Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Lidl plėtra Lietuvoje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė LBP Rodyti pranešimą
    Man kaip architektui kyla lygiai tokios pačios mintys skaitant šį forumą. Ypač naujų statybų temose. Visi visažiniai, ekspertai. Juokingiausiai man atrodo pasisakymai pastatų aukščio tema iš serijos "galėjo statyt 15 aukštų aukštesnį, per mažas dabar", "kodėl toks mažas, nesimato", "per mažas, nepuoš miesto". Na, nesupykit, kažkoks kompleksuotų mažapimpių klubas Įdomu, kiek iš diskutuojančių yra architektai ar bent statybos inžinieriai. Nors, tiesą sakant, tai matosi plika akimi - galima lengvai identifikuoti.
    Keistai ir netgi juokingai skamba visi šie pseudoprofesionalūs pasisakymai... Kartais reikėtų pažiūrėti savikritiškai į savo žinias ir atitinkamai pasisakymus formuluoti, nes forumas tampa panašus į supermamyčių klubą.
    Neįsižeisk bet Lietuvių architektų gerų yra tik vienetai , jei architekto projektui reiškiama kritika čia manau jam turėtų but stimulas tobulėti...

    Comment


      Parašė digital Rodyti pranešimą
      Ta prasme, jei planuojamas atidarymas birželio 30 arba liepos 1, tai net nežiūrėtų į tai, kad nuo liepos nebereikia nurodyti kainų litais? Nejuokinkit.

      Dar yra toks dalykas kaip IT sistemos.
      Aš niekap nesuprantu iš kur tas įsitikinimas, kad antros kainos nurodymas kažkur kainos kampe antra valiuta yra kažkoks nesuvokiamai techniškai sudėtingas ir brangus procesas dėl kurio reikėtų nukelinėti viso parduotuvių tinklo atidarymą, parduotuviu, kurios atskirai po vieną per dieną darys tūkstantines apyvartas, jau nekalbant apie visas kartu.

      Nežinau kokias sistemas naudoja Lidl, bet anksčiau dirbdamas su didžiasiais Lietutoje veikiančiais supermarketais, turėjau prieigą prie vieno iš jų naudojamos sistemos, kainoms koreguoti/etiketes spausdinti. Tai techninės galimybės dar antrą tiek visokios informacijos leistu ant kainos etiketės nurodyti, jei tik noro būtų. Pats nebepraktikuodamas IT keletai nedidelių internetinių parduotuvių padariau kainų rodymą abiem valiutomis. Darbų trukmė 15-60 min. profesonaliai tuo neužsimančiam žmogui.

      Nesinori tikėti, kad pusėje Europos parduotuves turintis ir prie visokiausių sirtingų vietinių įstatymų/reikalavimų prisitaikantis Lidl tokias niekines smulkemenas spręstų tiesiog atidėliodamas parduotuvių atidarymus.

      Beje, kokio velnio Rimi Justiniškėse likus kelioms dienoms iki Kalėdų atidarė parduotuvę, dabar po dviejų savaičių reikės visas kainas keisti, kaip jie taip nepagalvojo...

      Comment


        Parašė John Rodyti pranešimą
        Bet jis labai panašiai full of himself ir viską žino geriau už visus kitus (tikriausiai įskaitant ir architektūrą).
        Na, žino gal ir ne geriau už visus, bet už daugumą - tai tikrai. Labai retai tenka matyti, kad kas nors sugebėtų normaliai kontraargumentuoti Donskio straipsniams.
        Lietuva visiems.

        Comment


          Sveiki, gal kas turite kokios ptikimos informacijos kaip ar jau nuspresta kur statys LIdl Utenoje?

          Comment


            Parašė Ghetto1 Rodyti pranešimą
            Neįsižeisk bet Lietuvių architektų gerų yra tik vienetai , jei architekto projektui reiškiama kritika čia manau jam turėtų but stimulas tobulėti...
            Be abejo, kritika yra sveikintinas dalykas. Tačiau kritika turi būti pagrįsta argumentais. Pasakymas "galėjo statyti 15 aukštų aukštesnis, nes nesimato" nėra argumentuota kritika.
            N N N

            Comment


              Parašė John Rodyti pranešimą
              Bet jis labai panašiai full of himself ir viską žino geriau už visus kitus (tikriausiai įskaitant ir architektūrą).
              Na, jei visažinio etiketę taikai man, teks nusivilti. Šiame forume nekomentuoju kitų temų, išskyrus architektūrą, urbanistiką, nes šiomis temomis tikrai turiu ką pasakyti. Kitomis temomis išsakau nebent savo asmeninę nuomonę.
              Pats gi, kaip tavo minimas Donskis, komentuoji viską iš eilės. Pradedant IT sistemomis, baigiant teisės subtilybėmis ir geopolitikos klausimais. bene pats būsi L. Donskis?
              N N N

              Comment


                Kada atsidarys “Lidl” prekybos centras?
                UAB “Lidl” atstovė Daina Balčiūnienė: “Lidl" Lietuvoje šiuo metu yra kūrimosi etape. Vyksta kelių parduotuvių įvairiuose šalies miestuose ir logistikos centro Kauno rajone statybos darbai. Mūsų tikslas - pirmąsias parduotuves atidaryti kuo greičiau. Tam turime sukurti pamatines sąlygas, t.y. baigti statyti logistikos centrą bei parengti prekių asortimentą būsimoms parduotuvėms. Deja, šiuo metu negalime nurodyti konkrečios tinklo atidarymo datos. Dedame visas pastangas ir tikimės, kad greitai galėsime įtikinti Lietuvos gyventojus mūsų siūlomų prekių kainos ir kokybės privalumais”.
                Paskutinis taisė marivs; 2015.01.12, 14:20.

                Comment


                  LIDL ruošiasi driokstelėti Lietuvoje

                  http://www.delfi.lt/verslas/verslas/....d?id=66879878

                  Vėl nieko naujo...

                  Comment


                    Jei nieko naujo, kokia prasmė skelbti forume?
                    N N N

                    Comment


                      Naujos parduotuvės šiemet Vilniuje: „Lidl“ gali pateikti siurprizą
                      http://www.delfi.lt/verslas/verslas/...#ixzz3QCLkx3Gt

                      „Mūsų paskaičiavimais, Vilniuje jau yra pastatytos dvi „Lidl“ tinklo parduotuvės (Dūkštų g. ir Kalvarijų g.), kada dar bus pastatytos kitos, kurios dabar yra suprojektuotos, neaišku. Mūsų žiniomis, jie projektuoja arba jau stato šešias naujas parduotuves. Jų strategija yra tokia, kad turi vienu metu atsidaryti bent kelios parduotuvės“, - DELFI komentavo NT paslaugų bendrovės „Ober-haus“ Vertinimo ir rinkotyros skyriaus vadovas Saulius Vagonis.

                      NT bendrovės duomenimis, šiuo metu „Lidl“ parduotuves projektuoja arba stato Sausio 13-osios g., Ateities g., Dariaus ir Girėno bei Kapsų g. sankirtoje, S. Stanevičiaus g., Žemaitės g., S. Neries g.

                      Comment


                        Siurprizą, kad atidarys parduotuves?

                        Comment


                          Parašė vilnews Rodyti pranešimą
                          Vilniuje jau yra pastatytos dvi „Lidl“ tinklo parduotuvės (Dūkštų g. ir Kalvarijų g.)
                          <...>
                          šiuo metu „Lidl“ parduotuves projektuoja arba stato Sausio 13-osios g., Ateities g., Dariaus ir Girėno bei Kapsų g. sankirtoje, S. Stanevičiaus g., Žemaitės g., S. Neries g.
                          Pabandžiau sudėlioti taškus - praktiškai visi atsiduria sovietiniuose miegamuosiuose rajonuose. Labai aiškus "target group" (tas pats į kurį kadaise taikė "Taupa").
                          Žinoma nieko blogo, (tiksliau - to ir reikėjo tikėtis) bet teko matyti užsieniuose Lidl'us ir miestų centruose, ir prestižiniuose rajonuose, su atitinkamai "parankiotu" asortimentu.
                          Paskutinis taisė julius; 2015.01.30, 00:24.

                          Comment


                            Dabar Lidl svarbiausia įeiti į rinką atidarant parduotuves aiškiose galimose vietose, t.y. ten kur dabar galima įsigyti sklypus. Kai tinklas pradės veikti ir įvyks įsisotinimas, visiškai tikėtina, kad Lidl atidarys parduotuves ir centruose, prestižinėse vietose. Kaip matome dabar, jie visas parduotuves statosi naujai. O centruose reikėtų atidarinėti esamuose pastatuose ir patalpose. Kol kas šito etapo pas juos nėra.

                            Comment


                              Manau, kad LIDL, pasistatę logistikos sandėlius prie Kauno, šiemet antroje metų pusėje jau turėtų startuoti su esamomis tam momentui keliomis savo parduotuvėmis. Vilniuje jų turėtų būti apie tris, dar kelios bus pastatytos mažesniuose miestuose (Mažeikiai, Kėdainiai, Telšiai, Kretinga, gal dar kažkur). Nemanau, kad turint pastatytus logistikos sandėlius dar lauks, kol bus pastatyta apie 25-30 parduotuvių...
                              Kalbant apie prekių asortimentą lietuviškuose LIDLuose - tai po paskutinio sustojimo ir apsipirkimo LIDLe Lenkijoje - ant prekių dar nepastebėjau jokių prekių aprašymų lietuvių kalba. Daugumos prekių aprašymai arba tik lenkiški (matyt ir prekės pagamintos Lenkijoje) arba Vidurio Europai skirtų prekių kalbomis: PL, CZ, SK, HU, HR, SI, RO, BG, ant kai kurių ir GR. Jei Lietuvoje planuojamas parduotuvių atidarymas dar šiemet, tai neužilgo ant prekių turi atsirasti ir aprašymai lietuvių kalba
                              Paskutinis taisė HSV; 2015.01.30, 20:36.

                              Comment


                                „Lidl“ Lietuvoje pradėjo žvalgybą

                                Comment


                                  „Lidl“ jau įkėlė koją į Lietuvą
                                  Pernai baigta statyti bandomoji parduotuvė Vilniaus Šeškinės mikrorajone. Dar viena Vilniuje duris atvers Kalvarijų gatvėje. Taip pat parduotuvės turėtų iškilti Karoliniškėse, Naujamiestyje, Fabijoniškėse, Jeruzalėje.
                                  http://www.lrytas.lt/verslas/rinkos-...-i-lietuva.htm
                                  Gal kas žino konkrečias vietas Karoliniškėse ir Jeruzalėje?
                                  Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
                                  Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
                                  [url]https://youtu.be/9u_6BFmkOuQ?t=3868[/url]

                                  Comment


                                    Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
                                    Gal kas žino konkrečias vietas Karoliniškėse ir Jeruzalėje?
                                    Karoliniškėse tarp Norfos ir Maximos. Šalia Karoliniškių stotelės link Narbuto gatvės.

                                    Comment


                                      Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
                                      „Lidl“ jau įkėlė koją į Lietuvą
                                      Pernai baigta statyti bandomoji parduotuvė Vilniaus Šeškinės mikrorajone. Dar viena Vilniuje duris atvers Kalvarijų gatvėje. Taip pat parduotuvės turėtų iškilti Karoliniškėse, Naujamiestyje, Fabijoniškėse, Jeruzalėje.
                                      http://www.lrytas.lt/verslas/rinkos-...-i-lietuva.htm
                                      Gal kas žino konkrečias vietas Karoliniškėse ir Jeruzalėje?
                                      http://www.maps.lt/map/default.aspx?...to,stops,zebra

                                      O karoliniškėse jau beveik pastatyta, šalia Karolinos viešbučio.
                                      Paskutinis taisė Lettered; 2015.02.05, 11:03.
                                      Flickr

                                      Comment


                                        Kurioje vietoje beveik pastatyta? Ten vis dar tie patys pamatai metus laiko kyšo.

                                        Comment


                                          Baigiama statyti Lidl parduotuvė Kretingoje

                                          Comment

                                          Working...
                                          X