Jeigu gerai supratau, nuo šiol bus vertinamas tik pranešimas, o ne forumietis. Na gal ir neblogai, jeigu bus galima peržiūrėti savo (o gal ir kitų forumiečių) labiausiai įvertintus pranešimus.
Bus įdiegta kita sistema pranešimų vertinimui, labai panši į tą, kuri naudojama Facebook'e.
Tiesiog bus galima įvertinti pranešimą jei jis patiko. Neigiamų įvertinimų nebus.
Jeigu gerai supratau, nuo šiol bus vertinamas tik pranešimas, o ne forumietis. Na gal ir neblogai, jeigu bus galima peržiūrėti savo (o gal ir kitų forumiečių) labiausiai įvertintus pranešimus.
Ech, o man iki 3 tūkstančių tiek nedaug truko, svajojau Wycką aplenkti
Reikėjo iškart duot suprasti. Patalpinus tiek nuotraukų ir informacijos iš Rygos, nedaug būtų tekę laukti... O šiaip aš pats nerimavau dėl tų įverčių, nujaučiau, kad ilgainiui man tai atsigręš neigiama prasme. Na bent jau kol manęs nepašalino, o tai pirma gera žinia
Įverčiai išjungti.
Bus įdiegta kita sistema pranešimų vertinimui, labai panši į tą, kuri naudojama Facebook'e.
Tiesiog bus galima įvertinti pranešimą jei jis patiko. Neigiamų įvertinimų nebus, bet apie tai kiek vėliau.
/\ Jūsų database biškį streikuoja. Iš penkto karto kai kuriuos puslapius pavyksta pasiekti. Ar tai dėl tech. darbų?
Įverčiai išjungti.
Tiesiog bus galima įvertinti pranešimą jei jis patiko. Neigiamų įvertinimų nebus, bet apie tai kiek vėliau.
Ech, o man iki 3 tūkstančių tiek nedaug truko, svajojau Wycką aplenkti
Įverčiai išjungti.
Komentuoti: