Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Draudimai fotografuoti geležinkelius
Collapse
X
-
Jo simulatoriui. Pamatė mane su šuniu atvarė, sakau tik nufotografuot noriu, ne, paėmė fotiką, nusivedė į savo budelę liepė pasiaiškinimą rašyt. Iš pradžių sakė, kad apsaugos viršininkas atvažiuos, po to jau mentai. Laukiau, laukiau mentai atvarė iš vis nenormalūs: "tuoj pasodinsim, baudą reikės mokėt", bet paleido. Kas tas až?
Komentuoti:
-
Parašė RAW Rodyti pranešimąLabas, visiems, gal kas turi nuotraukų iš šono ir iš priekio: ER9M, D1, CHME-3, TEM-2? Va šiandien pats bandžiau fotografuoti tai parišo, net mentus iškvietė
Girdėjau, kad ten žvėriški apsauginiai...
Dėl foto AŽ parašyk.
Komentuoti:
-
Parašė RAW Rodyti pranešimąLabas, visiems, gal kas turi nuotraukų iš šono ir iš priekio: ER9M, D1, CHME-3, TEM-2? Va šiandien pats bandžiau fotografuoti tai parišo, net mentus iškvietė
Komentuoti:
-
Šitą saitą žinau, bet bėda ta, kad man reikia kad būtų ne kampu fotografuota, o tiesiai.
Komentuoti:
-
Komentuoti:
-
Labas, visiems, gal kas turi nuotraukų iš šono ir iš priekio: ER9M, D1, CHME-3, TEM-2? Va šiandien pats bandžiau fotografuoti tai parišo, net mentus iškvietė
Komentuoti:
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąNa man irgi problemos su tais depais, krovionių vežimo valdyba tai kaip ir nieko, na bet keleivių vežimo valdyba.... Dėl fotografavimo - taip fotografuoti Vilniaus geležinkelio stotyje negalima... Kodėl, net nežinau. Realiai jei norite fotografuoti oficialiai - reikia praeiti dideles procedūras, išklausyti saugą ir t.t. Žodžiu pabaigoje gavau leidimą su fotografiją... Kašmaras...
Komentuoti:
-
Na man irgi problemos su tais depais, krovionių vežimo valdyba tai kaip ir nieko, na bet keleivių vežimo valdyba.... Dėl fotografavimo - taip fotografuoti Vilniaus geležinkelio stotyje negalima... Kodėl, net nežinau. Realiai jei norite fotografuoti oficialiai - reikia praeiti dideles procedūras, išklausyti saugą ir t.t. Žodžiu pabaigoje gavau leidimą su fotografiją... Kašmaras...
Komentuoti:
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąStotyje?
Kur ? nusivedė pašnekėti?
Db stotyse ir tarp ju lengviau, bet i depus vistiek sunku patekti.
Komentuoti:
-
Kiek kartų aš sukiojausi Vilniaus stotyje su fotoaparatu, tai nieks prie manęs nepriėjo ir neperspėjo
Komentuoti:
-
Parašė ivanivanov Rodyti pranešimąKaip gauti ta leidima fotografuoti depe?
Komentuoti:
-
Parašė ivanivanov Rodyti pranešimąSiandiena as fotografavau Klaipedoje TEP70 (17:00) fotografavau is visu pusiu ir prie manes priejo du apsauginiai sako, kad negalima fotografuoti.As byskuti pasigyncijau, bet kaip nervina tie apsauginiai....
Parašė Nikas Rodyti pranešimąGeriau nesiginčyti. (sava patirtis)
Per praeitus metus, buvau sulaikytas: 3 kartu apsaugos, 2 pasieneciu()
Paskutinis taisė Eimantas; 2007.10.20, 22:31.
Komentuoti:
-
Geriau nesiginčyti. (sava patirtis)
Per praeitus metus, buvau sulaikytas: 3 kartu apsaugos, 2 pasieneciu() ir keli ispejimai
Bet db turiu leidima ir pan
Komentuoti:
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąŠitie Klaipėdoje.Kolkas dar niekur dėl geležinkelio fotografavimu nesusidūriau su problemomis, tik Vilniaus keleivinėje stotyje kažkokia moteris burbtelėjo, kad negalima, o aš jai, kad galima, ji kad negalima, o aš vėl galimair nuėjo ji savo reikalais....
Paskutinis taisė ivanivanov; 2010.01.27, 18:13.
Komentuoti:
-
Parašė ivanivanovEimantai, fotografavai Klaipedos depe tuos 2M62, ar taves neisvare? ramiausiai sau fotografavai?ir nuėjo ji savo reikalais....
Komentuoti:
Komentuoti: