Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Projektai Druskininkuose

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Jo ir kuo toliau tuo baisiau.
    DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<

    Comment


      ,,Skirnuva" turbūt kažkuriam laikui sustabdis savo savo darbus Druskininkuose. Nors taip teigia statybininkai, kurie dirba šioje įmonėje Duskininkuose.

      Comment


        Na Lubio nuosavybeje esantys objektai nemanau kad sustos.

        Comment


          http://verslas.banga.lt/lt/spaudai.full/49be571c07107

          Įmonių naujienos »
          "Eglės" sanatorija atidarė naują kompleksą "Eglė+"
          Eglės sanatorija , 2009.03.16 15:40

          Šiandien didžiausia šalyje Druskininkų "Eglės" sanatorija priims pirmuosius klientus ką tik pastatytame ir įrengtame gydymo centre "Eglė+", kur lankytojams bus siūloma daugiau kaip 100 procedūrų ir paslaugų. Jis įkurdintas naujame sanatorijos komplekse, į kurį, pradėjus jau trečiąjį "Eglės" sanatorijos modernizacijos ir plėtros etapą, investuota apie 50 mln. litų.
          Be to, šiame 5 aukštų pastate įrengta 150 modernių dviviečių kambarių, keli vienviečiai, o viršutiniuose aukštuose – 20 liukso klasės apartamentų. Į keturių žvaigždučių įvertinimą pretenduojančiame naujajame gyvenamajame korpuse vienu metu gali apsistoti 350 žmonių. Čia pat atidarytas ir restoranas, konferencijų bei koncertų salė, žiemos sodas.
          "Aukšto lygio gydymo ir reabilitacijos paslaugų poreikis šiais laikais akivaizdus, todėl mes labiausiai džiaugiamės naujuoju gydymo centru. Jis pratęsia ir įtvirtina "Eglės" sanatorijos tradiciją daugiausia dėmesio skirti gydymui", – sakė "Eglės" sanatorijos generalinis direktorius Romualdas Domarkas.
          Naujajame "Eglės+" gydymo centre galima užsisakyti apie 80 gydymo procedūrų ir dar apie 60 kitokių paslaugų. Be to, čia įrengtos modernios mineralinio vandens vonios, povandeninio masažo įranga, vietos procedūroms su baltuoju purvu, grožio centras, siūlantis specialias procedūras veidui ir visam kūnui, devynios skirtingų tipų pirtys, 25 metrų ilgio baseinas, sūkurinės ir vertikaliosios vonios bei daug kitos įrangos. Aktyvesnio poilsio pageidaujantys lankytojai gali sportuoti naujose treniruoklių ir gimnastikos salėse, žaisti skvošą.
          Dabar sanatorijoje vienu metu gali apsistoti daugiau kaip 1400 žmonių – beveik trečdaliu daugiau negu iki naujojo komplekso atidarymo. "Eglės" sanatorija ir iki išplėtimo buvo didžiausia tokio tipo gydymo ir reabilitacijos įstaiga Rytų Europoje. Jos teritorija užima 23 hektarų plotą.
          "Eglės+" korpusas iškilo šalia šešių buvusių ir jau anksčiau iš pagrindų atnaujintų gyvenamųjų korpusų. Prieš kelerius metus modernizuotas ir pirmasis sanatorijos gydymo bei reabilitacijos centras. Pirmieji du sanatorijos pertvarkymo etapai truko nuo 2003 iki 2007 metų rudens, modernizacijai buvo skirta beveik 20 mln. litų.
          Dabar į "Eglės" sanatoriją gydytis atvykusiems žmonėms siūloma daugiau kaip 130 įvairių procedūrų – nuo deguonies kokteilių ir aromaterapijos iki purvo aplikacijų ir povandeninio masažo. Daug skirtingų procedūrų atliekama naudojant gydomąjį purvą ir mineralinį vandenį, kuriuos sanatorija atsiveža iš nuosavų telkinių. Žmonių patogumui sukurti ir diagnostiniai paketai – specialūs kelias dienas trunkantys tyrimų ciklai, skirti ištirti žmogaus viso organizmo arba atskirų jo organų būklę.
          "Eglės" sanatorija kelerius pastaruosius metus yra vienas stipriausių traukos centrų Druskininkuose. Iš viso 2008 metais čia gydėsi ir ilsėjosi 32 tūkstančiai žmonių. Žiemos sezono kainomis šįmet sanatorija lankytojus priims iki balandžio 19 dienos.
          Paskutinis taisė 99; 2011.04.15, 07:37.

          Comment


            O statybos vyksta ties slidinejimo trasos projektu?

            Comment


              Parašė Cherpas Rodyti pranešimą
              O statybos vyksta ties slidinejimo trasos projektu?
              Naujos vaizdinės medžiagos apie slidinėjimo trasas yra čia:

              http://www.urban.lt/index.php?option...ask=view&id=91
              nuo.ma >>>

              Comment


                Very good, very....

                Comment


                  Na pats pastatas tai tikrai išskirtinas
                  DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<

                  Comment


                    Sveiki, druskininkiečiai! ar vyksta kas Nemuno sanatorijos koncertu saleje? ten buvo planuotas Druskininkų kultūros centras.. "Kultūros centrą atidaryti planuojama 2009 m. gruodžio 25 d., vėliausiai iki 2010 m. pavasario"?

                    Comment


                      Pramogų parkas : : http://www.alytausgidas.lt/lt/naujie...is-per-nemuna/

                      Comment


                        Parašė mamamia Rodyti pranešimą
                        Sveiki, druskininkiečiai! ar vyksta kas Nemuno sanatorijos koncertu saleje? ten buvo planuotas Druskininkų kultūros centras.. "Kultūros centrą atidaryti planuojama 2009 m. gruodžio 25 d., vėliausiai iki 2010 m. pavasario"?
                        sustabdytos kolkas statybos

                        Comment


                          nu žinok kažkas su tavo linku negerai, kai pasipyle nauji tab'ai.. rekejo išjungt explorer'į priverstinai

                          Comment


                            Grand SPA Lietuva kompleksas nuo š.m. liepos mėn. 1 dienos teiks gydymo ir reabilitacijos paslaugas

                            Grand SPA Lietuva kompleksas nuo š.m. liepos mėn. 1 dienos teiks gydymo ir rea­bilitacijos paslaugas. Tai vienas didžiausių sveikatingumo kompleksų Lietuvoje. Moderniai įrengtas sveikatos centras per dieną galės aptarnauti apie 400 žmo­nių ir suteikti 1700 procedūrų per dieną. Iš viso gydykloje bus teikiamos 110 skirtingų procedūrų. Svečių patogumui siūlomas didelis funkcinės diagnostikos, gydytojų specialistų konsultacijų, mineralinio vandens, purvo, kineziterapijos, fizioterapijos ir kitokių įvairių pro­cedūrų pasirinkimas.



                            Gydymo kompleksai sudaryti UAB „Lietuvos“ sanatorija profesionalių gydytojų, remiantis ilgalaike darbo patirtimi, atsižvelgiant į rinkos sąlygas ir konkurencinę aplinką. Gydymo kompleksų individualizacijai numatoma FMR gydytojo apžiūra. Planuojami teikti gydymo kompleksai yra dviejų kainų kategorijų:



                            Kompleksų kainą sudaro - nakvynė 3 žvaigždučių viešbutyje, 3 kartų maitinimas (pusryčiai, pietūs, vakarienė), pasirinktas gydymo kompleksas



                            Tik nuotraukų kas dameskit

                            Comment


                              Paaiškėjo, kas bus slidinėjimo trasų dalininkas


                              Dėl ambicingo turizmo infrastruktūros objekto - uždarų slidinėjimo trasų, Savivaldybė pasiryžo kompromisui, kuris uždegė žalią šviesą alytiškio Andriaus Stasiukyno bendrovei „Stamita“ investuoti į dirbtinio sniego pramogas Druskininkuose.

                              Laimėjo „Stamita“

                              Ekonominės krizės krečiamoje Lietuvoje investuotojai nesimėto. Vietos valdžia teigia uždaroms slidinėjimo trasoms privataus kapitalo ieškojusi visur – per laikraščius, parodose ir asmeniniuose susitikimuose. Anot mero Ričardo Malinausko, buvo daug susidomėjimo, pažadų ir net už bendrą projektą pakeltų vyno taurių. Verslui galynėjantis su ekonominiu sunkmečiu, rasti žodžio besilaikantį investuotoją su 50 mln. litų kišenėje tapo ne taip ir paprasta.
                              Savivaldybės rengtą uždarų kalnų slidinėjimo trasų su dirbtine sniego danga viešųjų darbų koncesijos konkursą laimėjo alytiškio Andriaus Stasiukyno bendrovė „Stamita“. A. Stasiukynas – žinoma pavardė Druskininkuose. Jo tėvo Algirdo Stasiukyno statybos bendrovė „Skirnuva“, statybos konkurse pasiūliusi mažiausią kainą, pastatė Druskininkų vandens parką. Andriaus bendrovei „Stamitos turto valdymas“ priklauso du jų šeimos pastatyti viešbučiai – „Aqua Medūna“ Vandens pramogų parke bei „Medūna“ Liepų gatvėje.
                              A.Stasiukyno bendrovė „Skirnuva“ šiuo metu rekonstruoja buvusią „Nemuno“ sanatorijos koncertų salę.

                              Įsigysim viešbutį

                              Savivaldybės taryba gegužės 26 d. posėdyje įsteigė uždarąją akcinę bendrovę „Druskininkų pramogų parkas“. Naujoji bendrovė su 10 tūkst. litų įstatiniu kapitalu įregistruota Savivaldybei nuosavybės teise priklausančiose patalpose, kuriose veikia Vandens parkas bei Andriaus Stasiukyno bendrovės viešbutis „Aqua Medūna“. UAB „Druskininkų pramogų parkas“ steigimo tikslas – įsigyti UAB „Stamitos turto valdymas“ akcijas arba turtą, t.y. Savivaldybės nuosavybėn perimti A.Stasiukyno valdomą viešbutį „Aqua Medūna“. Šis viešbutis užstatytas bankui, todėl ką tik Savivaldybės įsteigtai bendrovei „Druskininkų pramogų parkas“ teks perimti jo veiklą ir įsipareigojimus.
                              Vieną iš trijų Vandens parko korpusų, kuriame įrengtas 56 vietų viešbutis „Aqua Medūna“, bendrovei „Stamitos turto valdymas“ Savivaldybė buvo išnuomojusi 50-čiai metų. UAB „Stamitos turto valdymas“ į viešbutį investavo daugiau kaip 30 mln.litų.
                              Sandoris su Savivaldybe Andriaus Stasiukyno bendrovei „Stamita“ atriš rankas naujai paskolai slidinėjimo trasoms gauti.

                              Bendras kompleksas

                              „Viename komplekse veikiantis vandens pramogų parkas, viešbutis, gydyklos, – pasiteisinęs ir sėkmingas projektas. Tokių kompaktiškų poilsio centrų juk turime ir Druskininkuose“,- sako R.Malinauskas, sulaukęs Vandens parko direktoriaus Edmundo Antanaičio pritarimo apjungti vandens pramogas ir apgyvendinimo dalį.
                              Savivaldybės taryba, didžiąja balsų dauguma palaiminusi naujos bendrovės steigimą, „Druskininkų pramogų parkas“ direktorei Rasai Černiauskienei nustatė 3 tūkst. 200 Lt priskaičiuotą atlyginimą. R.Černiauskienė šiuo metu dirba Vandens parke klientų aptarnavimo skyriaus vedėja.

                              Be privataus nebus ir ES paramos

                              Pagal Savivaldybės išankstinius paskaičiavimus žiemos pramogų objektui pastatyti reikėtų maždaug 131 mln. litų. Koncesijos konkurse UAB „Stamita“ pasiūlė gerokai mažesnį - 90 mln. litų investicinį planą. Minėtą sumą sudarytų dvi dalys: 40 mln.litų iš ES struktūrinių fondų bei 50 mln. litų privačių bendrovės lėšų. Rasti privatų investuotoją Savivaldybė turėjo iki liepos 1 d. Priešingu atveju Druskininkams skirti 40 mln. litų iš ES struktūrinių fondų būtų padalinti kitiems. Mūsų kurortas, kaip žinia, pretenduoja beveik į trečdalį 150 mln. litų šiems metams skirtos ES paramos. Paraiškų gauti buvo paduota daugiau kaip 1 milijardui litų.
                              Kokios priežastys lėmė, kad koncesijos konkurse dalyvavo vos dvi bendrovės ir kodėl investuoti į slidinėjimo trasų objektą nesiryžo stambaus verslo atstovai? Meras R.Malinauskas linkęs manyti, jog viena iš priežasčių – privačiam kapitalui ne itin patraukli investicijos forma: pagal koncesijos sutartį nekilnojamasis turtas Savivaldybės rankose lieka mažiausiai 25 metus, o investuotojas jame vykdo veiklą. Pelno dalis, viršijusi 10 proc., dalijama perpus Savivaldybei ir privačiam investuotojui.

                              B.Lubys nerado pinigų

                              Investuoti į slidinėjimo trasas vietos valdžia teigia asmeniškai siūliusi beveik visiems, ką dar Lietuvoje galima vadinti milijonieriais: kalbėta su „Senukų“, „Kauno grūdų“, „Kaustos“, „Mitnijos“, „Veikmės“ vadovais, „Snoro“, „Ūkio“, „Swedbanko“ atstovais, taip pat žinomomis Lenkijos kompanijomis. Atsakymą atsiuntęs koncerno „Achemos grupė“ prezidentas B.Lubys pripažino ne kartą su savo komanda svarstęs šį pasiūlymą ir įvertinęs jį teigiamai. Pasigyręs 176 mln. litų investicijomis į „Grand Spa Lietuva“ kompleksą Druskininkuose, kuris bus atidarytas šįmet gruodį, B.Lubys pasidžiaugė valdžios pastangomis kurti ateities kurortą bei padėkojo už pasitikėjimą. „Tačiau įvertinus finansines bei ekonomines realijas, dalyvauti projekte nėra realios galimybės“, - pripažino „Achemos grupės“ prezidentas.
                              Su potencialiais investuotojais diskutavęs R.Malinauskas teigia girdėjęs vienodą klausimą – kokius srautus galite garantuoti? „Negalim to, ir niekas tokių garantijų duoti negali. Vakar bendravau su vietiniais gidais, geriausiai išmanančiais turistų srautus. Jie patvirtino tą patį. Tokių įsipareigojimų dalinti negalim, nes paskui ką - būsim kalami prie sienos dėl nepateisintų lūkesčių?“, - sako meras. Savivaldybės investicijų skyrius esą paruošęs penkis slidinėjimo trasų ekonominio atsiperkamumo modelius.
                              „Druskonio“ inf.

                              Comment


                                O čia tai valdžia, šaunuolis meras,,,

                                Comment


                                  tikrai respect

                                  Comment


                                    Kaip kuriasi saulėssonata ? , gal kas nuotraukų idet galit .

                                    Comment


                                      Saulės sonatos statybų proceso nuotraukų galima surasti gen. rangovo tinklapyje:
                                      http://www.contestus.lt/index.php/pageid/376/itemid/140.

                                      Šios dienos situacija statybvietėje gana panaši į balandžio mėnesį buvusiąją.
                                      nuo.ma >>>

                                      Comment


                                        Darbai nestovi vietoj

                                        http://www.grandspalietuva.eu/

                                        Dar papildysiu nuotraukomis

                                        Taigi pradedu Saulės sonata ,darbai vyksta labai lėta



                                        Šito pastato statybų pabaiga, planuojama prieš Šv Kalėdas, kitose vietose darbai labai labai lėtai juda

                                        O štai Grand spa Lietuva







                                        Štai tiek kol kas Druskininkų vaizdų
                                        Paskutinis taisė SAULIUS; 2009.07.21, 10:07.

                                        Comment


                                          Pradėtos statyti visus metus veikiančios slidinėjimo trasos Druskininkuose

                                          http://www.delfi.lt/news/economy/bus...hp?id=23096591

                                          gera gyventi gerai

                                          Comment

                                          Working...
                                          X