Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[ALY] Alytaus infrastruktūros projektai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

  • Vilis
    replied
    Gal kas girdejo kodel sustojo Naujosios gatves rekonstrukcija.Sukale kuoliukus ir po velku turejo prasidet inensyvus darbai.Velykos jau seniai praejo,o veiksmo nesimato..

    Komentuoti:


  • miromax
    replied
    Sutvarkys ją tiesiog

    Komentuoti:


  • motor
    replied
    Parašė miromax Rodyti pranešimą
    atsiprasau uz savo bukuma bet kas ten per aikste bus?

    Komentuoti:


  • inga.
    replied
    Likiškėlių - žuvinto g. sujungimo darbai, foto:
    http://www.facebook.com/home.php?#!/...d=384328051764

    Komentuoti:


  • miromax
    replied
    I Alytaus aikštės rekonstrukcija
    http://www.facebook.com/album.php?ai...id=96875301764

    Komentuoti:


  • studentaz
    replied
    turiu viska apie 1 alt tuoj bus straipsniukas O gal kas mate rotuses vaizdus ?

    Komentuoti:


  • evaldinas
    replied
    Gal kas matete pirmojo Alytaus rekonstrukcijos projekta, kaip atrodo?

    Komentuoti:


  • inga.
    replied
    Alytaus gido profilyje facebooke nuotraukos įdėtos prieš porą valandų
    Paskutinis taisė inga.; 2010.03.30, 17:28.

    Komentuoti:


  • inga.
    replied
    Naujosios g. platinimo darbai prasideda, kertami medžiai, čia kelios foto: http://www.facebook.com/?ref=home#!/...id=96875301764

    Komentuoti:


  • studentaz
    replied
    Parašė andriulis Rodyti pranešimą
    Na va daug maz matosi, kad kazka su nauju keliu daro Atvaizdas
    Iš kito galo dabar vyksta veiksmas, vėliau padarys papildomi praplatins dalį gatvės Jazminų ir keliaus link šitos balos .

    Komentuoti:


  • andriulis
    replied
    Na va daug maz matosi, kad kazka su nauju keliu daro

    Komentuoti:


  • antibrit
    replied
    Nerandu sitam poste jokiu zemelapiu, gal padesi?

    Komentuoti:


  • evaldinas
    replied
    Ankstesniuose pranesimuose viskas gi detaliai yra pateikta su zemelapiais.

    Komentuoti:


  • antibrit
    replied
    Ko tokie nebylus pasidarete? Jau pradejo kirsti medzius naujojoj g. jau pradejo tiesti gatve. Gal zinote iki kur ji eis? Iki statybininku gatves ir paskui su vilties padarys zieda ar toliau truputi? Aciu.

    Komentuoti:


  • prozac
    replied
    Žiūrėk www.ams.lt[/QUOTE]

    Apie avaringumą ir saugų eismą, veikla šia sritim neradau ams.lt puslapyje.
    dėkuj už pagalbą.

    Komentuoti:


  • prozac
    replied
    saugus eismas avaringumas

    Sveiki, čia gal nelabai į temą bet norėčiau paklausti gal ką žinote apie "Saugaus eismo ir avaringumo tyrimą" atlikta Alytaus mieste? Ar kur galima rasti informacijos tokia tema>? Mane domina ar Alytui yra atlikti kažkoki tyrimai ar analizuojamos priežastys jį mažinti. Šiuos duomenis renku norėdamas sukurti saugaus eismo ir avaringumo žemėlapį Alytaus teritorijai.

    Komentuoti:


  • evaldinas
    replied
    Laukiu nesulaukiu tu visu projektu, kurie bus vykdomi jau kita menesi, kaip suprantu. Tikiuosi, bent dalis is ju bus igyvendinta.

    Komentuoti:


  • andriulis
    replied
    Na va daugiau info apie planuojamus gatviu praplatinimus, taipogi dainavos mikrorajono infrastrukturos atnaujinimo darbus: http://www.alytausgidas.lt/lt/naujie...iska-ir-saugu/

    Komentuoti:


  • Al1
    replied
    Na tai as ir sakau, kad mazi, vienos juostos ziedai padeda uzmiestyje, priemiestyje.Ten dideli greiciai, daznai ir prastas matomumas, ir nori nenori, ivaziuojant i zieda reikia sumazinti greiti.
    Yra dar vienas toks "isradimas" kaip iskilioji pesciuju pereja. Jas galima irengti ir reguliuojamose sviesoforais sankryzose. Tai ir greitis sumazes. Sakot, susidarys spustys. Vilniuje, tokiu pereju, tiesa, nereguliujamu, yra ne viena. Ir kai kurios is ju irengtos sankryzose tokiu gatviu, kuriomis vaziuoja gerokai daugiau automobiliu, nei Vilniaus g. Alytuje.

    Komentuoti:


  • thomcius
    replied
    Parašė Al1 Rodyti pranešimą
    Dar karta sakau, ko galbut neuzakcentavau, ir galbut praleidai, kad as nemanau, jog reikalingos ziedines sankryzos Vilniaus gatveje, ir dar dvi, 100 m atstumu viena nuo kitos. As apie Naujaja g. nekalbu, ten ziedine butu galima ne viena irengti.
    Apie tas Vilniuje ir kitur irengtas mazasias sankryzas as puikiai zinau, pats vairuoju. Jos tinka uzmiestyje, priemiestyje, ir visur, kur srautai nera dideli. Nes kai kurios sankryzos yra avaringos, blogas matomumas, dideli (uzmiestyje) greiciai, todel ir avariju pasekmes skaudzios, nors esimo intensyvumas ir nedidelis.
    Alytuje vienos juostos ziedine sankryzos Vilniaus gatveje piko metu salygos dar daugiau spusciu, nei dabar... O pestiesiems tai pavojingesne yra nereguliuojama pereja ir taskas. Patikek, net ir tokio greicio kaip ziede uztenka, kad sunkiai suzeistu zmogu. Buvau partrenktas, zinau. Atrodo, kad letai vaziavo, nes suko sankryzoje, kuri yra smailu kampu, todel vaziavo letai. O smugis buvo kaip reikiant, per visa masina persiverciau...
    Ne vieną žmogų yra partrenke ir reguliuojamose sankryžose ir degant raudonam signalui, čia kaip pats sakiai vairavimo mentalitetas ir kitas Š.
    aš puikiai suprantu kad kalbama apie Vilniaus ir Kauno gatves ir 100 proc. pritariu, kad ten žiedų reik. Va prie kino teatro nelabai suprantu kam daromas žiedas, ten jau pinigų švaistymas.
    Iš pradžių buvo norima irengti žiedą tik Kauno ir Vilniaus gatvių sankryžoje, bet pastebėjus kad už 100 metrų stovės šviesoforas ir darys kamsčius, tai ir nuspresta įrengti antrą žiedą kad nesidarrytų spusčių ir padidėtų pralaidumas.
    Naujoje gatveje planuojamas pakankamai didelis žiedas, bet viliuosi kad jį padarys saugų, tik bijau jei paliks šviesoforą ties Iris pastatu, tada degant raudonam šviesoforui piko metu darysis kamščiai žiede.
    Tame reportaže sakoma, kad žiedinės sankryžos yra itin draugiškos pėstiesiems, tikimybė buti partrenktam išliks visada, tik čia mažesniu greičiu, geriau kad skaudėtų, bet išgyvent.
    Panašaus dydžio valstybėje kaip olandijoje ir kur žmonių per metus autoįvykiuose žūsta 1 ar išvis nežūsta yra virš 4000 žiedų, lietuvoje analogiškų žiedų yra 27, žadama irengti virš 30, jei bus tam pinigų ir lb džiaugsiuos jei 8 įrengs alytuje.
    Pavyzdys Simno-Seirijų sankryža, labai ten pagerino situaciją šviesoforai???
    Pažėsim kaip pasikeis situacija su žiedu. (aišku atsiras kurie bandys iveikt ta žiedą tiesiai, bet tikiuosi be aukų)

    Komentuoti:

Working...
X