Parašė do.
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Bent jau Vilniuje testavo B941 Karosą (1999-ais) ir paskui ją nusipirko. Galimas analogiškas scenarijusParašė do. Rodyti pranešimą
Nors būtų šaunu, bet nemanau. Nieks neperka tiesiog vieno autobuso, nebent būtų žinoma kad ateityje atvyks dar bent keli.
Comment
-
O kas sakė, kad pirkti autobusus reikia konkurso?Parašė Mettal Rodyti pranešimąGalimas, bet reikia turėti omenyje, kad anuomet nebuvo privalomas kiekvieno pieštuko ir trintuko pirkimas per viešuosius pirkimus.
Volvos puikus pavyzdys
Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
- 1 patinka
Comment
-
Ar ji tikrai jau 100% priklauso KA negaliu nei paneigti, nei patvirtinti, nes kol kas nieko nežinauParašė Mettal Rodyti pranešimąVolvo "pirkimas" taip pat vyko per konkursus. Tik tiek, kad pirkimo objektas buvo ne tas. Čia kaip "pirk pieštuką - drožtukas dovanų". Tai ką KA nusipirko, kad dovanų gavo naują Scania?
Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
- 1 patinka
Comment
-
o mane už šitą žinią buvo kas vos ne durnium apskelbė. Sulauksim ne už ilgo ir darbo dienomis mažos talpos autobusų.Parašė do. Rodyti pranešimąAnksčiau ar vėliau tai turėjo įvykti. Šiandien 21, 31A, 32, 63 - mažos talpos autobusai.
Comment
-
nes nėra ka įjungti o vairuotojai šildosi papildomai atsinešę paprasčiausius buitinius šildytuvus.Parašė disident Rodyti pranešimąMetai nauji, bėdos tos pačios. Retoje škodoje šilta. Kiek važiavau šią savaitę, visose buvo šalta, išskyrus 350..
Comment
-
Nekaltinu vairuotojų, ne jie turi tuo rūpintis. Kaip tuos šildytuvus išeina pajungti? Juk neatitinka srovės/įtampos?Parašė egiscrypth Rodyti pranešimą
nes nėra ka įjungti o vairuotojai šildosi papildomai atsinešę paprasčiausius buitinius šildytuvus.
Comment
-
nes yra troleeibusuose konverteriai keičiantys srovę iš nuolatinės lygtais apie 600V į kintamą 220V. Yra išvestos normalios rozetės.Parašė disident Rodyti pranešimą
Nekaltinu vairuotojų, ne jie turi tuo rūpintis. Kaip tuos šildytuvus išeina pajungti? Juk neatitinka srovės/įtampos?
O vairuotojų dabar rūpestis tik atidirbt savo valandas ir viskas.Paskutinis taisė egiscrypth; 2018.01.14, 11:04.
Comment
-
Apskelbė ne dėl minėtų maršrutų, o dėl 37.Parašė egiscrypth Rodyti pranešimą
o mane už šitą žinią buvo kas vos ne durnium apskelbė. Sulauksim ne už ilgo ir darbo dienomis mažos talpos autobusų.
Comment
-
tai tik rašiau kad kaip pavyzdį tą 37 maršrutą.Parašė Mettal Rodyti pranešimą
Apskelbė ne dėl minėtų maršrutų, o dėl 37.
Comment
-
Trumpiau tariant - natūrinis keleivių srautų skaičiavimas transporto priemonėse?Parašė egiscrypth Rodyti pranešimąDabar važinėja asmenys įvairiais maršrutais ir grafikais surašinėja detaliai kur ir kiek įlipa ir išlipa pagal juos nusprendżiant kur galima leisti mažos talpos autobusus
Comment
-
Taip o ne pagal komposteriu atsižymėjusių keleivių duomenimis, nes šitie duomenys apgailėtiniParašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
Trumpiau tariant - natūrinis keleivių srautų skaičiavimas transporto priemonėse?
Comment
Comment