Parašė liutass
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kruonio HAE
Collapse
X
-
teisingai. Susimaisiau.Parašė Hunte-rIs kur tokios zinios? Tai kad 4 agregatai man atrodo, kaip ir 4 vamzdziai... Ir dar vietos 4-riems...
Pagrindiniai techniniai duomenys
* Projekte numatyta HAE galia - 1 600 MW (8 agregatai po 200 MW)
* Įrengtoji HAE galia - 900 MW (4 agregatai po 225 MW)When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Čia ne Kruonis, bet pažiūrėkit kas būna, kai sugriūna hidroakumuliacinė...

http://en.wikipedia.org/wiki/Taum_Sauk_Dam_Failure
Comment
-
The current working theory is that the reservoir's berm was overtopped when the routine nightly pump-back operation failed to cease when the reservoir was filled. According to AmerenUE, the gauges at the dam read differently than the gauges at the Osage plant at the Lake of the Ozarks, which monitors and operates the Taum Sauk plant remotely. The stations are linked together using a network of microwave towers, and there are no operators on-site at Taum Sauk.Parašė Hunte-rNeblogai sugriuvo... ir visai neseniai 2005.12.15 gal peranksti pripilde rezervuara, nespejus susistoveti pylimui...
Perpildė :-)
Comment
-
Jei uzdarys Ignalinos AE, KHAE laukia labai liudnas likimas, net liudnesnis uz siParašė MeierČia ne Kruonis, bet pažiūrėkit kas būna, kai sugriūna hidroakumuliacinė...

http://en.wikipedia.org/wiki/Taum_Sauk_Dam_Failure
When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Lietuva neturi linijos i Lenkija. O dabar jau neapsimoka statyti, nes lenkams 2 kartus daugiau $ investuoti reikes, o kai nera IAE ir pigios off-peak elektros, tai kam jiems ta investuoti. Buvo proga pasistatyti linija i Lenkija, viskas buvo paruosta, bet tu laiku ukio ministras A.A. Babilius sustabde projekta, kaip ekonomiskai nepagrista.Parašė Hunte-rO kai uždarys AE manau naktimis pirks iš kokios lenkijos perteklinę elektrą...When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
www.kruoniohae.lt yra nuotraukėlių iš statybų, o svarbiausia — video! Smagu prisimint tuos video ;-)Parašė Hunte-rsugriūt nesugriūs... netgi nesugrius...
o jei taip ir atsitiktų įdomu kokios pasekmės HE'sui būtų... O kai uždarys AE manau naktimis pirks iš kokios lenkijos perteklinę elektrą...
P.S. liutass gal turi daugiau panašių senų nuotraukų? iš HAE ar HE statybų...
Comment
-
Žiūrint paskutinį siužetą - juokas ima.
Kaip visada - LSSR išsiskyrė. Kai statė - tai nereikėjo, mat Nemunas žus. O dabar tik elektrą vartoja ir turistus vėžioje apžiūrėti.
Pažiūrėčiau aš į LT geležinkelius, tunelius kelius ir visus energijos objektus - jei nebūtų "sovietų".
Ir gal palikime šį atsakymą be komentarų?
Comment

!
Comment