Tai kad tokio nėra.

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

[LT] Geležinkelių fotografavimas

Collapse

X
- 

Parašė Eimantas Rodyti pranešimąO kas esantiems Vilniuje?
 Vienam kiek girdejau ratai nudilo ir nebegalima nutekinti. O kitam hidrauliniu stabdziu nebera, tai isvare i Vilniu tvarkyti.
 Comment
- 

- 

D1-676 Moldavijoje.Parašė ivanivanov Rodyti pranešimąKretingoje prasilenke D1-676
 http://parovoz.com/newgallery/index....=RU&NO_ICONS=0
 Comment
- 

Tai yra 767.Parašė Zorro Rodyti pranešimąD1-676 Moldavijoje.
 http://parovoz.com/newgallery/index....=RU&NO_ICONS=0
 Comment
- 

Kaip čia suprast? 620M 021 stovi 12 kely? Ten kur turi stovi električkos. Gal iš Vilniaus atvažiavo maršrutu Vilnius - Kaunas?Parašė Raikkonen Rodyti pranešimą
 Comment
- 

Ne. Matyt turėjo ten stovėti, kad netrukdytų manevriniam.Parašė Furbo Rodyti pranešimąKaip čia suprast? 620M 021 stovi 12 kely? Ten kur turi stovi električkos. Gal iš Vilniaus atvažiavo maršrutu Vilnius - Kaunas?
 Comment
- 

Šią savaitę gauta iš Lenkijos, tad greičiausiai ir buvo pastatyta prieš transportavimą į Vilnių.Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąNe. Matyt turėjo ten stovėti, kad netrukdytų manevriniam.
 Comment
- 

Tai reik manyt, kad nulekia, tam jis ir padarytas toksParašė bosco Rodyti pranešimąMan įdomu, ar M62K-1482, nulekia iki Lenkijos? Man įdomu, ar daug krovinių jam tenka tampyt, kažkaip atrodo, kad nelabai. Man įdomu, ar daug krovinių jam tenka tampyt, kažkaip atrodo, kad nelabai.
 Comment
- 

Aš abejočiau tuo, nes vienerių paskutinių metų pastebėjimai tokie, kad LG lokomotyvas atveža sąstatą iš Šeštokų iki Mockavos, o nuo Mockavos traukinį veža lenkų lokomotyvas (ST44 -> M62).Parašė disident Rodyti pranešimąTai reik manyt, kad nulekia, tam jis ir padarytas toks Man įdomu, ar daug krovinių jam tenka tampyt, kažkaip atrodo, kad nelabai. Man įdomu, ar daug krovinių jam tenka tampyt, kažkaip atrodo, kad nelabai.
 Comment

Comment