Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Didybės manija ir romantiškai poetiški NT pristatymai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Va čia tai šaunuoliai! Visi kainas leidžia, o šie vyručiai visus gąsdina, kad kels, net grafiką sudarė Bet negi jie mano, kad žmonės tokie naivūs....
    http://www.dangausmiestas.lt/flats/m20

    Comment


      Kas yra "Šv. Joninės"???

      Comment


        Gal cia Jonas vadovas, todel ir Sventos

        Comment


          Parašė c2h5oh Rodyti pranešimą
          Kas yra "Šv. Joninės"???
          Šv. tai "Šventė"

          Comment


            Gibsas pas mus uždraustas!







            Neblogą žolę jie ten rūko man atrodo....

            p.s. šitie tai tikrai aukščiau paminėtam projektėlyje darbo negautų

            Paskutinis taisė goolfietis; 2008.08.25, 22:40.
            Mano blogas

            Comment


              Antraštė paskutiniame screenshot'e: 5 PRIEZAŠČIŲ

              Comment


                Anot antrojo screenshoto, vietoj gibskartonio jie naudoja putų polistirolą. Aš žinoma ne statybininkas... Putplastis???
                www.scriptorium.ie

                Comment


                  Manau sis straipsnelis bus visai i tema:
                  http://vz.lt/Default2.aspx?ArticleID...4a2d5&open=sec

                  Prabangos pėdsakai NT pavadinimuose padeda parduoti
                  Prabangą ir išskirtinumą pabrėžiantys nekilnojamojo turto projektų pavadinimai dažnai apeliuoja ne tiek į pirkėjo piniginę, kiek į jo ego. Tokių NT projektų vystytojai sako, kad skambūs pavadinimai padeda parduoti.

                  “Statytojai bando suteikti pridėtinę vertę savo parduodamiems namams, todėl nori, kad pavadinimas duotų būsimam pirkėjui tegu ir menamą, bet naudą, vertę. Pagalvokite, ar patys labiau norėtumėte gyventi tegu ir kokiose nors "Taboro ložių rezidencijos perle" ar objekte K-97434?“, - linksmai klausia Antanas Pipiras, reklamos paslaugų UAB „VRS Grupė“ kūrybinės rinkodaros vadovas.

                  Tai patvirtina Vilniaus Pašilaičių daugiabučių namų kvartalą „VIP Šilaičiai“ valdanti NT bendrovė „Progresyvios investicijos“. Projektas, reklamuojamas šūkiu „Verta Išsirinkti PaŠilaičius“, skirtas vidutinės pajamas gaunantiems žmonėms, tačiau savo pavadinimu apeliuoja į išskirtinumą, prabangą.

                  „Negalima sakyti, kad projektas yra prabangus. Žodis VIP statybų metu reiškė, kad projektas išsiskyrė iš aplinkinių namų Pašilaičiuose, o šiuo metu VIP nėra tikslus žodis, kuris apibūdina projekto ekonominę klasę, nes skirtas vidutines pajamas gaunančiam žmogui. Siekėme sudominti vidutines pajamas gaunančius asmenis, kurie norėjo šiek tiek prabangesnio, skambesniu pavadinimu būsto“, - sako Dovilė Gurskytė, UAB „Progresyvios investicijos“ rinkodaros vadybininkė.

                  Tačiau perdėtas prabangos pažadas vėliau gali atsisukti prieš pačius pardavėjus. Visų pirma, pirkėjai gali imti šaipytis, o į prabangiai pavadintą būstą vidutines pajamas gaunantys žmonės nekreips dėmesio – manys, kad per brangu.

                  „Vidutines pajamas gaunantis žmogus gali net nevažiuoti žiūrėti per daug pompastiškai pavadinto būsto - galvos, kad tai skirta uždirbančiam daugiau“, - sako Vytas Venslauskas, reklamos „Euro RSCG MIA“ direktorius.

                  Ieškantiems skambesio

                  NT pardavėjai vienu balsu tvirtina, kad lietuviai užkimba ant skambaus pavadinimo kabliuko. Ir visiškai nesvarbu, ar tai namai Kaune ar Trakuose, ar daugiabučiai Vilniaus miegamajame rajone – Pašilaičiuose.

                  Privačių namų kvartalo Kaune valdytojos UAB „IN projektai“ direktorius Tomas Stulginskis sako, kad projektas “Taurėnai” su šūkiu “Verti vertų”, dėmesiu nesiskundžia būtent dėl pavadinimo.

                  „Pavadinimas traukia žmonių akį, taigi, įtakos turi. Jį sugalvojo reklamos partneriai, kaip ir šūkį, kuris, manau, intriguoja. Aišku, kiek žmonių – tiek nuomonių“, - sako jis.

                  Jam pritaria privačių namų kvartalą Trakuose „Valdovų krantas“ parduodantys NT bendrovės atstovai.

                  „Projektas orientuotas į prestižą ir gyvenimo kokybę vertinančius klientus, o šis pavadinimas leidžia pirkėjui aiškiai nuspėti projekto koncepciją. Pasirinktas pavadinimas nemeluoja, o klientai visuomet tai vertina“, - sako Karolina Kažukauskaitė, "Invaldos" turto valdymo grupės komunikacijos vadybininkė.

                  Taip pat kalbama, kad ir nepagrįstas kalbėjimas apie prabangą gali būti naudingas.

                  „Bet koks bandymas pasakyti kažką apie prabangą, aukštą klasę, tegu ir nepagrįstas, gali atnešti statytojui naudos trumpam. Aišku, jei tose "ložėse" ar "perluose", net nėra realios užuominos apie prabangą, tuomet statytojas rizikuoja gauti atvirkštinį efektą - potencialūs pirkėjai šaipysis“, - komentuoja p. Pipiras.

                  Pasak jo, vartotojas šiais laikas, jei turi 0,5 mln. Lt butui pirkti (kad ir su paskola), nori jaustis išskirtinis, svarbesnis, labiau matomas ar gerbiamas.

                  „Todėl jis gali nesąmoningai norėti gyventi "ložėje" ar "perle" labiau nei šiaip "gražioje aplinkoje", tik tikriausiai ne visada pardavėjai sugalvodami nežinia kokių pavadinimų pataiko į pirkėjo supratimą apie prabangą“, - sako jis.

                  Štai „Taurakalnio perlo“ valdytojai UAB „Sklypo servisas“ sako, kad pavadinimas nesutrukdė parduoti beveik visų butų esančių Vilniuje, ant Tauro kalno.

                  „Tai nėra „Karoliniškių deimantai“, tuo metu kai statėme 2006 m. tai buvo vienas iš išskirtinių projektų, norėjome tai parodyti. Dėl pavadinimo neigiamų reakcijų nesulaukėme, pavadinimas tiko, liko keli laisvi butai“, - sako Adonė Janulylė, „Sklypo servisas“ pardavimų vadovė.

                  „Kai kam svarbu, kad etiketė kabėtų ant drabužio viršaus, o kai kam nelabai jauku gyventi „Bajorų gūžtoj“. Iš vieno kraštutinumo puolėm į kitą. Anksčiau pavadinimų nebuvo arba jie buvo istoriniai. O dabar norisi prašmatnumo, blizgesio. Po kiek laiko padėtis turėtų susireguliuoti“, - ramina Daiva Balčiūnienė, VšĮ Psichoterapijos ir psichoanalizės centro psichologė.

                  Reklamos kūrėjai už tikslumą

                  Reklamos agentūrų atstovai vertindami nekilnojamojo turto projektų pavadinimus visų pirma vertina tikslumą ir logiškai įvardintus jo privalumus. Mat esant dabartinei padėčiai rinkoje, kai NT projektų pasiūla viršija paklausą, pardavėjai turi būti sąžiningi.

                  „Tai tiesiog leidžia potencialiam pirkėjui geriau įsivaizduoti, atsiminti, jaustis perkant ar nusipirkus butą tokiame name“, - sako p. Pipiras.

                  Jam pritaria p. Venslauskas:

                  „Kūrėjui svarbu pateikti projektą, akcentuoti išskirtinumus, kurie turi būti teisingi, kad žmonės suprastų, kad taip ir yra, patikėtų ir pirktų“.

                  O apie prabangą, pasak jų, galima pranešti įdomia reklama, kokybiškais lankstinukais, geru aptarnavimu ir, aišku, kokybišku būstu.

                  Comment


                    http://www.kobaliving.com/lt/P101?ss...2fb24b711b5064 o ka manote apie sita?

                    Comment


                      o ka čia manyt? Manom, kad tamsta nepataikėt į temą, nes duotojoj nuorodoj nėra jokiu nesamonių.....
                      Mano blogas

                      Comment


                        Skelbimas is Aruodas.lt Numeris: 1-356627

                        NAUJOS STATYBOS, romantiškas 2 kamb. butas Aušros Vartų g. Pajuskite prabangos skonį gyvendami Vilniaus Senamiestyje! ROMANTIŠKAS, jaukus, ORIGINALAUS nestandartinio išplanavimo, 2 kamb. butas su ŽIDINIU Senamiesčio širdyje, Aušros Vartų gatvėje. UŽDARAS, rakinamas kiemelis. PRIVATUMAS: name – tik 7 butai. Ekonomiškas autonominis šildymas. 2007 metais statytas namas turi savo istoriją. Tai Šv. Mikalojaus cerkvės šventikų namas, kuriame gyveno J.Basanavičius. Langai – klijuoto medžio su stiklo paketu; sienos – molio plytų, stogas dengtas vokiškomis keramikinėmis molio čerpėmis. Vakarinis namo fasadas orientuotas į Bazilijonų sodus. Iki Rotušės aikštės – vos kelios minutės romantiško pasivaikščiojimo. Bute – itin kokybiška apdaila: grindys – medžio masyvas. Butas parduodamas su baldais ir integruota buitine technika. Sienos dar kvepia dažais  - bute niekas negyveno. Kaina – 770000 litų. DOVANA buto pirkėjams – žymaus lietuvių dailininko paveikslas, priderintas prie interjero, bei ROMANTIŠKA VAKARIENĖ bet kuriame Senamiesčio restorane. Dėl vakarienės skambinkite Jovitai – 8 604 44444

                        Nelabai supratau ar vakarieniauti tektu su Jovita ar kaip. Jei dar vakarienes ''pratesima'' pridetu, nu tai bala nemate imciau ta buta

                        Comment


                          Parašė Gladiator Rodyti pranešimą
                          Skelbimas is Aruodas.lt Numeris: 1-356627

                          NAUJOS STATYBOS, romantiškas 2 kamb. butas Aušros Vartų g. Pajuskite prabangos skonį gyvendami Vilniaus Senamiestyje! ROMANTIŠKAS, jaukus, ORIGINALAUS nestandartinio išplanavimo, 2 kamb. butas su ŽIDINIU Senamiesčio širdyje, Aušros Vartų gatvėje. UŽDARAS, rakinamas kiemelis. PRIVATUMAS: name – tik 7 butai. Ekonomiškas autonominis šildymas. 2007 metais statytas namas turi savo istoriją. Tai Šv. Mikalojaus cerkvės šventikų namas, kuriame gyveno J.Basanavičius. Langai – klijuoto medžio su stiklo paketu; sienos – molio plytų, stogas dengtas vokiškomis keramikinėmis molio čerpėmis.
                          Va čia tai topas Be komentarų.

                          Comment


                            Parašė Gladiator Rodyti pranešimą
                            2007 metais statytas namas turi savo istoriją. Tai Šv. Mikalojaus cerkvės šventikų namas, kuriame gyveno J.Basanavičius.
                            Tai J. Basanavičius vis dar gyvas? Ar ten jo vėlė gyvena?

                            NT`šnikams visai galvos susisuko....
                            Mano blogas

                            Comment


                              Parašė goolfietis Rodyti pranešimą
                              o ka čia manyt? Manom, kad tamsta nepataikėt į temą, nes duotojoj nuorodoj nėra jokiu nesamonių.....
                              OMG tiksliai ne i ta tema ipyliau. Persiprasau, emigruoju, grisiu su poetizmais .

                              Comment


                                Parašė ernestas Rodyti pranešimą
                                Ko gero, cia tinkama vieta,pasidalint mintimis siuom kl su Jumis:
                                Vakar, velai vakare, besidomedamas NT kainomis bei esama pasiula, kaip ir daznai, perziuriu realius pasiulymus minetu klausimu. Na, uzsukau i viena, labai populiaru NT tinklalapi Lietuvoje. Viskas kaip ir visada..tik..atkreipiau demesi i viena pasiulyma, kur siulomas butas mazdaug uz ~450k, su panoraminiais vaizdais ir pan. Viskas butu lyg ir gerai, taciau, perskaites prierasa (prie buto aprasymo)
                                'Neapsirikite pasirinkdami būtent šį metų laiką ir pasinaudokite gera, šiai dienai, situacija nekilnojamo turto rinkoje .' apeme ,biskeli, nepasitenkinimas sio pardavejo afišuojama informacija zmonems. Nezinau, gal del blogos nuotaikos, taciau as 'paimiau' jam (tam zmogui) ir parasiau, ka as galvoju apie tai. Mestelejau, tik viena sakinuka, ir sian gavau atsakyma:
                                Asile, ***** -
                                darbas yra darbas. Tai mano duona, kurią valgo visa šeima. Auksinė žuvelė sugauta. Ir ne vieną kartą. Šiame name aš pardaviau 17 butų ! Dirbk savo darbą ! Aš tau nepavydžiu ir nekomentuoju tavo veiksmų. Neturi ką veikti? Paskirk susitikimo vietą, šmaikštuoli, - pasikalbėsime „draugiškai")
                                --
                                Pagarbiai,
                                *******

                                Tai va, va taip ir bendrauju su savo nauju NT draugu
                                o tai kaip tokie isidarbina NT? jei butum tikras lietuvis, paskustum ji jo vadovams o cia dabar tik i interneta paleidai

                                Comment


                                  Parašė Juoda_avis Rodyti pranešimą
                                  o tai kaip tokie isidarbina NT?
                                  Siaip tai tik tokie ir isidarbina. Kiek esu bendraves su NT agentais, tai vienas uz kita kvailesni buvo.

                                  Comment


                                    Parašė Juoda_avis Rodyti pranešimą
                                    o tai kaip tokie isidarbina NT? jei butum tikras lietuvis, paskustum ji jo vadovams o cia dabar tik i interneta paleidai
                                    Įdomu būtu sužinoti ne tik laiško atsakymą, bet ir patį laiško turinį, nes jei tam agentui parasė laišką su kas antru necenzūriniu žodžiu, atitinkamą atsakymą ir gavo
                                    Flickr

                                    Comment


                                      Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                                      Įdomu būtu sužinoti ne tik laiško atsakymą, bet ir patį laiško turinį, nes jei tam agentui parasė laišką su kas antru necenzūriniu žodžiu, atitinkamą atsakymą ir gavo
                                      tai jau taip bet tada cia jau gautusi gaidziu pestynes peace :p

                                      Comment


                                        Radau kažkur netyčia...

                                        Comment


                                          varginanciai ir nekelia noro cia gyventi

                                          Comment

                                          Working...
                                          X