Parašė Rimas_OK

Rodyti pranešimą

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

[VLN] Vilniaus senamiesčio eismo organizavimas ir gatvių tvarkymas

Collapse

X
- 

Gerai susivėliauParašė spirit Rodyti pranešimąŠvitrigailos g.?  Dėkingas už pastabumą - pasitaisiau Dėkingas už pastabumą - pasitaisiau  
 Comment
- 

Nebuvo? Matyt sumaišiau su toliau esančia stovėjimo aikštele.Parašė Mettal Rodyti pranešimąKad stovėjimo aikštelės ten ir taip nebuvo toje pusėje. O kad kloja asfaltą, tai gal ir gerai, nes uždėjus senąjį grindinį, jis po kelių metų vėl bus pilnas įdubimų ir provėžų.
 Comment
- 

Čia man rodos asfaltas tik pakeistas buvusio betoninio pagrindo, manau bus tie akmenysParašė Sula Rodyti pranešimąAr akmeninis grindinys nėra saugomas paveldosaugos?DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<
 Comment
- 

Praėjusią savaitę per LRT žinias buvo pasakyta, kad klos grindinį, dar pabrėžė, kad naudos tas pačias trinkeles, priešingai nei Gedimino prospekteParašė Mettal Rodyti pranešimąKad stovėjimo aikštelės ten ir taip nebuvo toje pusėje. O kad kloja asfaltą, tai gal ir gerai, nes uždėjus senąjį grindinį, jis po kelių metų vėl bus pilnas įdubimų ir provėžų.
 Comment
- 

Tai aš esu pasimetęs dėl Šventaragio gatvės Gal jie čia tą asfaltą pila kaip pagrindą plytelėms? Gali taip būt? Beje, tuo pačiu, labai gražiai atrodo tie atidengti pastatai (čia arčiau berods vidaus reikalų ministerija?). Gal jie čia tą asfaltą pila kaip pagrindą plytelėms? Gali taip būt? Beje, tuo pačiu, labai gražiai atrodo tie atidengti pastatai (čia arčiau berods vidaus reikalų ministerija?).

--------------

Laisvės pr. tarp Mados ir Spaudos rūmų (važiuojant link TV bokšto) taip pat platinama gatvė. Šiandien ekskavatorius jau nukasinėjo žemę.
 Comment
- 

„Gal jie čia tą asfaltą pila kaip pagrindą plytelėms? Gali taip būt? Beje, tuo pačiu, labai gražiai atrodo tie atidengti pastatai (čia arčiau berods vidaus reikalų ministerija?).“

Kažin ar taip gali būti? Dėl fasado atidengimo, pritariu. Man irgi patinka. Erdvės padaugėjo. O ir tie medžiai buvo jau labai pavargę... Dėl fasado atidengimo, pritariu. Man irgi patinka. Erdvės padaugėjo. O ir tie medžiai buvo jau labai pavargę...
 Comment
- 

O kodėl negalėtu būti?Parašė Knope Rodyti pranešimąKažin ar taip gali būti?  Netgi standartizuotose dangų konstrukcijose yra pateikiama trinkelių dangų konstrukcijų su asfalto pagrindo sluoksniu. Netgi standartizuotose dangų konstrukcijose yra pateikiama trinkelių dangų konstrukcijų su asfalto pagrindo sluoksniu.
 Comment
- 

Priklauso kaip tai pavadinsi. Galima pavadinti ir akmens trinkelėmisParašė Arulis Rodyti pranešimąPanašu, kad ne trinkelės naudojamos   
 Comment
- 

Tos pačios, tik perklotosParašė sleader Rodyti pranešimąPriklauso kaip tai pavadinsi. Galima pavadinti ir akmens trinkelėmis   
 Comment

Supratau, dėkui už paaiškinimą.
 Supratau, dėkui už paaiškinimą.

Comment