Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Ar Neringa – šventoji karvė?

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #61
    Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimą

    Taip, atrodo, kad jie nori būti viskuo. Ramybes oaze turistams, Zakinto sala auksiniam jaunimui, prabangiu kurortu, plenerine vieta meno atstovams, ramybes oaze gyvenantiems neringiškiams, Klaipėdos priemiesčiu. Ko tik nesugalvosi. Ir nei vienas amplua normaliai nesigauna.
    Na ką žinau, man tai atrodo puikiai jie rado tą amplua - premium vieta viesiem, kas turi eurų, nori parodyti, kad turi eurų, ar pabūt tarp tų, kas turi eurų. Ir čia dar puikiai veikia tas faktorius, kad vieta yra izoliuota nuo mužykų/marozų tiek geografiškai, tiek finansiškai, nes your regular marozas iš Panevėžio/Šiaulių ar Šeškinės rusiško repo mėgėjas su 530d ar A6 pamatęs kainas už keltą/įvažiavimą/parkingą/nuomą/maistą ir pramogas 95% atvejų pasakys "aik tu nx, čia aš už poros dienų kainą galiu visą savaitę Palangoje tūsint su ciolkom" jau nekalbant apie kokią Šventąją.

    Ir iš esmės man tas amplua patinka. Šią vasarą praleidau Nidoje bendrai apie 2 savaites ir galiu užtikrintai pasakyti, kad yra ten ir jūdėsio, ir ramybės, priklausomai nuo to, ko žmogus ieško. Buvau nuvaręs ir į Palangą - absoliučiai skirtingi pasauliai. Toks jausmas, kad iš Europos (Nidos), atvarei į kažkokį Gelendžiką (Palangą), kuriame ir kontringentas, ir pramogos, ir net muzika tokia pati, kaip Rusijoj.

    O dėl tų "mada praeis", tai sakyčiau ne, nepraeis. Kad praeitų reikia pakaitalo, o Lietuvoje jo fiziškai nėra. Konkurentu Nidai gali tapti nebent Svencelė, bet ir tai tik po kokių 15-20 metų, su sąlyga, kad miestelį ateity vystys kiek protingiau, nei tai yra daroma dabar.

    Comment


      #62
      Parašė Perfect Rodyti pranešimą
      Pritariu mantasm ir Tikras architektas, kad Neringos administracija neturi kurorto koncepcijos.
      Koncepcija labai aiški, kad Neringa ramaus poilsio kurortas, todėl nėra leidžiama naktimis vykti diskotekoms, net uždrausta nuomoti elektrinius paspirtukus. Bet norint ne tik vasarą pritraukti turistų, reikalinga atitinkama infrastruktūra. Tie patys spa centrai kaip tik ir dera su ramiu poilsiu.
      Flickr

      Comment


        #63
        Parašė Lettered Rodyti pranešimą

        Koncepcija labai aiški, kad Neringa ramaus poilsio kurortas, todėl nėra leidžiama naktimis vykti diskotekoms, net uždrausta nuomoti elektrinius paspirtukus.
        O garsiai perdžiantys tuktukai kažkodėl neuždrausti.
        It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

        Comment


          #64
          Parašė Tomas Rodyti pranešimą

          O garsiai perdžiantys tuktukai kažkodėl neuždrausti.
          Turtingai publikai primena egzotiškas keliones į Indiją, atsivėrusias čakras ir mindfulness gyvenimo būdą.

          viskas čia dera

          Comment


            #65
            Parašė ttttt Rodyti pranešimą
            Toks jausmas, kad iš Europos (Nidos), atvarei į kažkokį Gelendžiką (Palangą), kuriame ir kontringentas, ir pramogos, ir net muzika tokia pati, kaip Rusijoj.
            Ne viskas taip vienareikšmiška. Iš principo labai baisi Palangoj yra Basanavičiaus g. Didelė Palangos dalis yra net labai OK.
            Aišku ko neturi Palanga lyginant su Nida - salos klimato, vaizdo į vandenį ir erdvės pliaže.
            It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

            Comment


              #66
              Sugadinta ta Nida, nes nidiškiams nusibodo dirbt. Visi apsisodino tujomis, prisistatė mersų į kiemus ir džiaugiasi gyvenimu.
              ПТН ПНХ
              «Русский военный корабль, иди нахуй!»

              Comment


                #67
                Tai kad ten dirbančių mažiau nei 500 (per visą Neringą). Kiti - pensininkai, vaikai ir mirusios sielos (t.y. tie, kurie tik deklaravę gyvenamąja vietą). Iš tų dirbančiųjų apie pusė sudaro valdiškų ir savivaldybės įstaigų darbuotojai (pedagogai, medikai, valdininkai, policija, pasieniečiai, gaisrininkai ir pan., regioninis parkas, kelininkai ir pan.). Šitie turi pastovų darbą. Dar kažkiek turi pastovų darbą prekybos sektoriuje ir kai kurie kiti verslo darbuotojai. Visi kiti turi užsikalti patys per trumpus 2-3 (3 jei gera vasara) mėnesius.

                Comment

                Working...
                X