Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus autobusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Juk čia bandomasis. Turbūt nėra reikalo programuoti švieslentę dėl kelių pravažiavimų.
    Visur programuoja, tik VVT - ne. Soliariui tai programavo… O tam ir yra bandoma, kad žmonės bei vairuotojas pabandytų, kaip technika veikia, o tame tarpe ir švieslentė. Čia gi supuvęs VVT, jie gi dėjo ant visko...

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
      Bus bandomas tokiuose pačiuose miestuose, kaip ir Solaris.

Edit: Gal programistams per sudėtinga kitos firmos švieslentę suprogramuoti? Vilnietiškuose ispanuose net neprogramavo lėktuvėlio simbolio.
      Bet šiuo metu esančiuose Iveco autobusuose išorinės švieslentės veikia, o šitą kur bando tai lygiai tokia pati švieslentė reikia tik failus įkelti į ją iš USB arba iš kompiuterio.
      Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Parašė Naujaneriai Rodyti pranešimą
        Bet šiuo metu esančiuose Iveco autobusuose išorinės švieslentės veikia, o šitą kur bando tai lygiai tokia pati švieslentė reikia tik failus įkelti į ją iš USB arba iš kompiuterio.
        Tikrai ne Hanoverio švieslentė bandomajame Iveco. Mačiau iš arti tiek Castrosua, tiek bandomojo iveco valdymo bloką
        Daugiau mano nuotraukų >>
        Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Tas pats Iveco Lukiškių žiede

Ir Lazdynuose:

475:

Ir Ridvijos mikrobas:

My Flickr
          My Trainpix

Comment

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
            Papildau - 50 187!
            Parašė Naujaneriai Rodyti pranešimą
            Gal 178?
            Parašė Mettal Rodyti pranešimą
            Ne, būtent 187. Gal kas įamžins šitą unikalų atvejį?
            Pats atsakau į savo klausimą savo nuotraukomis

Nr. 187 Minties g.

Nr. 590 Kalvarijų g.
            Paskutinis taisė digital; 2025.05.17, 14:28. Priežastis: atkurtos nuotraukos
            Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Labai ačiū už nuotraukas. Taip pat būtų įdomu pamatyti, kaip piko metu tilpo visi keleiviai.

Comment

Parašė Anjani Rodyti pranešimą
                Labai ačiū už nuotraukas. Taip pat būtų įdomu pamatyti, kaip piko metu tilpo visi keleiviai.
                Bet jau man atrodė, kad jų pilnai užtenka. Nebuvo perpildyti.

Comment

Parašė rvr Rodyti pranešimą
                  Bet jau man atrodė, kad jų pilnai užtenka. Nebuvo perpildyti.
                  Bent jau apie 15 valandą iš Antakalnio reisas būna pilnas visada.

Comment

Prieš kelis metus teko intensyviai naudotis 50 skirtingomis valandomis važiuojant į Visorius ir atgal. Tai nuo Antakalnio iki Santariškių būdavo pilnas. Dabar, kai per reformą pasikeitė dalis maršrutų trasų, atsirado naujų, gal jau šis maršrutas ir ne taip apkrautas.

Comment

50 nebūna apkrautas nebent savaitgaliais tam tikrais reisais. Na, dar vakare.

Kai tenka važiuoti pavakare nuo Antakalnio iki Molėtų plento, tai vien Klinikose ir Šilo tilte prilipa daug keleivių. Visos sėdimos vietos būna užimtos.

Comment

Arimų g.:

Paskutinis taisė digital; 2025.05.17, 14:29.

Comment

Karosa B832 203, Vilnius

Mercedes-Benz O405G 603, Vilnius
                          Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Pastarąją savaitę Karosa B832 dirbo dažnai
                            58 maršrutas

66 maršrutas

34 maršrutas
                            Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Vienas iš trijų Man NG263 pirmą darbo dieną.
                              3011 Stotyje

Kalvarijų gatvėje. Gerai įžiūrėjus matosi ankstesnis numeris - 5105

Vilniaus gatvėje

JBO 665 Žirmūnų gatvėje - pervarymo iš 1-ojo troleibusų parko po el.bilieto įrangos diegimo į autobusų parką metu.

Comment

Kaip man patinka šitų MAN'ų spalva
                                Tik 665 toks pavargęs atrodo. Kodėl priekaba taip palinkusi?

Comment

Parašė Briedis Rodyti pranešimą
                                  Kaip man patinka šitų MAN'ų spalva
                                  Tik 665 toks pavargęs atrodo. Kodėl priekaba taip palinkusi?
                                  Greičiausiai su amortizatoriumi arba su pagalve kažkas negerai. Važiavau su 3011, tai išlipus pamačiau, kad galo dešinė pusė labai pakelta. Nuotraukoje tas matosi.

O šiaip, kiek pastebėjęs esu, tai viena iš pagrindinių bėdų A21 serijos Man'ams - būtent su amortizatoriais bei pagalvėmis.

Comment

Na, buvo spaudoje rašyta, kad visi šie MAN yra pavargę. Kiek tame tiesios - netrukus įsitikinsime, kai jie visi pradės dirbti pilnu pajėgumu.
                                    Nors sutinku su ssnaiperis, kad praktiškai visi VVT turimi dyzeliniai MAN turi problemų su oro sistema.

Pavargę jau yra praktiškai visi MAN NG272 kaip šis nr. 426. Nors VVT apskritai nėra lengva jiems, 2-ame troleibusų parke jų būklė prasčiausia.

Toje pačioje Spaudos rūmų sankryžoje - 3010

Paskutinis taisė digital; 2025.05.17, 14:31.

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                                      Greičiausiai su amortizatoriumi arba su pagalve kažkas negerai. Važiavau su 3011, tai išlipus pamačiau, kad galo dešinė pusė labai pakelta. Nuotraukoje tas matosi.

O šiaip, kiek pastebėjęs esu, tai viena iš pagrindinių bėdų A21 serijos Man'ams - būtent su amortizatoriais bei pagalvėmis.
                                      Amortizatorius čia nelabai kuo dėtas. Pati pagalvė irgi netikiu, kad kalta. Jei jau taip stipriai ir nachališkai leistų orą, kompresorius nespėtų užpumpuoti iki slėgio, reikalingo atleisti rankiniui.
                                      O bėdos pradėčiau ieškot nuo aukščio valdymo kranelio. Gal paprasčiausiai neatreguliuotas traukutės ilgis, arba ją važiuojant per duobę perverčia.
                                      Žinovai, kranelis manuose elektrinis ar senovinis pneumatinis? Kad ir kokie jie populiarūs, nepažinau dar jų.

Comment

Iš patirties važiuojant žiemą 4012-u - priekyje prie vairuotojo kabinos girdėjosi garsus šnypštimas. Dieną prieš tai jam buvo tekę grįžti į parką dėl to, kad buvo nepakankamas oro slėgis ir autobusas šokinėjo ant smulkiausių duobių kaip medinis vežimas.

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                                          Iš patirties važiuojant žiemą 4012-u - priekyje prie vairuotojo kabinos girdėjosi garsus šnypštimas. Dieną prieš tai jam buvo tekę grįžti į parką dėl to, kad buvo nepakankamas oro slėgis ir autobusas šokinėjo ant smulkiausių duobių kaip medinis vežimas.
                                          Autobusas šokinėja, kai per daug iškeltos pagalvės. Oro pagalvė pakaboje yra standumo elementas (vietoj spyruoklės, lingės, hidropneumatinės sferos citroeno atvėju), kai per daug paduoda oro, jos standumas tampa per didelis, važiuoklės smūgiai perduodami kėbului.

Comment

Working...
                                          X