Parašė Mr. Vilnius
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Eismas Vilniaus vakarinio aplinkkelio statybos metu
Collapse
X
-
Pridedu nuotraukaParašė Diim4iik Rodyti pranešimąVažiojant nuo Pilaites prieš apsisukima daro kažkoki sujungima tarp priešingu kripčiu kelius, itariu kad greitai gali uždaryt viena kelia...
Comment
-
O tu tikras, kad jau pradės viadukus statyti?Parašė milashius Rodyti pranešimąDabar belieka prisiminti eGzpertų replikas, kad Pilaitės prospektą visai uždarys bo kitaip neina pastatyt viadukųKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Nesu tikras, bet aš gi kelių statyboje nieko neišmanau.Parašė SPX Rodyti pranešimąO tu tikras, kad jau pradės viadukus statyti?
Comment
-
Po idejai pirma tretu perkelti kabelius. Bet cia jau priklauso kokius metodus ir darbu eiliskuma pasirinko. Ar pirma pastatyti viadukus ir po jai pakloti kabelius, o gal juos klos anksciau kur nors sone... Nesinagrinejau projekto detaliau. Bet kokiu atveju matomai darys tik po viena puse, o kitoj liks eismas.
Edit: uzmeciau aki i brezinius, tai kabelynas pavaizduotas uz viaduku atramu labiau i desine. Pries sankryza loviai kabeliams persimeta is kairio kelio krasto i desini ir pralenda po Pilaites prospektu truputi desiniau uz pacius viadukus.
Comment
-
Nuo liepos 9 d. bus važiuojama taiss naujai įrengtais nuvažiavimais per skiriamąją juostą. Manau, kad visi tikėjomės šiek tiek kitokio varianto, o ne tokio: link Pilaitės teks važiuoti per Spaudos rūmus, troleibusų parką ir Senojo Pilaitės kelio atkarpą, o link centro - persirikiuoti į priešpriešinio eismo juostą, o tada vėl grįžti į savąją.

Info apie pasikeitimus ir schema - iš čia: http://www.vilniustransport.lt/lt/news/view/?id=466Paskutinis taisė Mettal; 2012.07.02, 14:02.
Comment
-
Vakarais neblogi kamščiai bus norintiems pasukti iš Laisvės pr. į Justiniškių gatvę...Parašė SPX Rodyti pranešimąO ką aš sakiau jau seniau...
Comment
-
Čia yra viešojo transporto maršrutų schema, ar yra informacijos apie kitam transportui taikysimus pakeitimus?Parašė SPX Rodyti pranešimąO ką aš sakiau jau seniau...
Comment
-
http://www.diena.lt/dienrastis/miest...#axzz1zSyVFe72Parašė vėkas Rodyti pranešimąČia yra viešojo transporto maršrutų schema, ar yra informacijos apie kitam transportui taikysimus pakeitimus?
Comment
-
Kokie dar kamščiai vasarą, ypač kai visi vilniečiai namo išsivažinėję
Parašė Lettered Rodyti pranešimąVakarais neblogi kamščiai bus norintiems pasukti iš Laisvės pr. į Justiniškių gatvę...
Comment
-
vat ironija jau nevietoje, aš irgi laukiau vasaros ir taip galvojau, teisingai, kamščiai sumažėję, bet jie vis tiek yraParašė dyko Rodyti pranešimąKokie dar kamščiai vasarą, ypač kai visi vilniečiai namo išsivažinėję
turbūt išvada tokia, kad vis daugiau vilniečių yra vilniečiai
Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
Comment