Parašė Mantukas05

Rodyti pranešimą

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

[LT] Geležinkelių fotografavimas

Collapse

X
- 

Nenusišnekėk...Parašė Arelis Rodyti pranešimąReiškia, kad jų paskutinė kelionė bus į metalo laužą arba laimės atveju dar važinės.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
 Comment
- 

Jau ketvirtadienį jų nebuvo ten. Atvažiavo remontui trumpam.Parašė Arelis Rodyti pranešimąNesupratau kas?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
 Comment
- 

Tai iš karto to nebuvo galima parašyt? Aš irgi nesupratau ką tu norėjai pasakyt tuo "nenusišnekėk".Parašė rytis001 Rodyti pranešimąJau ketvirtadienį jų nebuvo ten. Atvažiavo remontui trumpam.
 Comment
- 

Gerai kitakart kalbėsiu aiškiau, atsiprašauParašė spirit Rodyti pranešimąTai iš karto to nebuvo galima parašyt? Aš irgi nesupratau ką tu norėjai pasakyt tuo "nenusišnekėk".Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
 Comment
- 

Pirmą kartą maršrute su keleiviais - taip, nuo šiandienos pradeda važiuoti nauja Pesa 730ML maršrutu Vilnius - Klaipėda. Kaip ne keista, šį kartą važiavo 730ML - 002. Vilniaus depe stovėjo 3 naujos pesos.

730ML - 002

Iš galo

Toliau - įprasti mums traukiniai -

DR1AM - 318 į Vilnių

2M62M-382 ruošiasi sukti į Vaidotų geležinkelio stotį

Pesa 620M - 013

Ir vakarinė 2M62M-283 fotografija Paneriuose

Nežaiskit su kontaktiniu tinklu 

Comment
- 

620M, 630M ar 730ML ?Parašė Arelis Rodyti pranešimą(...) Vilniaus depe stovėjo 3 naujos pesos.
 (...)
 Comment
- 

730mlParašė vitas Rodyti pranešimą620m, 630m ar 730ml ?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
 Comment
- 

Važinėja ir nauji čekų dviaukščiai EJ575, ir seni elektriniai ER9M. Dviaukščiai į Trakus važiuoja. BET reikia nepamiršti, kad jie važiuoja iki 14.00. Toliau važiuoja tik seni ER9M.Parašė kaskas Rodyti pranešimąO į Trakus iš Vilniaus kokie traukiniai važiuoja, ar dažnai pasitaiko dviaukščiai?  Paskutinis taisė Arelis; 2016.06.23, 17:10. Paskutinis taisė Arelis; 2016.06.23, 17:10.
 Comment

traukinys važiavo?
 traukinys važiavo?

Comment