Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Projektai Druskininkuose

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Na neaisku ka ten tie savininkai masto, parduoti ar ka... bet bent jau paskutiniu metu reklama eina pilnu tempu..

    Comment


      Parašė Justas Matulevičius Rodyti pranešimą
      Na neaisku ka ten tie savininkai masto, parduoti ar ka... bet bent jau paskutiniu metu reklama eina pilnu tempu..
      Galbūt jie pamatė, kad toks projektas neatsipirks ir jau galvoja parduot ar dar kažką daryt.

      Comment


        Atsiprašau už dezinformaciją Šiek tiek ne taip supratau, jie ten iš tiesų turėjo bėdų su žeme, bet jau viską susitvarkė ir nieko niekam neparduos, netrukus turėtų užvirti statybos

        Comment


          Šiuo metu saulės sonatos inžinerinių dalių projektai kovoja su ekspertize, tiek kad jau ta kova atrodo eina į pabaigą

          Comment


            http://www.druskininkai.lt/index.php/lt/70995/

            Druskininkų savivaldybės naujienos:

            2008-04-09
            2008 m. kovo 26 – balandžio 4 d. Druskininkų savivaldybės delegacija - meras R. Malinauskas, administracijos direktorius L. Urmanavičius, Investicijų ir turto valdymo skyriaus vedėjas A. Svirskas, Architektūros ir urbanistikos skyriaus vedėjas - vyriausiasis architektas V. Margelis, Dokumentų ir informacijos skyriaus vedėja D. Ciūnienė ir Ūkio skyriaus vedėjo pavaduotojas R. Valenta – buvo išvykusi oficialaus vizito į Vokietiją ir Olandiją, kur aplankė slidinėjimo trasas Wittenburge, Bispingene, Neuse ir Landgraafe.

            Vizito metu delegacija susitiko su slidinėjimo trasų investuotojais, vadovais, technikais ir ekspertais. Delegacija domėjosi sniego gaminimo įrangos, šaldymo sistemų, izoliacijos, projektavimo, techninių parametrų ypatumais, turėjo progą apžiūrėti įrenginius jų eksploatacijos metu. Savivaldybės atstovai taip pat susitiko su Šveicarijos keltuvų įrengimo kompanijos vadovais, aptarė keliamus techninius reikalavimus keltuvams, keltuvų privalumus ir trūkumus.

            Delegacija aktyviai domėjosi prie slidinėjimo trasų įrengtu viešbučių ir restoranų tinklu, ieškojo būdų, kaip jo idėjas ir optimaliausius sprendimus pritaikyti planuojamoms įrengti slidinėjimo trasoms Druskininkuose.
            Savivaldybės meras R. Malinauskas akcentavo, kad siekiant kurti Druskininkų, kaip modernaus ir novatoriško kurorto, įvaizdį ir modeliuoti tarptautinio turizmo srautus, labai svarbu kartu su sveikatinimo paslaugų sfera orientuotis ir ties rekreacinės zonos plėtra. Patirtis byloja, kad sėkmingiausi yra dideli projektai – tai įrodo Druskininkų vandens parko pavyzdys. Įgyvendinus vandens parko projektą turistų srautai Druskininkuose padidėjo 24%. Todėl, mero nuomone, antrasis siekis – įgyvendinti slidinėjimo trasų projektą – yra Druskininkams ir siekiamybė, ir sėkmės garantas.

            Meras akcentavo, kad planuojamos įrengti slidinėjimo trasos neturi analogų kaimyninėse šalyse, be to, dydžiu ir naujų technologijų taikymu Druskininkų slidinėjimo trasos patektų į analogiškų projektų penketuką Europoje.

            Šiuo metu yra paskelbtas tarptautinis Druskininkų slidinėjimo trasų projektavimo konkursas, kuris baigiasi š.m. balandžio 25 d.
            Paskutinis taisė Carpenter; 2008.04.15, 12:22. Priežastis: Papildžiau informaciją
            nuo.ma >>>

            Comment


              Šaunu girdėti tokius dalykus, tikiuosi, kad šis projektas dar labiau padidins investuotojų susidomėjimą vienu iš mūsų kurortų

              Comment


                Štai tokios paskutinės naujienos iš Saulės sonatos

                http://www.balsas.lt/naujiena/191876

                Comment


                  Puikios naukienos

                  Comment


                    pažįstamų bankininkų tarpe nuomonė apie tą DnB, kad jis pirmas susirenka visus rizikingiausius abejotinus projektus nuo didžiųjų puotos stalo.. Kaip matau, neveltui taip šneka.
                    Jūsų,
                    Analitikas PlėtRa™

                    Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

                    Comment


                      Kas per pasakymas "nuo didžiųjų puotos stalo"? tai kas tuomet pagal tamstą tie "didieji"? Seb'as su Hanza? DnB yra vienas didžiausių Vokietijos bankų, tuo pačiu ir Lietuvos, suprasčiau, jei taip šnekėtum apie koki snorą, Šiaulių banką ar Skuodo bankelį, bet apie DnB... sorry, bet labai jau nerimtai skamba toks pasakymas
                      Istorijos nesuklastosi! P.B. Prūdas

                      Comment


                        Nelabai rimtai skamba ir tavo pasisakymas, no_name69
                        DnB yra vienas didziausiu Norvegijos banku: stengeisi ka nors kandaus ir protingo parasyti ir sumaisei su Nord/LB. Tad kita karta pats ziurek ka rasai, pries kritikuodamas kitus.

                        Comment


                          SEB su Hansa užvaldę visą Pabaltijį, galima sakyti, jų valdybos yra mūsų centrinis bankas ir nuo jų priklauso bumins mūsų ekonomika, ar pristabdys augimą ir pan. Kodėl Latvija su Estija nuduso? Nes švedai smarkiai prisuko kranelius kreditų. O DnB nepaisant to, kad Lietuvoje yra trečias, vis vien stovi nuošalyje ir godžiai gaudo viską, kas nubyra nuo tų dviejų stalo. Taip kad, chill.
                          Jūsų,
                          Analitikas PlėtRa™

                          Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

                          Comment


                            Parašė mindakas Rodyti pranešimą
                            Nelabai rimtai skamba ir tavo pasisakymas, no_name69
                            DnB yra vienas didziausiu Norvegijos banku: stengeisi ka nors kandaus ir protingo parasyti ir sumaisei su Nord/LB. Tad kita karta pats ziurek ka rasai, pries kritikuodamas kitus.
                            Taip, kolega, supainiojau DnB su LB, dėl ir pačiam puikiai suprantamų pražasčių, šį kartą pasitaisysiu pats ir pataisysiu patį - vistik DnB, net ir ne Norvegijos, o Danijos bankas anyway esmės tas nekeičia - Lietuvoje jis vistiek vienas didžiausių. Žodžiu, nukrypom nuo temos, juk ji tai apie Druskininkus
                            Istorijos nesuklastosi! P.B. Prūdas

                            Comment


                              Visi Jūs klystate. Anksčiau šis bankas priklausė tik Vokietijos bankui NORD/LB. Vėliau jis susijungė su Norvegijos DnB NOR grupe ir patapo DnB NORD. Nord/LB tai didžausias šiaurės vokietijos bankas, o DnB NOR viena didžiausių Norveijos finansinių grupių. Taip kad rizikingiausių projektėlių šis bankas tikrai nerenka... nereikia klausyti agentūros VBS...

                              Comment


                                Na nenuklyskim i kitas temas, o gryžkim prie mūsų kurorto Druskininkų

                                http://www.druskininkai.lt/index.php/lt/71395/

                                Comment


                                  Teko eilini karta pabuvoti Druskininkuose. ,,Saules Sonatos" ant statybu aikstele supancios tvoros yra stendai, jog jau parduodami apartamentai.

                                  Comment


                                    23. Apartamentų ir komercinių patalpų kompleksas „Druskininkų namai“

                                    Projekto pavadinimas: Apartamentų ir komercinių patalpų kompleksas „Druskininkų namai“

                                    Adresas: V. Krėvės g 4, Druskininkai

                                    Tinklapis: http://www.vipcentras.lt


                                    Aprašymas (iš tinklapio http://www.vipcentras.lt):

                                    <...>
                                    Druskininkų kurorto centre, prie Ratnyčėlės upelio, vystomas 11 daugiabučių gyvenamųjų namų kvartalas. Bendras kvartalo namų plotas sieks apie 11 tūkst. kv. metrų.
                                    Prabangūs apartamentai skirti tiems, kurie nori pailsėti nuo miesto šurmulio, pasinaudoti kurorto teikiamomis sveikatingumo paslaugomis. Šis kvartalas įsikurs erdvioje, gražioje teritorijoje, nuo kurios tik kelios minutės kelio iki įvairių sveitakingumo centrų, tačiau išėjus į kiemą namų gyventojus džiugins Ratnyčėlės čiurlenimas.

                                    Vystydama šį projektą VIPC grupė numato naudoti išskirtines statybines medžiagas, todėl kurorto centre iškilsiantys apartamentai pasižymės išskirtine kokybe, kuri patenkins net ir reikliausių pirkėjų poreikius. Projektas, pradedamas įgyvendinti 2008 metų vasarą, bus vystomas etapais.

                                    Vykdant šį projektą ne tik patenkinamas prestižinio gyvenamojo būsto poreikis Druskininkuose, bet ir atnaujinamas ir sutvarkomas kurorto centras, nes šis namų kvartalas iškils sklype, kuriame dabar yra apleisti buvę „Draugystės“ sanatorijos valgyklos bei gydyklų pastatai.
                                    <...>

                                    Aprašymas (iš tinklapio http://www.cityrestate.lt):
                                    <...>
                                    Pačiame Druskininkų kurorto centre, prie Ratnyčėlės upelio, ant kalvos vystomas 11 daugiabučių gyvenamųjų namų kvartalas. Novatoriškuose ir moderniuose 4 aukštų namukuose įsikurs 190 šeimų. Butai, kurių plotai 38-97 kv.m., parduodami su daline apdaila. Gyventojų patogumui suprojektuota erdvi požeminio parkavimo aikštelė. Projekto vystytojai įsipareigojo sutvarkyti visą kvartalo teritoriją, tad prabangūs ir kokybiški namai nepastebimai įsilies į pušyną, miestą papildydami malonia naujakurių bendruomene. Druskininkuose įsikūrusios visos aukštos klasės poilsio paslaugas teikiančios įmonės: SPA centrai, muziejai, jaukūs restoranai, gydyklos, vandens pramogų parkas. Miestas visada svetingai sutinka savo svečius – Jūsų malonumui vaizdingi dviračių maršrutai, išvykos garlaiviu vasarą ir žiemos sporto iššūkiai žiemą. Įsikūrę naujuose apartamentuose prie Ratnyčėlės upelio džiaugsitės kerinčiais vaizdais, pušų ošimu, upelio čiurlenimu. Daugelyje apartamentų suprojektuoti balkonai ar didelės terasos, tad galėsite būti gamtoje, net neišeidami iš naujųjų namų. Pamėgę Druskininkų kurortą pagaliau galės džiaugtis, kad turi savo būstą, kur gali bet kada sugrįžti.
                                    <...>

                                    Vystytojas:

                                    UAB „Verslo Investicijų Projektų Centras“
                                    Laisvės pr. 3, 04132, Vilnius
                                    Tel. +370 5 2460766
                                    Faks. +370 5 2460767
                                    info@vipcentras.lt

                                    Statybų vieta Druskininkų miesto plane:


                                    Statybų vietos nuotraukos (2008.06.01):






                                    Vizualizacijos (iš tinklapio http://www.vipcentras.lt)





                                    Paskutinis taisė Carpenter; 2008.11.16, 22:11. Priežastis: Perkėliau nuotraukas į kitą talpyklą
                                    nuo.ma >>>

                                    Comment


                                      24. Svečių namai

                                      Projekto pavadinimas: Svečių namai

                                      Adresas: Šv. Jokūbo g.10, Druskininkai

                                      Užsakovas: UAB "Poilsio investicija"

                                      Rangovas: UAB "Aldaila"

                                      Statybų vieta Druskininkų mieste:



                                      Statybų aikštelė (2007.08.11):



                                      Statybų aikštelė (2008.06.01):







                                      Statybų aikštelė (2008.11.16):







                                      Statybos baigtos... (2009.02.15):



                                      Paskutinis taisė Carpenter; 2009.02.16, 18:26. Priežastis: Perkėliau nuotraukas į kitą talpyklą ir papildžiau atnaujintom
                                      nuo.ma >>>

                                      Comment


                                        Ateities projektai Druskininkuose

                                        Šia "naujieną" galima jau vadinti seniena, tačiau gal forumo lankytojams bus įdomu sužinoti apie Druskininkų ateities planus, surinktus viename pranešime.

                                        2007 m. spalio 5 - 11 d. Nr. 40 (920)

                                        SAVIVALDYBĖ INFORMUOJA

                                        Spalio 2 d. Druskininkų savivaldybėje meras R.Malinauskas, savivaldybės administracijos direktorius L.Urmanavičius, Investicijų ir turto valdymo skyriaus vedėjas A.Svirskas, Architektūros ir urbanistikos skyriaus vedėjas V.Margelis susitiko su ūkio ministru V.Navicku ir LR Ūkio ministerijos valstybės sekretoriumi G.Miškiniu. Meras pristatė vis sparčiau augančius turistų srautus. Didėjant poreikiui, didėja ir konkurencija, skatinanti įstaigas dirbti išradingiau ir plėsti teikiamų paslaugų spektrą. Meras išsamiai pristatė 9 savivaldybės ir verslo projektus, planuojamus ateityje įgyvendinti Druskininkuose ir apylinkėse:

                                        1. Sportininkų rengimo ir reabilitacijos centrą,
                                        2. K.Dineikos parką,
                                        3. „Nemuno“ koncertų ir kino sales,
                                        4. Gydyklų parko rekonstrukciją ir pritaikymą turizmo reikmėms,
                                        5. „Kurorto sala“,
                                        6. „Tiltas per Nemuną“,
                                        7. „Golfo aikštynas“,
                                        8. „Druskininkų aviacentras“,
                                        9. Slidinėjimo trąsas.
                                        nuo.ma >>>

                                        Comment


                                          Nezinau ar kas paminejo, taciau yra planai statyti didziausia Europoje uzdara slidinejimo trasa ir nauja tilta per Nemuna http://www.druskininkai.lt/index.php/lt/69567/

                                          Comment

                                          Working...
                                          X