Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Klaipėdos miesto geležinkeliai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Uostamiesčio žmonės – prieš vibraciją

    Traukinių keliamas triukšmas ir vibracija griauna šimtų klaipėdiečių, gyvenančių arti geležinkelio, sveikatą. Ėmęsi susirašinėti su "Lietuvos geležinkelių" vadovais, klaipėdiečiai akina ir miesto vadovus stoti jų pusėn...
    Gyventojai svarstė, kokiais būdais būtų įmanoma spręsti jų bėdas, ir priėjo prie išvados, kad bene geriausias būdas sumažinti triukšmą bei vibraciją – krovininius traukinių sąstatus formuoti ne miesto teritorijoje.

    Netoli Poilsio parko gyvenantys klaipėdiečiai įsitikinę, kad visos jų bėdos išsispręstų, jeigu šia atšaka važinėtų tik keleiviniai traukiniai...
    Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...

    Comment


      Pasistato namus prie geležinkelio, žinodami, kad juo važinėja traukiniai, o paskui pretenzijas kelia. Viskas, ką galėtų padaryti LG, tai tik pastatyti sieneles, galbūt kai kur patvarkyti geležinkelio pylimą, kad vibracijos toli nesklistų gruntu. Ir viskas.

      Comment


        Dėmesio! Grėsmė sveikatai

        Nuo geležinkelio keliamo triukšmo ir vibracijos kenčiantys klaipėdiečiai pagaliau sulaukė tyrimų rezultatų, kuriuose nedviprasmiškai teigiama – jų sveikatai geležinkelio kaimynystė kenkia, nes viršijamos visos normos. Žmonės ketina nelaukti malonės ir teismuose reikalauti užtikrinti normalias gyvenimo sąlygas.
        Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...

        Comment


          P***ec. Čia tas pats kaip žmogus nusipirkęs namą už oro uosto tvoros pradėtų skalambyt per visus galus kad nustotų skraidyt, trugdo jam ramiai miegot. Ko gyventojai tikėjosi kraustydamiesi į tokią vietą, ir ko tikisi dabar? Jei nepatinka, tegul patys kraustosi. Apsikeičia tegu butais su vietiniais railfanais ir visi bus laimingi.

          Comment


            Visgi normos yra nustatomos ne šiaip sau. Ir jų turi būti laikomasi. O dėl tų, kurie nusiperka, o paskui reiškia pretenzijas (jei normos yra nustatytose ribose), tai aišku, kad patys kalti. Nepatinka - tegul kraustosi kitur.

            Comment

            Working...
            X