Parašė veikejas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Forumo naujienos
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Nesupratau kada pasikeitė forumo adresas?
Kažkaip galvojau užlūžęs serveris buvo, bet tik po kiek laiko netyčia naujuoju adresu radau
Komentuoti:
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąO tu manai, kad forumo sistema sužinojus kad narys kažkur išvažiuoja, ima kaupti pranešimus?
Tokia informacija ir yra kaupiama visiems ~1500 nariams, tik per tam tikro laiko panakinami seniausieji pranešimai.
Komentuoti:
-
O tu manai, kad forumo sistema sužinojus kad narys kažkur išvažiuoja, ima kaupti pranešimus?
Tokia informacija ir yra kaupiama visiems ~1500 nariams, tik per tam tikro laiko panakinami seniausieji pranešimai.
Komentuoti:
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąĮsivaizduok, jei toks kiekis informacijos būtų kaupiamas visiems ~1500 narių
Komentuoti:
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąEsu labai pasipiktinęs. Tarkim dvi savaites neprisijungiu prie forumo. Grįžtu ir jį atsidarau. Nueinu, tarkim, į Miestai ir architektūra skiltį. Tikiuosi rasti keliolika nuo mano paskutinio apsilankymo papildytų temų (paryškintu šriftu). Bet man parodo tik keturias. Arba užeinu, tarkim, į krepšinio temą ir tikiuosi rasti 4 naujus puslapius. Spaudžiu "Rodyti paskutinį nežiūrėtą pranešimą" ir man parodo. Bet prieš jį - dar galybė kitų, kurių aš neperskaičiau. Ar nebūtų galima padaryti taip, kad po kelių savaičių neaktyvumo būtų paryškintos visos neskaitytos temos ir parodyti visi neskaityti pranešimai?
Komentuoti:
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąXP bet cia siek tiek kitaip, net ir bandymu keliu neiseina, nors visur ijungta litauen litauish, bet nieko, skaicius spausdina, anksciau pavykdavo...
Dėl taisyklių manau, kad jos yra beveik tobulos. Jei visi be išimties jų laykytumės, tai turėtume tobuliausią forumą bent jau Baltijos šalyse.
Paskutinis taisė molotov_47; 2007.06.16, 15:36.
Komentuoti:
-
Esu labai pasipiktinęs. Tarkim dvi savaites neprisijungiu prie forumo. Grįžtu ir jį atsidarau. Nueinu, tarkim, į Miestai ir architektūra skiltį. Tikiuosi rasti keliolika nuo mano paskutinio apsilankymo papildytų temų (paryškintu šriftu). Bet man parodo tik keturias. Arba užeinu, tarkim, į krepšinio temą ir tikiuosi rasti 4 naujus puslapius. Spaudžiu "Rodyti paskutinį nežiūrėtą pranešimą" ir man parodo. Bet prieš jį - dar galybė kitų, kurių aš neperskaičiau. Ar nebūtų galima padaryti taip, kad po kelių savaičių neaktyvumo būtų paryškintos visos neskaitytos temos ir parodyti visi neskaityti pranešimai?
Komentuoti:
-
Planuotas ar neplanuotas pakeitimas? Atsakyt nereikia, tik susižiūrėkit, gal kažką pamiršot
Komentuoti:
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąHunte-r atvėju manau bausti nereikėtų, nes jis papraščiausiai negali taip paprastai to padaryti. Būkime supratingi, bausti reikia tuos, kurie piktybiškai nesilaiko taisyklių.
Neabejoju, kad jei jis galėtų rašyti kitaip, tai ir rašytų kitaip. Taisyklingai
Taisyklės puikiosPaskutinis taisė Aš; 2007.06.03, 23:24.
Komentuoti:
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąSusipažinau, malonu, kad nebebus toleruojami visiški beraščiai.
Hunte-r atvėju manau bausti nereikėtų, nes jis papraščiausiai negali taip paprastai to padaryti. Būkime supratingi, bausti reikia tuos, kurie piktybiškai nesilaiko taisyklių.
Tik labai abejoju, kad yra sudėtinga įsijungti "lietuvišką" klaviatūrą, bet kurioje iš dažniausiai naudojamų OS (Linux, Mac OS X, Windows XP).
Bet kokiu atveju, bausime tik tuos, kurie tai daro piktybiškai ir nepaiso mūsų įspėjimų.
P.s. kaip matau, Hunter-r sėkmingai pavyko susitvarkyti su lietuvybe
Komentuoti:
-
Susipažinau, malonu, kad nebebus toleruojami visiški beraščiai.
Hunte-r atvėju manau bausti nereikėtų, nes jis papraščiausiai negali taip paprastai to padaryti. Būkime supratingi, bausti reikia tuos, kurie piktybiškai nesilaiko taisyklių.
Komentuoti:
-
XP bet cia siek tiek kitaip, net ir bandymu keliu neiseina, nors visur ijungta litauen litauish, bet nieko, skaicius spausdina, anksciau pavykdavo...
Komentuoti:
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąNagi gal taip stipriai neskriausit, sedziu dabar prie austrisku winowsu ir nerandu kur LT kalba susiinstalinto apie LT raides ant klaviaturos ne kalbos nera
http://www.miestai.net/forumas/showthread.php?t=1354
Komentuoti:
-
Nagi gal taip stipriai neskriausit, sedziu dabar prie austrisku winowsu ir nerandu kur LT kalba susiinstalinto apie LT raides ant klaviaturos ne kalbos nera
Komentuoti:
-
Tam, kad diskusijos šiame forume taptų kokybiškesnės, kiltų mažiau neaiškumų, sukūrėme naują taisyklių rinkinį, su kuriuo privalu susipažinti, bei jų laikytis visiems be išimties miestai.net forumo "Miestai ir architektūra" nariams.
Forumo taisyklės
Komentuoti:
Komentuoti: