Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Mykolo Lietuvio g. (būsimasis Šiaurinis aplinkkelis)

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė qms Rodyti pranešimą
    Aj jo? Savivaldybė kalta, kad kaimiečiai pamiršo visus elementarius savisaugos taisykles, kurias net darželinukai žino? Gal savivaldybė kalta bus ir dėlto, kad žmonės girti važinėja, nes pakankamai needukuoja, jog negalima išgėrus vairuot? Gal savivaldybė bus kalta ir jeigu suaugęs žmogus prisigėręs vietoj tualeto pasirinks savo kelnes, padaryti gamtinį reikalą, nes gi savivaldybė galėjo išdalinti pampersus?.
    Gerai būtų perskaityti iki galo.
    Apie savivaldybę čia prišnekėta nemažai, o kad gyventojai patys turi saugotis, irgi buvo rašyta.

    Savivaidybė "netikėtai" pakeitė kotedžų ir namų gyventojų aplinką (tai,kad kad jie žinopjo, jog stato namus šalia tiesiamos gatvė, palikime ramybėje).
    Jei kas savaitę patamsyje vidury gatvės bus nutrenkta po bėgiką ar mamytę su vėžimėliu, tai eismo taisykles reikės aiškinti ne tik vairuotojams (ten laksto nemažai bepročių) bet ir pėstiesiems.

    Socialinė reklama, kuri dažniausia būna brangi, nuobodi ir nenefektyvi, vis dėlto turėjo įtakos, kad Lietuvoje net paskutinis kaimo grituoklis dviračiu važiuoja su ryškia liemene, o šalikele eina su žibintu. Informacija apie turi būti žinoma ir M.Lietuvio gatvės gyventojams
    .


    https://www.15min.lt/gazas/naujiena/...ti-787-1207058
    Paskutinis taisė Romas; 2022.10.28, 09:35.

    Comment


      Parašė Lettered Rodyti pranešimą

      Taigi paiškinau kodėl. Jei meras būtų Šimašius, tai ta Drujos g. nebūtų nutiesta ir vyktų teismai su to išsikišusio pastato savininku iki šiol. Nes juk negalima nieko daryti, kol viskas neišpirkta.
      tu nepaaiškinai ir nepaaiškinsi, nes tu pats nesupranti, jog nemoki pasigilinti kaip kas ištikro buvo ir surasti visas detales, nu nemoki ar moki? Jeigu moki, tada paaiškink kodėl net apie M. Lietuvio projektą tiek tu, tiek kiti nariai tiek spekuliavo daug laiko, kol aš neatėjau į forumą ir nepažėriau faktų?

      Comment


        Parašė qms Rodyti pranešimą
        O diskusiją pabaigsiu pabaigai taip, suraskite atsakymus į šią mano vietą:

        Kokiu debi*u turi būti, kad bėgioti ir be atšvaitų ir tokioje gatvėje kaip M. Lietuvio g? Žmogus Ukmergės g galėjo bėgti iki B. Krivicko g, miško takais, šaligatviais su apšvietimais ir tada per Visorių - Bajorų miško takus grįžti į vidines Bajorų gatves per takus ir visiškai išvengiant M. Lietuvio asfalto, kur nėra pėstiesiems saugu kol nėra projekto. Bet ne... aišku reikia specialiai bėgti pačioje kvailiausioje vietoje... Aš tas apylinkes labai gerai žinau, labai gerai ir nesuvokiu kokio velnio reikia bėgioti palei M. Lietuvio g ar ant jos, kai net jeigu gyveni prie M. Lietuvio g, jos gali visiškai išvengti (tik kirsti kelią reikės vienoje vietoje) ir bėgioti saugesnėse vidinėse gatvėlese, ar per miško parką nubėgti iki labiau miestiško mikrorajono Visorių, ir ten šaligatviais apšviestais bėgioti.. Bet aišku, kam būti protingu, kai gali geriau rizikuoti savo gyvybe ir daryti nesamones?

        Ir dar kartą, tai buvo kelio dangos pakeitimas, remontas kelio, tad normalu, kad nėra jokių šaligatvių ar dar ko, nes visa tai kelio statybos metu bus padaryta - projektas tam ir yra, nes tada tikrai bus kelias statomas ir todėl bus pagal visus STR ir kitus reikalavimus. Patikėkit manim, Bajorai buvo labai nepatenkinti, kai tiek dulkėdavo jų namai nuo tos gatvės žvyrkelio, todėl gal ir ėmėsi net žiemą rinkti fiziškai lauke parašus, jog ją išasfaltuotų.

        Geros dienos.
        Na taip, valdžia niekada neklysta.

        Comment


          Parašė qms Rodyti pranešimą
          Kokiu debi*u turi būti, kad bėgioti ir be atšvaitų ir tokioje gatvėje kaip M. Lietuvio g? Žmogus Ukmergės g galėjo bėgti iki B. Krivicko g, miško takais, šaligatviais su apšvietimais ir tada per Visorių - Bajorų miško takus grįžti į vidines Bajorų gatves per takus ir visiškai išvengiant M. Lietuvio asfalto, kur nėra pėstiesiems saugu kol nėra projekto. Bet ne... aišku reikia specialiai bėgti pačioje kvailiausioje vietoje...
          Lieka tik pritarti

          Comment


            Ir dar kartą, jo man negaila nei tų motociklininkų, kurie patys lėkdami ir splitindami nesveikai juostas finale atsigula ant asfalto, nes kodėl man turi būti gaila žmogaus, jeigu jis pats pasirinkimą padarė ir pasekmę gavo, to blogo pasirinkimo? Kiekvienas turime nešioti atsakomybę už savo gyvybę labiausiai, o jau tik tada kažko iš savivaldybės ar dar ko tikėtis. Aš žinau Bajorus ir Visorius beprotiškai gerai ir žinau kiekvieną taką, todėl ir nesuvokiu, kokiu debil* turi būti, jog eitum M. Lietuvio g asfaltu, kai yra milijonas būdų jos išvengti ir pasirinkti saugesnius keliukus ir takus, net jeigu gyvenčiau prie M. Lietuvio g man tik kirsti kelią reikėtų vieną kartą ir galėčiau saugiai pasiekti betkurią miesto dalį, nes tikrai yra kaip, o ne eiti palei M. Lietuvio g ar net ant jos... NU TA PRASME ŽMONĖS BL*D?? MAN GAILA IR ANT VAINIKO ŽMOGUI, KURIS PATS SAVO GYVYBĖS NEGERBĖ IR NESAUGOJO. O NORMALIEMS ŽMONĖMS ŽINOMA, KAD NEGAILA IR APMAUDU DĖL VISŲ KITŲ AVARIJŲ TRAGIŠKŲ IR SITUACIJŲ, KUR NU TIKRAI NE ŽMOGAUS KALTĖ. BET TAI KAS MATOSI PER TĄ VIDEO, KAI ŽMONĖS PAČIU ASFALTU BĖGIOJA IR DAR BE AŠVAITŲ NAKTĮ... DONORAI...

            JEIGU MANO 4M VAIKUI BE JOKIŲ SAVIVALDYBĖS REKLAMŲ AIŠKU, JOG BE AŠVAITŲ NAKTĮ IR DAR KELIU EITI NEGALIMA.. TAI KODĖL SUAUGUSIEMS ŽMONĖMS KAS VAIKŠČIOJA AR BĖGIOJA M. LIETUVIO G NETURĖTŲ TAI BŪTI AIŠKU???

            ŽMONĖS BL*D SUSIIMAM, NES KITAIP TIKRAI NESPĖSIM GRANDYTI ŽMONIŲ NUO RAJONO AR MIESTO PARAŠČIŲ KELIŲ... (
            Paskutinis taisė qms; 2022.10.28, 09:34.

            Comment


              Reikia pastatyti ženklus, draudžiančius pėsčiųjų ir dviračių eismą, jei patys galvų neturi.
              -

              Comment


                Iš pėsčiojo pusės susiimti kur reikia jau rašiau, o iš mašinu tai lakstymo bėda... europoje mes pirmaujam pagal greičio viršijimus, nes žmonės nesveikai nesąmoningi ir pažeidinėja KET.

                O KĄ SAVIVALDYBĘ Į LAKSTYMO BĖDA? PRADĖTI VIEŠIEJI PIRKIMIAI LABAI DAUG VIDUTINIO GREIČIO MATUOKLIŲ, KUR IR M. LIETUVIO G BUS ĮTRAUKTA MANO ŽINIOSE IR SAVIVALDYBĖ PLANUOJA LEISTINUS GREIČIUS MAŽINTI IR TPT... BET NIEKAS NEPADĖS JEIGU PĖSTIEJI IR VAIRUOTOJAI NEBUS SĄMONINGI PATYS IR NESAUGOS SAVO GYVYBIŲ..

                Comment


                  Parašė gerietis Rodyti pranešimą
                  Reikia pastatyti ženklus, draudžiančius pėsčiųjų ir dviračių eismą, jei patys galvų neturi.
                  Pranešiau savivaldybei apie šią įdėją ir pristačiau visą problemą, žiūrėsime koks bus atoveiksmis.

                  Comment


                    Esmė, kad savivaldybė piarinasi apie naujus standartus, kitus prioritetus, darnų judumą ir pan.
                    Click image for larger version

Name:	Capture.JPG
Views:	403
Size:	95,5 kB
ID:	2002205

                    Bet rezultatas toks:


                    Comment


                      Parašė Kaid Rodyti pranešimą
                      Esmė, kad savivaldybė piarinasi apie naujus standartus, kitus prioritetus, darnų judumą ir pan.
                      Click image for larger version  Name:	Capture.JPG Views:	0 Size:	95,5 kB ID:	2002205

                      Bet rezultatas toks:

                      Prašau emocijomis nežaisti čia. Visi standartai daromi darant projektus ar statant naujus kelius. Čia buvo daroma tik kelio remontas - keičiama kelio danga. Tikrąjam projekte ir kelio statyboje visi standartai ir numatyti.

                      Comment


                        Parašė qms Rodyti pranešimą

                        Prašau emocijomis nežaisti čia. Visi standartai daromi darant projektus ar statant naujus kelius. Čia buvo daroma tik kelio remontas - keičiama kelio danga. Tikrąjam projekte ir kelio statyboje visi standartai ir numatyti.
                        M. Lietuvio g. neišasfaltavo be parengto projekto. Nesvaikite

                        Comment


                          Parašė Kaid Rodyti pranešimą

                          M. Lietuvio g. neišasfaltavo be parengto projekto. Nesvaikite
                          Normalus projektas atsispindi viešinimuose, derinimuose ir https://citify.eu/ ir tpt. O čia buvo tik supaprastintas kelio remonto projektas. Tai nėra normalus projektas, tai yra kelio remonto darbai.

                          Taigi, nesvaik.

                          Sprendimas asfaltuoti gatvę buvo priimtas pavasarį, o darbai vasaros gale jau pradėti, čia jums panašu į projektą?
                          Paskutinis taisė qms; 2022.10.28, 10:57.

                          Comment


                            Apsispręsk.
                            Visąlaika girdim, kad čia paremontavo, paasfaltavo, dabar jau projektą darė?
                            Ai, ne gale pranšimo jau nebėra panašu į projektą DDDD

                            Comment


                              O tai kodėl negalima tiesiog nutiesti šaligatvio, kaip, akd padarė su asfaltu? Šaligatvis pigesnis

                              Comment


                                Parašė Kaid Rodyti pranešimą

                                Ir kas iš to, kad pastatys 40 ženklus?
                                ims ir važinės visi? policija trikojį pastatys?
                                Visi nepradės, kažkas pradės, policijai reiks trikoji statyt, ir kalniukus ar kažką. Labai didelė problema su greičio viršijimu visame mieste, ne tik čia. Ir tai priimama, kaip naturalus dalykas, dėl kurio negalima nieko padaryt, o pėstieji, divratininkai ir t.t. turi patys saugotis, nes čia jų problema.

                                Comment


                                  Parašė molis666 Rodyti pranešimą

                                  Visi nepradės, kažkas pradės, policijai reiks trikoji statyt, ir kalniukus ar kažką. Labai didelė problema su greičio viršijimu visame mieste, ne tik čia. Ir tai priimama, kaip naturalus dalykas, dėl kurio negalima nieko padaryt, o pėstieji, divratininkai ir t.t. turi patys saugotis, nes čia jų problema.
                                  Taip, nes gatvės ir jų aplinka diktuoja eismo sąlygas, jei juodas asfaltas ir platu - lenktynių trasa, toliau nerašysiu...
                                  O dažnu atveju, traukia kozirius vėliau su visokiais kalniukais, trikojais ar 40 ženklais. Visos sąlygos turi būti apgalvotos prie kompo, planavimo ir projektavimo metu, bet turim ką turim, tradicijas norime išsaugoti
                                  Paskutinis taisė Kaid; 2022.10.28, 12:06.

                                  Comment


                                    Parašė Resutas Rodyti pranešimą
                                    O tai kodėl negalima tiesiog nutiesti šaligatvio, kaip, akd padarė su asfaltu? Šaligatvis pigesnis
                                    nes nu o kam? (ironija)
                                    Mokslininkų g. buvo asfaltas, tvarkys asfaltą, šaligatvių nebus, nes, nu, kam? beje, kiek matosi to rajono gyventojai nori tik asfalto savo karietom

                                    Comment



                                      Taigi, nesvaik.

                                      Nu neišeina patylėt?

                                      Vėl nemokamos pamokos nori vaikelis kažkoks?

                                      Sunku nekomentuoti po tokių nesamonių.

                                      Kas čia neaišku?

                                      Prašau emocijomis nežaisti čia.

                                      Nesvaikite.

                                      Žmonės, kurie per pyktį nemato realybės.

                                      Na gal čia tas didelis noras komentuoti ir mažas noras mastyti?

                                      Nelabai gaudaisi vaikeli.

                                      Gal būsi protingas pakankamai ir kitus atsakymus susirasti?

                                      ŽMONĖS BL*D SUSIIMAM

                                      Sėkmės tiems, kas nesamonių nekomentavot.

                                      Iki!!

                                      Geros dienos.
                                      Ir jums taip pat
                                      Atleiskite, kažkos humoristinis jausmas apėmė peržiūrėjus pastarąją forumo diskusiją. Būtų neblogas scenarijus scetch komedijai (dabar trūksta gyvenimiškų).
                                      Nieko asmeniško.

                                      P.S. pasikartosiu, aš iš esmės neprieštarauju darbam, kurie dabar atlikti M.Lietuvio g.
                                      Galiu pas draugą atvažiuoti tiesiai pagaliau neužklimpęs.

                                      Comment


                                        Parašė Kaid Rodyti pranešimą
                                        Apsispręsk.
                                        Visąlaika girdim, kad čia paremontavo, paasfaltavo, dabar jau projektą darė?
                                        Ai, ne gale pranšimo jau nebėra panašu į projektą DDDD
                                        Ne pagal projektą, nes nebuvo derinimų, viešinimų ir tpt. Jeigu teoriškai teisingai išsireiškiant, tai pagal remonto aprašą, todėl ir buvo kelias padarytas ne pagal pločio ir tpt reikalavimus, nes buvo remontas, o ne kelio ar projekto statyba.

                                        Kai yra projektas, net ant šaligatvių juos matome kaikurių (kiti daromi pagal kelio remonto aprašą taip pat dėl finansų ir greitumo darbų ir didelio šaligatvių poreikio):
                                        Click image for larger version  Name:	qgewgeqwgeqw.png Views:	1 Size:	367,1 kB ID:	2002247
                                        Namo projektas irgi turi būti derinamas kaip žinoti kol gauni statybos leidimą O kelio remonto - dangos keitimo atveju, nei statybos leidimo, nei projekto.
                                        Paskutinis taisė qms; 2022.10.28, 14:57.

                                        Comment


                                          Parašė Kaid Rodyti pranešimą

                                          nes nu o kam? (ironija)
                                          Mokslininkų g. buvo asfaltas, tvarkys asfaltą, šaligatvių nebus, nes, nu, kam? beje, kiek matosi to rajono gyventojai nori tik asfalto savo karietom
                                          Nebus, ar tu perdaug...., kad patikrint ir sužinot, kad bus? Šiemet tik asfaltą spėja, bet kitais metais ir šaligatviai atguls, nes viskas yra saraše,


                                          Aj, bet ir vėl kaip vaikams viską rodyt:
                                          Click image for larger version  Name:	ą.png Views:	0 Size:	121,7 kB ID:	2002267
                                          Click image for larger version  Name:	wqefwfq.png Views:	0 Size:	344,3 kB ID:	2002269

                                          Nu ką... pabuvau šitam daržėlyje, bet jau pavargau. Vis dar neužbanintas aš kaip matau esu, tai einu pats ieškot gal galiu ištrint anketą, arba moderatoriai pagaliau mano įžeidinėjimus perskaitys (stengiausi jau max) ir man paslaugą padarys ir užbanins
                                          Paskutinis taisė qms; 2022.10.28, 14:49.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X