Šiandien kažkoks beprotnamis 
 ~ nuo 14 prasidėjo bendradarbių skambučiai guodžaintis kokiuose kamščiuose stovi 
 O avarijų kiek.... Tikrai neužtektų nei kojų + rankų pirštų šiandien matytom nusakyt 
 Ryte ant to paties tilto per Nerį apie kurį šnekėjau vakar vėl avarija... Šįkart kita kryptimi ir "tik" 5, o ne 7 automobiliai 

~ nuo 14 prasidėjo bendradarbių skambučiai guodžaintis kokiuose kamščiuose stovi 
 O avarijų kiek.... Tikrai neužtektų nei kojų + rankų pirštų šiandien matytom nusakyt 
 Ryte ant to paties tilto per Nerį apie kurį šnekėjau vakar vėl avarija... Šįkart kita kryptimi ir "tik" 5, o ne 7 automobiliai 

Gyvenu Šilainiuose, ir didžiausia bėda rytais važiuojant į univerą yra Žemaičių plento susiaurėjimas ties Milikonių kalva. Kuris toks protingas žmogus buvo, kad į dešinę sukti skyrė atskirą juostą, o į kairę ir tiesiai reikia judėti iš vienos juostos? Ten rytais būna didžiausios eilės. Gyvenu prie Oazės, o į Milikonių stotelę atvažiuoju per ~20min., nors iki jos tėra kiek mažiau nei kilometras (tiksliai 800m)... Manau, tai taip pat yra viena problemiškiausių sankryžų.
 Aš tai turbūt iki tilto privažiuočiau, pereičiau, o tada toliau važiuočiau... Ne mano jėgoms tiek ištverti būtų ir dar kiekvieną dieną   

Tokios kelio dangos gyvenime nesu mates, tikrai, toks asfalto reljefas mazai kur vaziuojamoje dalyje pasitaiko 

- tiltas tuščias ir šviesoforas išjungtas. Gal ir mane ant tilto sutiksi. 

Toje vietoje BŪTINA kažką daryti, nes situacija kritinė. Visų pirmą toje atkarpoje nuo Megos viaduko iki tilto galo reikėtų greitį mažinti iki 60 + ~tilto viduryje pastatyti greičio radarą 
Comment