Parašė mantasm

Rodyti pranešimą

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

[VLN] Dviračių takai Vilniuje

Collapse

X
- 

Pietinė pusė buvo baigta gal prieš mėnesį, vienu žodžiu senokai. Šiaurinę pusę krapštė ilgiau, dabar pabaigė. Aišku takas link lazdynų baigiasi tiesiog pievoje, bet bent tiek nutiesėParašė mantasm Rodyti pranešimą
Kurioje pusėje? Ar jau abiejose prijungtas

Comment
 - 

Kam netrukdydavo pavažiuot takeliu - tas važiuodavo ir seniau. Kam reikia asfalto (plentinis/miesto dviratis, su vaiku ir pan ir t.t.), tas ir toliau neturi pravažiavimo. T.y. nutiesta į niekur ir situacija iš principo ta pati. Maža to, liko nesutvarkyta esminė dalis - įkalnė. Apačioj padoresnis takelis buvo ir šiaip.. lygu.
Už tuos pačius resursus buvo galima kažkį padaryti ten, kur situaciją būtų pakeitę iš esmės. Kita vertus, pievoj paprasta suprojektuot, tujų nereikia pjaut. O bet tačiau atsirėmus į kalniuką ir gal dar susidūrus su tujom pakeliui - reikalai stringa..
Comment
 - 

Bet tame ir esmė, kad tako nepadarė. Vistiek nėra ištisinio asfalto ir lieka nepatogus kalniukus su takeliu.Parašė Nitro Rodyti pranešimąSutikčiau, jei tai būtų takas kokios nors paprastos gatvės abejose pusėse. Dabar gi į kitą oslo g. pusę patekt (pereiti/pervažiuoti) yra sudėtinga - iš esmės patogu tai padaryti tik prie gariūnų. Takas tikrai reikalingas abejose pusėse ir gerai, kad jį padarė.
P.S. pervažiuot patogu apačioje ties Titnago gatvės/degalinės/Škodos mazgu.
Comment
 - 

Blogo nėra, bet nėra ir naujo dvirtakio. Dar viena atkarpa, šį kartą absoliučiai nekeičianti situacijos ir niekam iš esmės nepagerinanti gyvenimo. Skaitydamas viešųjų ryšių straipsnius, buvau įsitikinęs, kad bus nutiesta pilna jungtis. Kita vertus, po kelių metų galės vėl girtis nauju nutiestu dvirtakiu. O statistiką ir šiemet, ir pernai buvo proga pagerinti. Gal ir geraiParašė Creatium Rodyti pranešimąKad nebaigtas patogus takas - faktas. Kita vertus platino gatvę, tai ta pačia proga nutiesė ir takus. Nematau tame nieko blogo. Anksčiau ar vėliau pajungs prie Architektų g. dviračių tako.

Comment
 - 

Esi bandęs dviračiu tą "patogų mazgą" įveikt?Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Bet tame ir esmė, kad tako nepadarė. Vistiek nėra ištisinio asfalto ir lieka nepatogus kalniukus su takeliu.
P.S. pervažiuot patogu apačioje ties Titnago gatvės/degalinės/Škodos mazgu.
Comment
 - 

Kam Gariūnų g. reikia dviračių takų abiejose pusėse man per sunku suprasti, bet turbūt tam, kad vienas takas kompensuotų kito trūkumus
. Pvz., atvažiuojant Kirtimų g. dviračių taku ir norint patekti į Architektų g., manau, prireiks kaitalioti gatvės puses. Ties Gariūnų šviesoforu pereiti į dešiniąją gatvės pusę ir važiuoti iki to dviratininkams nedraugiško Oslo g. ir vakarinio aplinkelio mazgo. Tuo tarpu važiuojant kairiąja Gariūnų g. puse (Kirtimų g. takas irgi yra kairiojoje pusėje) ir pasibaigus dviračių takui ar išvis yra galimybė pėsčiomis įveikti tą sankryžą?

Comment
 - 

Į kalniuką takeliu ir per žaliąjį viaduką/tunelį į Lazdynus. Arba per nuosavų namų kvartalą iki Taurupės gatvės ir į Pilaitę. Dar yra takelis Vakarinio aplinkelio kairėję, ant pylimo iki pat viaduko Taurupės<->Asanavičiūtės. Su kalnų dviračiu patogiau nei rangytis per lazdynus, jei reikia link Spaudos rūmų.Parašė senasnamas Rodyti pranešimąKam Gariūnų g. reikia dviračių takų abiejose pusėse man per sunku suprasti, bet turbūt tam, kad vienas takas kompensuotų kito trūkumus
. Pvz., atvažiuojant Kirtimų g. dviračių taku ir norint patekti į Architektų g., manau, prireiks kaitalioti gatvės puses. Ties Gariūnų šviesoforu pereiti į dešiniąją gatvės pusę ir važiuoti iki to dviratininkams nedraugiško Oslo g. ir vakarinio aplinkelio mazgo. Tuo tarpu važiuojant kairiąja Gariūnų g. puse (Kirtimų g. takas irgi yra kairiojoje pusėje) ir pasibaigus dviračių takui ar išvis yra galimybė pėsčiomis įveikti tą sankryžą?
- 1 patinka

Comment
 - 

Aš kirsdavau gatvę per perėją Gariūnuose, bet tuo mazgu daug patogiau.Parašė Nitro Rodyti pranešimą
Esi bandęs dviračiu tą "patogų mazgą" įveikt?
Comment
 - 

Aš tik per perėja Gariūnuose - tas nuvaziavimas prie Viados nei patogus, nei saugus dviračiams.Parašė alga Rodyti pranešimą
Aš kirsdavau gatvę per perėją Gariūnuose, bet tuo mazgu daug patogiau.
Comment

Comment