Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Vilnius. Namas vs Butas centre

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #41
    Jei nereikia kasdien važinėti į miestą į darbą ar dar kur nors belenkiek km ir sugaišti tam pusvalandį ar daugiau one way, tai namas aišku geriau. Kitu atveju geriau butas centre ar šalia jo.

    Bet yra tokių (Pilaitė, Perkūnkiemis/Šūdelka), kurie perka butus dideliuose daugiabučiuose UŽ miesto. Tokie atvejai yra next level durnumas. Plius jiems ten lempas iš mašinų nuolat vogia.

    Comment


      #42
      Parašė rat Rodyti pranešimą
      Iki 15 km nuo centro http://www.freemaptools.com/radius-a...fc=00FF00&mt=r

      Visi geri darbai centre, visos pramogos/kavinės centre, visi kultūros renginiai centre, vienintelis "parkas" ("Vingio") netoli centro. Automobilio vairuoti nereikia, parkuoti nereikia, vaikų iš kokių Verkių ar Riešės vežioti nereikia, žolės pjauti nereikia, sniego nuo įvažiavimo valyti nereikia, gali matyti gerą vaizdą pro langą, o ne kaimyno langus ir t.t. ir pan. Aišku gal esi iš kaimo ir traukia prie ūkio, ir nori šiltnamyje agurkus auginti...
      Dauguma, bet tikrai ne visi geri darbai yra centre. Pramogų į "Akropolį" nuvažiuoti per 10 min jokių problemų, na ir stovėjimo vietą visada rasi. Kavinių, nors ir mažiau, gali rasti tuose pačiuose miesto pakraščiuose. Taip pat yra žmonių, kuriuos domina tik keli didesni kultūros renginiai (Kaziukas, muziejų naktis) per metus tad nuvažiuoti irgi nesunku. Kai kuriems už pasivaikščiojimą miestietiškame parke yra žymiai maloniau pasivaikščiojimas vienam miško takeliais kokiame nors erdviame draustinyje ar regioniniame parke. Na o žolės pjovimas yra menkas darbelis, kurį atlikęs gali turėti saugų ir tvarkingą kiemą, savo žalią oazę, kurioje yra erdvės net ir kokį vaismedį pasisodinti . Sniego valymas? Na čia tai tikrai menka problema.

      Comment


        #43
        Parašė googleLT Rodyti pranešimą

        Dauguma, bet tikrai ne visi geri darbai yra centre. Pramogų į "Akropolį" nuvažiuoti per 10 min jokių problemų, na ir stovėjimo vietą visada rasi. Kavinių, nors ir mažiau, gali rasti tuose pačiuose miesto pakraščiuose. Taip pat yra žmonių, kuriuos domina tik keli didesni kultūros renginiai (Kaziukas, muziejų naktis) per metus tad nuvažiuoti irgi nesunku. Kai kuriems už pasivaikščiojimą miestietiškame parke yra žymiai maloniau pasivaikščiojimas vienam miško takeliais kokiame nors erdviame draustinyje ar regioniniame parke. Na o žolės pjovimas yra menkas darbelis, kurį atlikęs gali turėti saugų ir tvarkingą kiemą, savo žalią oazę, kurioje yra erdvės net ir kokį vaismedį pasisodinti. Sniego valymas? Na čia tai tikrai menka problema.
        Kur dar geri darbai? Perkūnkiemyje? Aišku galima nusipirkti namą Juodšiliuose ir kasdien važinėti į Perkūnkiemį. Kokios pramogos Akropolyje? Kinas, ledas ir "čilekas"? Tik Kaziukas ir muziejų naktis, o daugiau neišlenda į miestą, nes užtenka Akorpolio? Pasivaikščiojimas vienam miško takeliais po darbo 19 val. rudenį ar žiemą? Kaip ir sakiau, kai kuriuos traukia atgal į kaimą ir prie ūkio darbų.

        Comment


          #44
          Parašė rat Rodyti pranešimą
          Kaip ir sakiau, kai kuriuos traukia atgal į kaimą ir prie ūkio darbų.
          Tikrai taip, tokiuose namuose gyvena tie, kuriuos traukia prie žemės ūkio, o senamiesčio restoranuose lankosi tik gyvenantys komunaliniuose butuose.

          https://lt.balticsothebysrealty.com/...binu-g-170219/
          Flickr

          Comment


            #45
            Tai viskas teisinga, aš neįperku picos čileke miesto centre, todėl pastoviai savaitgaliais esu priversta kepti mėsą pas save kieme ant kepsninės.
            If a lion could speak, we could not understand him.

            Comment


              #46
              Visumoj nustebinot geraja prasme, geru minciu perskaiciau, aciu visiems, pasidalinusiems savo patirtimi. rat , labai jautri tema apie ukio darbus ir kaima Betkuriuo atveju, pradinis klausimas buvo ne apie tai ka puolei komentuot.

              Comment

              Working...
              X