Nėra ką svarstyti - reikia šventę švest  

Aišku, dviratį galima ir vietoje išsinuomoti, tačiau man, ekstremalui, prie svetimų transporto priemonių sveikiau ilgam nesiliesti
 Aišku, dviratį galima ir vietoje išsinuomoti, tačiau man, ekstremalui, prie svetimų transporto priemonių sveikiau ilgam nesiliesti  

Šnektelėjau po kelionės su darbuotoja geležinkelio, tai sakė dabar tik užsakymų metu iki Panevėžio keliauja
 Šnektelėjau po kelionės su darbuotoja geležinkelio, tai sakė dabar tik užsakymų metu iki Panevėžio keliauja  O šiaip reisas reguliarus gegužę/biželį 5-7adienį, o liepą-spalį 6-7adienį iki Rubikių. Atstumas 12km, traukinio vid.greitis 15km/h, kelionės laikas 50min, bilieto kaina 20lt. Kartais keliaujama uždarais, kartais atvirais vagonais. Mum nuskilo atviri, oras tam buvo daugiau nei tinkamas, tiesa daug dūmų prisikvėpavom
 O šiaip reisas reguliarus gegužę/biželį 5-7adienį, o liepą-spalį 6-7adienį iki Rubikių. Atstumas 12km, traukinio vid.greitis 15km/h, kelionės laikas 50min, bilieto kaina 20lt. Kartais keliaujama uždarais, kartais atvirais vagonais. Mum nuskilo atviri, oras tam buvo daugiau nei tinkamas, tiesa daug dūmų prisikvėpavom  Nors mašininstas sakė uždaruose vasarą dar baisiau, ir dūmų tenka nemažai ir tikra pirtis viduje
 Nors mašininstas sakė uždaruose vasarą dar baisiau, ir dūmų tenka nemažai ir tikra pirtis viduje  O nuomotis galima net 3 klasių vagonus
 O nuomotis galima net 3 klasių vagonus

Let's go
 Let's go  

matot ką reiškia prezidentės pasivažinėjimas, iki kitų joninių viskas blizgės
 matot ką reiškia prezidentės pasivažinėjimas, iki kitų joninių viskas blizgės 

Comment