Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Viaduko prie "Akropolio" ir jungties su Šiaurine gatve statyba

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Rimas_OK Rodyti pranešimą
    Vakar ir aš išbandžiau naująjį viaduką, smagu. Bet išvažiuojant tai juokinga, kaip ir buvo šnekėta, nors ir yra atskira juosta Ozo g., priešais važiavęs automobilis nusileidęs nuo viaduko kažkodėl sustojo dairytis ))
    Gal as ten buvau? Stabtelejau ir as, ba kazkaip nejauku buvo, kai pries isiliejima irgi asfaltas ir neaisku, ar nesumastys koks atmarozkas per visus zebrus kiaurai prasinest. Niekaip nesuvokiu, kam taip tas juostas daryt? Prisimenant situacija prie Ukmerges-Gelezinio Vilko estakados, tai pilna ten tokiu vaziuojanciu per istisines linijas ir zebrus buvo.
    Paskutinis taisė Ginthus; 2008.08.25, 14:56. Priežastis: Nuosirdziai atsiprasau uz kalbos kulturos nepaisyma. Pataisiau.

    Comment


      Parašė Ginthus Rodyti pranešimą
      Gal as ten buvau? Stabtelejau ir as, ba kazkaip nejauku buvo, kai pries isiliejima irgi asfaltas ir neaisku, ar nesumastys koks atmarozkas per visus zebrus kiaurai prasinest. Niekaip nesuvokiu, nx taip tas juostas daryt? Prisimenant situacija prie Ukmerges-Gelezinio Vilko estakados, tai pilna ten tokiu vaziuojanciu per istisines linijas ir zebrus buvo.
      Kas būtų pigiau - atskirti zebrą kuoleliais, ar pakabinti kamerą, kuri įamžintų tokius važinėtojus per zebrą?

      Comment


        Viskas labai paprasta. Kuoliukai - islaidos. Kamera - nuolatines pajamos.
        Siaip yra toks labai fainas dalykas - lankstus stulpeliai:
        http://www.bipa.lt/enlarge.php?pic=u...270/th270b.jpg
        Isimtiniais atvejais kokia gaisrine masina gali pravaziuot kiaurai be jokiu pasekmiu. Ale musuose itariu iskart atsirastu megeju papramogaut ir palakstyt specialiai per stulpelius. O siaip manau nepakenktu panaudot kokias nors apsaugos priemones, pvz. kad ir guminius atmusejus:
        http://www.bipa.lt/enlarge.php?pic=u...283/th283b.jpg

        Comment


          Guminiai stulpeliai geriausias dalykas būtų, arba koks didelis plastmasinis ženklas, kaip kad stovi Vilnius-Panevėžys išsukimuose iš automagistralės, nei jie ten kainuoja daug nei ką, o norimas rezultatas būtų. Gal kokį pasiūlymą reikėtų nusiųsti kur nors?

          Comment

          Working...
          X