Bus gerai, dėkui
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šios dienos vaizdas
Collapse
X
-
wau siandienos vaizdelis tikrai kick ass kas autorius jei nepaslaptis ?
kaskuo toronta primena
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Anonymous
Nu paaiskinkit kaip nureguliuoti skaitmeske, kad galetu daryti tokias foto kaip sios dienos vaizde...?~
Comment
-
Trikojo ir reikia tam, kad nesilietu vaizdas. O blykstes zinoma, kad nereikia.Parašė win2k3Nu yra toks dalykas uzzymeti naktinis fotografavimas, bet vaizdas liejasi... Be to reikia blykstes ar ne?Parašė MantazNaktinis fotografavimas + trikojisParašė AnonymousNu paaiskinkit kaip nureguliuoti skaitmeske, kad galetu daryti tokias foto kaip sios dienos vaizde...?~

Comment
-
Kartoju... + reikalingas trikojisParašė win2k3Nu yra toks dalykas uzzymeti naktinis fotografavimas, bet vaizdas liejasi... Be to reikia blykstes ar ne?Parašė MantazNaktinis fotografavimas + trikojisParašė AnonymousNu paaiskinkit kaip nureguliuoti skaitmeske, kad galetu daryti tokias foto kaip sios dienos vaizde...?~
Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Nu nu, max tikrai ne šimtasParašė JohnTrikojis kainuos max 100Lt, nors turbut rastum pigesniu
Galima manau ir virš 1000 rast 
nežinau, kaip su pigesniais, bet omnitel.foto newsgrupėj žmonės rekomendavo mažiausiai už 100 pirkt, ir tai tik jei bus fotografuojama su timeriu arba distanciniu. Nors ne profams gal ir pigesnių trikojų stabilumo užteks
Comment
-
Šiuo metu tokia statistika:
Vilnius 21
Kaunas 3
Klaipėda 1
Trakai 1
Ryga 1
Transportas 4
Kinija 1
Kita 1
Čia kelių su dar Kaunu neįmečiau, nes nelabai tiko
Šiaip būtų labai šaunu, jei pakarpytumėt daugiau iš Kauno ir Klaipėdos, nes dabartinė padėtinis nelabai graži
Matmenys 800x130
Mano galerija Flickr'yje
Comment

Comment