Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[KAU] Jungtis per Nemuną Kėdainių gatvės tąsoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• myhorsegallery
    replied
    OK

Komentuoti:

• evvt
    replied
    Parašė myhorsegallery Rodyti pranešimą

Ne tas čia turėjo atsiprašyti.... Ateity siūlau su tokiais nepraustaburniais nediskutuoti, nes jie kitaip neišmoks kultūringai reikštis forume. Dabar gavosi, kad čia apsiputojo ir dar jo atsiprašė, turbūt jaučiasi kaip cool teisingai tas asfalto vaikas padiskutavo ir kaimiečius į vietą pastatė.
    Pažadu nemokysiu kaip sėt ką pjaut ar art ar akėt. Bet kukurūzai man atrodo kaip vizualinė Lietuvos laukų tarša. Tad susilaikyti tuo atveju jau nebepažadu.
    Paskutinis taisė evvt; 2017.08.16, 23:40.

Komentuoti:

• myhorsegallery
    replied
    Parašė liutass Rodyti pranešimą

Galbut kazko as nesupratau. Jei taip, tai atsiprasau, atsiimu epitetus.
    Ne tas čia turėjo atsiprašyti.... Ateity siūlau su tokiais nepraustaburniais nediskutuoti, nes jie kitaip neišmoks kultūringai reikštis forume. Dabar gavosi, kad čia apsiputojo ir dar jo atsiprašė, turbūt jaučiasi kaip cool teisingai tas asfalto vaikas padiskutavo ir kaimiečius į vietą pastatė.

Komentuoti:

• evvt
    replied
    Nu mano mintis ta kad labai retai arba beveik praktiškai niekada tiltai nedarko mieste vaizdo.Priešingai - jų nebuvimas daro blogą įspūdį. Ir dar turėjau omeny kad svarstyti ar tilto reikia ar ne baiminantis kad jis sudarkys vaizdą mieste yra logiška nebent tada jei planuoja statyt kažką panašaus į foto, kur įkėliau ankstesniame poste

Komentuoti:

• liutass
    replied
    Vilijampoles buvo visai grazus kol nenudaze oranzine spalva ir tu idijotisku sviestuvu atramu nesustate. Jei atkurtu sovietini vaizda, butu labai grazus tiltas.

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Ir tą pavyzdį buvau pateikęs. Pvz. Vilijampolės tilto analogas jei būtų pastatytas Yra gal ir dar prastesnių Kaune, iš atminties nė nepamenu kaip tiksliai likę atrodo Aišku šansų, kad būtų pastatytas tokio prastumo nelabai irgi yra.

O šiaip reiškia liūtas ir aš tave 180 laipsnių atvirkščiai supratom.
    Paskutinis taisė Gator; 2017.08.16, 03:11.

Komentuoti:

• evvt
    replied
    Parašė Gator Rodyti pranešimą

Prahos tiltai, San Francisko tiltas, Valencijos tiltai.
    Kauno mastu - Aleksoto tiltas yra miesto atvirutinis vaizdas.
    Tai reiktų priešingai ne puošiančių, ne neutralių, bet tikrai baisių, gražų miestą darkančių tiltų pavyzdžių, turėjau omeny.

Ar gręsia kad gali būt suprojektuotas kažkoks pvz toks tik mieste:
    Paskutinis taisė evvt; 2017.08.16, 00:09.

Komentuoti:

• evvt
    replied

Nieko tokio. Visko pasitaiko.

Komentuoti:

• liutass
    replied
    Parašė evvt Rodyti pranešimą

Ar tamsta mane čia taip pavadinai? Tiek to.Suprantu kad neįsigilinai į tai ką parašiau. Ka ten tureciau pagalvot pamates pakeltus tiltus? Man tikrai nekyla noras kuo greičiau begt nuo to vaizdo į ką tik patręštus gimtuosius laukelius.

Komentuoti:

• Gator
    replied

principas minties aiškus. O pavyzdžių?
    Prahos tiltai, San Francisko tiltas, Valencijos tiltai.
    Kauno mastu - Aleksoto tiltas yra miesto atvirutinis vaizdas.

Komentuoti:

• evvt
    replied
    Tiltas yra architektūra. Gera architektūra puošia miestą, bloga - darko.
    principas minties aiškus. O pavyzdžių?

Komentuoti:

• Gator
    replied
    Tiltas yra architektūra. Gera architektūra puošia miestą, bloga - darko.

Komentuoti:

• evvt
    replied
    Parašė myhorsegallery Rodyti pranešimą
    Kai pritrūkstama argumentų ir tingisi gilintis, pasitelkiami į pagalbą epitetai, nes juk kitaip tai neatkreipsi į save dėmesio
    Nu taip, geriau šablonais, šablonais. Gerai kad bent jiems išskiriate vietos. Bet jei reik argumentų, tai reiktų ir vaizdų su tiltais savo tankumu ir dažnumu gadinančius gražaus miesto vaizdą. Įsivaizduoju nebent kanalizacijos ir kt. komunikacijų vamzdžiais papuoštus tiltus. Ar dar kokie darko vaizdą?

Komentuoti:

• myhorsegallery
    replied
    Kai pritrūkstama argumentų ir tingisi gilintis, pasitelkiami į pagalbą epitetai, nes juk kitaip tai neatkreipsi į save dėmesio

Komentuoti:

• evvt
    replied
    Ar tamsta mane čia taip pavadinai? Tiek to.Suprantu kad neįsigilinai į tai ką parašiau. Ka ten tureciau pagalvot pamates pakeltus tiltus? Man tikrai nekyla noras kuo greičiau begt nuo to vaizdo į ką tik patręštus gimtuosius laukelius.

Komentuoti:

• Gator
    replied

Kyla man kitas klausimas: kokioj visuomenėj gali iškilti toks klausimas - ar tiltai gadina, ar puošia miesto vaizdą ???
    Bet kokioje. O atsakymas - priklauso nuo tilto. Tas pats nelabai ypatingas architektūriškai Aleksoto tiltas yra vienas Kauno atvirutinių vaizdų. O koks nors Vilijampolės tai galimai atvirkščiai.
    Apie kokios Prahos tiltų vaizdus išvis klausimų nekyla - vienareikšmiškai puošia.

Komentuoti:

• liutass
    replied
    Sakai? Paziurek cia, bebenciuk:
    http://chicagoloopbridges.com/mobile12/mobile1.html
    Paskutinis taisė liutass; 2017.08.15, 22:58.

Komentuoti:

• evvt
    replied
    1. Vizualines tarsos nebus. Pagal tokia logika Cikagos centras su tiltais kas 200 metru yra totaline vizualine miesto tarsa?
    2. Jungtys bus padarytos.

pinigu plovimo projektas buvo vilniaus Mindaugo tiltas ir valdovu rumai. Ir dar stadionas.
    centras su tiltais kas 200 metru yra totaline vizualine miesto tarsa - toks teiginys gali kilti nebent kaimo laukų aromatu užpildytoje kaukolėje

Komentuoti:

• evvt
    replied

Absoliučiai jokio skirtumo, nes argumentas buvo ne apie srautus, o apie tai ar tiltai gadina, ar puošia miesto vaizdą.
    Kyla man kitas klausimas: kokioj visuomenėj gali iškilti toks klausimas - ar tiltai gadina, ar puošia miesto vaizdą ???

Komentuoti:

• myhorsegallery
    replied
    Va čia daug gerų minčių
    http://kauno.diena.lt/naujienos/kaun...realybe-823271
    Paskutinis taisė myhorsegallery; 2017.08.15, 21:50.

Komentuoti:

Working...
X