Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Šiaurinė gatvė Vilniuje. Pašilaičiai-Šeškinė-Žirmūnai
Collapse
X
-
Justiniškes ir Fabijoniškes sujungs nauja magistralinė gatvė (brėžiniai)
Užbaigus miesto vakarinio aplinkinio darbus, kitas svarbus infrastruktūros plėtojimo darbas, kuris laukia miesto valdžios – Šiaurinės gatvės statyba. Panašu, jog miesto valdžia nesnaudžia ir imasi kito miestui svarbaus projekto – pateikti šios gatvės pirmojo etapo projektiniai siūlymai. Pirmasis etapas prasidėtų nuo vakarinio aplinkelio ir baigtųsi ties Ukmergės gatve.
Comment
-
Mano nuomone, neturėtų būti nei vienos vieno lygio sankryžos tokiuose projektuose. Įdomu būtų pamatyti finansinius ir kitus argumentus "už" ir "prieš" dabartinį variantą. Mano nuomone, žiūrint į ilgalaikę perspektyvą, geriau jau tada būtų daryti trumpesnėmis atkarpomis (tarkime, VA-Justiniškių g. arba VA-Laisvės g.), bet iškart "normaliai", jei jau pinigų nėra
Comment
-
Parašė paprastas_zmogus Rodyti pranešimą
Mano nuomone, neturėtų būti nei vienos vieno lygio sankryžos tokiuose projektuose. Įdomu būtų pamatyti finansinius ir kitus argumentus "už" ir "prieš" dabartinį variantą. Mano nuomone, žiūrint į ilgalaikę perspektyvą, geriau jau tada būtų daryti trumpesnėmis atkarpomis (tarkime, VA-Justiniškių g. arba VA-Laisvės g.), bet iškart "normaliai", jei jau pinigų nėra
Ozo g. pilna sankryžų, bet tik ties keliomis yra probleminės vietos.
Comment
-
Kai Žirmūnams/Baltupiams/Antakalniui/Šiaurės miesteliui/Fabijoniškėms reikia į Kauną, prasideda tranzitas per visur. Mano nuomone, Šiaurinėje gatvėje tikrai galima pakišti ar iškelti dviračių ir pėsčiųjų perėjas ir nedaryti vieno lygio sankryžų.
Nes su nauju tiltu per Nerį Vilniaus šiaurei "per Gariūnus" bus per aplink.
Comment
-
Parašė Fulgur Rodyti pranešimąKai Žirmūnams/Baltupiams/Antakalniui/Šiaurės miesteliui/Fabijoniškėms reikia į Kauną, prasideda tranzitas per visur. Mano nuomone, Šiaurinėje gatvėje tikrai galima pakišti ar iškelti dviračių ir pėsčiųjų perėjas ir nedaryti vieno lygio sankryžų.
Nes su nauju tiltu per Nerį Vilniaus šiaurei "per Gariūnus" bus per aplink.
Comment
-
Parašė paprastas_zmogus Rodyti pranešimą
- 1 patinka
Comment
-
1. Skirtingi lygiai 3+3 gatvėse yra vienintelis sprendimas einant prie tikslo "0 aukų keliuose".
2. Kam Vakarinis, jei bus Šiaurinis ir tiltas už Pilaitės. Šaltinis:
http://www.vilnius.lt/index.php?4133483288
Comment
-
Parašė Fulgur Rodyti pranešimą1. Skirtingi lygiai 3+3 gatvėse yra vienintelis sprendimas einant prie tikslo "0 aukų keliuose".
Comment
-
Parašė vėkas Rodyti pranešimąRytinio miesto krašto gyventojams Vakarinis aplinkkelis mažai naudingas išvažiuojant į vakarus, bet ir didelės problemos.Paskutinis taisė Lettered; 2017.06.26, 14:54.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Tai naujas tiltas tik dėl rytinio piko darbo dienomis? Tam dabar ir tvarko mazgą su Oslo g., kad būtų naudingas, ateityje neliks ir to vienintelio šviesoforo ties Gariūnais, tad naujam tiltui visiškai nėra jokio poreikio, juolb iki jo reiktų važiuoti per pilaitės šviesoforus ir siauru keliuku už pilaitės, nes jam platinti nebėra vietos dėl visur šalia pristatytų namų.
Naudotojų Rykantų-Pilaitės atkarpai netrūktų.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Kiek aukų buvo reguliuojamose šviesoforinėse sankryžose, tarkim, per paskutinius 20 metų?
Comment
-
Parašė Fulgur Rodyti pranešimą1. Skirtingi lygiai 3+3 gatvėse yra vienintelis sprendimas einant prie tikslo "0 aukų keliuose".
Comment
-
Parašė Fulgur Rodyti pranešimą
Aš ne statistikos biuras. Bet taisyklės, pagal kurias įrengia perėjas, tame tarpe ir reguliuojamas, 3+3 varianto net nenumato NAUJOSE gatvėse.
O dėl žuvusiųjų skaičiaus klausiau, nes pasirodė, kad kažką apie tai žinot, nes darėt tam tikras prielaidas dėl žuvusiųjų keliuose. Taip išeina, laužiat viską iš piršto?
Comment
-
Parašė vėkas Rodyti pranešimą
Jūs tikrai manote, kad tokia kelio trasa, kertanti Neries regioninį parką ir sodininkų teritorijas, yra reali?
Comment
-
Žr. http://vilniausplanas.lt/lt/wp-conte..._2007_2014.pdf :
Naujo reprezentacinio patekimo į miestą iš vakarų per Pilaitės gyvenamąjį rajoną Vilniaus
rajono savivaldybės teritorijos bendrojo plano sprendiniuose, patvirtintuose Vilniaus rajono
savivaldybės tarybos 2009 m. rugsėjo 30 d. sprendimu Nr. T3-323, atsisakyta, nors šis sprendinys
fiksuotas ne tik LR teritorijos, bet ir Vilniaus apskrities teritorijos bendruosiuose planuose. Šis
įvažiavimas taip pat neįtrauktas į LR Susisiekimo ministerijos planus: LR Vyriausybės 2014 m.
gruodžio 15 d. nutarimu Nr. 1443 patvirtintoje Nacionalinėje susisiekimo plėtros 2014-2022 metų
programoje šio įvažiavimo statyba nėra numatyta.
Vilniaus miesto vakarinėje dalyje ir teritorijoje už miesto ribų būtina išsaugoti reikiamus
koridorius, skirtus ateityje realizuoti naują įvažiavimą į miestą nuo magistralinio kelio A1 Vilnius-
Kaunas-Klaipėda (Transeuropinio transporto tinklo TEN-T kelio E85 per Lietuvos teritoriją dalies)
per Pilaitės gyvenamąjį rajoną, koordinuoti planavimo darbus su Vilniaus rajono savivaldybės
administracija ir LR Susisiekimo ministerija.Paskutinis taisė digital; 2017.06.26, 15:43.
Comment
-
Parašė Fulgur Rodyti pranešimą2. Kam Vakarinis, jei bus Šiaurinis ir tiltas už Pilaitės. Šaltinis:
Be to, toliau ten nieko nedarant (kaip Koncepcijoje) Pilaitės prospektui būtų šakės.
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Aišku, kad ne, pažiūrėkit per maps, kiek sklypų ir namų reiktų išpirkti, plius pats kelias ir tiltas kainuotų daug milijonų, o nauda labai maža.Paskutinis taisė Sula; 2017.06.26, 15:43.
Comment
Comment