimai permestas iš tarpmiestinio maršruto Kaunas-Vilnius į miesto maršrutus.HHR 392 su "miesto" garažo numeriu – 9211, pirmadienio vakarą, Liepkalnio gatvėje, 61 maršrute:
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąPagal autobusų tvarkaraštį maršrutui į Kauną pakanka 6, galbūt naudoja 7. Į Alytų reikia 1. Daugiau jie maršrutų neturi, tarpmiestinius mikrobus naudoja užsakomiems reisams.
Comment
-
-
Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/
Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/
Comment
Comment