Liūdna, kad tokius projektus patvirtina ir leidžia statyti, kaip tokiomis laiptinėmis naudotis neįgaliesiems? Taip pat jų balkonai dar neparduotuose butuose jau atsilupinėja, laisvai gali kokie vaikai iškristi.
is ties nezinau kaip butu su atsakomybe. Jei dabar ir pritvirtins, kiek tokia viela laikys? Po 3-5 metu speju masiskai prades atsilupinet. Kas garantuos, kad vaikas ar gyvunas pvz ziema kai prisnige ar pasale neisslys ir neiskris? Neisivaizduoju kaip tai atitinka bet kokius reglamentus. Toks tinklelis tikrai ne aukstybiniam namui skirtas turi but...
Ta prasme gyvenu 3, tai kylu į 4 ir nusileidžiu kojom iki 3? Wtf? Kur čia sutaupymas? Pigesni liftai?
Stoja 1, 3, 5, 7, 9 aukštuose. Reikia į 4 važiuoji į penktą ir lipi žemyn. Juokingiausia tai kad lifto mygtukai 2, 4, 6, 8 aukštų skaičiai yra, jei juos pasirenki išmeta "err". Kurjeriai pastoviai nesupranta kas vyksta.
Nereikia gaminti durų kiekvienam aukšte - tinkas pigiau. Anreka gi net ant rėmo spalvos taupo.
Turbūt kolega pajuokavo, toje nuotraukoje, kur matosi liftas, dešinėje durys į laiptinę ir į butus. Taupymas yra ten, kur lifto apskritai nedaro, bet čia jau net per bumą nepirktų tokių butų, o ir sutaupymas būtų juokingas.
Matau vis dar netikit, atvykit į svečius pamatysite pats.
Na, sovietinės statybos namuose būna, kad liftas į antrą ar antrą/trečią aukštus nevažiuoja (nes juk nesunku tiek ir palipt). Tai gal ir įmanoma, kad Anreka kažką tokio kokiuose Pašilaičiuose sugalvotų.
Ta prasme gyvenu 3, tai kylu į 4 ir nusileidžiu kojom iki 3? Wtf? Kur čia sutaupymas? Pigesni liftai?
Turbūt kolega pajuokavo, toje nuotraukoje, kur matosi liftas, dešinėje durys į laiptinę ir į butus. Taupymas yra ten, kur lifto apskritai nedaro, bet čia jau net per bumą nepirktų tokių butų, o ir sutaupymas būtų juokingas.
Nežinau kaip būtent šitame name bet kituose Anrekos "šedvruose" - taip.
Liūdna, kad tokius projektus patvirtina ir leidžia statyti, kaip tokiomis laiptinėmis naudotis neįgaliesiems? Taip pat jų balkonai dar neparduotuose butuose jau atsilupinėja, laisvai gali kokie vaikai iškristi.
. Esu tikras, jog po 10 metų K17 atrodys geriau, nei Miesto ritmu ar Žalgirio namai su išblukusiais tinkuotais fasadais ().
Gal nuvažiuok į pašilaičius ir pažiūrėk kaip atrodo Anrekos fasadai. Nereik ir 10 metų laukt, užtenka 3-4, viskas nublukę. K17 ne visur plokštės, atkreipk dėmesį. Tai kontrastas tarp nublukusio fasado ir nenublukusių plokščių ant to paties pastato akių tikrai nedžiugins.
Man labiausiai patinka kaip kiekvieną kartą prieš statant/jau statant tokį pigiausią š forume atsiranda šito š gynėjų su argumentais "dar nepastatė, o jau kritikuojat...", "kaip galima kritikuot, jei dar nėra galutinio rezultato...", "palaukim iki pabaigos, tikrai nebus taip blogai kaip visi čia sako..." o paskui kai tą š pabaigia, ir pasirodo, kad tai toks pat š, kaip ir iškart buvo aišku, tai šitie žmonės tiesiog dingsta iš diskusijos iki kokio nors naujo papigiaisko projekto
Aš vienas iš tų, kuris mėgsta vertinti galutinį rezultatą. Ir net dabar aš laukiu kada susitvarkys erdvės prieš pastatą, vidinis kiemas, visos išorinės apdailos detalės. Esu tikras, jog po 10 metų K17 atrodys geriau, nei Miesto ritmu ar Žalgirio namai su išblukusiais tinkuotais fasadais (12 metų senumo pastatas kur aš gyvenu su tokiom plokštėm ir atrodo žymiai geriau, nei bendraamžiai tinkuoti pastatai).
O po darbų pabaigos būna įvairių rezultatų - ir labai blogų (pvz.: Narbuto 5), ir blogų (pvz.: LINK), ir ne tokių blogų (Pvz.: Basanavičiaus namai, kur man patinka ir galinėje dalyje, kur stiklo fasadas į sankryžą aš net paieškau Aruode skelbimų).
Komentuoti: