Parašė Eimantas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Dyzeliniai traukiniai ir automotrisės Lietuvoje
Collapse
X
-
Tik kad su patikimumu panasu nelabai kas...Parašė Airijos_Lietuvis Rodyti pranešimąO kas blogo yra su RA-2? Visai neblogai jie atrodo, ir kuro sanaudos geros pas ji
Itariu PESOS daug patikimimesnes
Comment
-
Kuriuose maršrutuose negaliu pasakyti, tačiau Vilnius- Marcinkonys jis važiuoja bene visą laiką, išskyrus vieną reisą ryte, kada važiuoja PESA.Parašė copper Rodyti pranešimąO kokiuose maršrutuose dabar yra naudojamas D1?
Comment
-
D1 važiuoja:Parašė Sinouku Rodyti pranešimąKuriuose maršrutuose negaliu pasakyti, tačiau Vilnius- Marcinkonys jis važiuoja bene visą laiką, išskyrus vieną reisą ryte, kada važiuoja PESA.
Vilnius - Kena;
Vilnius - Marcinkonys;
Vilnius - Valčiūnai (ir tikėtina, kad Vilnius - Stasylos);
Kaunas - Kybartai.
Comment
-
Šeštadienį Žeimenos stotelėje:Parašė Siemens Rodyti pranešimąVilnius-Turmantas,irgi į dieną kažkokius 3-4kartus.
Comment
-
Nezinau, nors as PESA nesu ne karto gyvai mates, bet pagal mane, kiek as maciau is nuotrauku, tai kad jose nera tiek daug vietos, butu beveik visada perpildyti ir nepatogu butu jomis vazinet, nors nezinau, ce tik mano nuomone, gal kai kurie su manim sutiktu, o kai kurie gal ir neParašė AB13 Rodyti pranešimąTik kad su patikimumu panasu nelabai kas...
Itariu PESOS daug patikimimesnes
Comment
-
Atrodo jau pasenusiai, dėl langų. Netobula valdymo pulto konstrukcija. Labai prasta grindų garso izoliacija, jau atsiranda plyšiai per grindų dangos sulitavimo siūles..Parašė Airijos_Lietuvis Rodyti pranešimąO kas blogo yra su RA-2? Visai neblogai jie atrodo, ir kuro sanaudos geros pas ji
Tualetas patinka, sėdynės pakankamai patogios trumpiems atstumams.
Comment
-
kadangi matau kad Eimantas labai nusimano apie traukinius, negaletum man pasakyt apie DR1A, ar jie geri ar blogi?
man jie kaskodel labai patinka, ir kai sekanti kart nuvaziuosiu i Lietuva, reikes butinai ant ju pasivazinet, nes tiesa pasakius as kai dar gyvenau Lietuvoi, tai ne karto nebuvau vaziaves traukiniu
Comment
-
Aš tai nelabai ką ir nusimanau, bet manau, kad DR1A geriau negu D1. O patarčiau atvykus į Lietuvą pravažiuoti dviaukščiu elektriniu traukiniu iš Vilniaus į Kauną kur važiuoja.Parašė Airijos_Lietuvis Rodyti pranešimąkadangi matau kad Eimantas labai nusimano apie traukinius, negaletum man pasakyt apie DR1A, ar jie geri ar blogi?
man jie kaskodel labai patinka, ir kai sekanti kart nuvaziuosiu i Lietuva, reikes butinai ant ju pasivazinet, nes tiesa pasakius as kai dar gyvenau Lietuvoi, tai ne karto nebuvau vaziaves traukiniu 
Ditch Witch HT150. Tai super traktorius. :D
Comment
-
Tai tokiu tai žmogaus iš užsienio nenustebinsi, va medinukas su savo salonu arba ER9M su savo turbo garsaisParašė kaskas Rodyti pranešimąAš tai nelabai ką ir nusimanau, bet manau, kad DR1A geriau negu D1. O patarčiau atvykus į Lietuvą pravažiuoti dviaukščiu elektriniu traukiniu iš Vilniaus į Kauną kur važiuoja.
Comment
-
DR-1A Kaune po ilgesnės pertraukos
Spalio 16 d. važiavau traukiniu Kaunas-Marijampolė, išvykstančiu 15:55h. Buvau nusprendęs penktadienį automotrisa nevažiuoti (dėl penktadienio pavakarę padidėjusio keleivių srauto ir esant šiandieninėms bilietų kainoms pablogėjusio komforto nesinorėjo). Kai išėjęs į Kauno stoties peroną žvilgtelėjau tunelio link, pamačiau RVR tipo traukinio priekį. Jau galvojau, ką veikti iki 17:20h išvykstančio "kybartinio", bet pamačiau, kad atvažiuoja ne automotrisa AR2, o trivagonis DR1A, Kauno depe nematytas ilgokai, gal būt nuo metų pradžios.
Kiek šis DR1A pavažinės Kauno mazge (į Kybartys, Marijampolę, Šeštokus), belieka spėlioti.
Comment
-
Na ir ką — kur jis važinės? Į Klaipėdą ar į Rokiškį?Parašė K a J o t Rodyti pranešimąRA-2-039 jau Radviliskyje
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
Šitie traukinio modeliai tokie "ogromni" atrodo, tokie kaip iš kokio filmo, kur blogietis turi šarvuotą traukinį-taraną
Comment