Kodėl man neįkelia nuotraukos? rašo 'failed'
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nuotraukas miestai.net serveryje talpinkite lengvai ir greitai :)
Collapse
X
-
Šiuo metu įkeldamas nuotraukas naudojuosi tik tuo, ką yra sukūręs tadux.
Kartais hostingas pradeda strigti:
Vietoj paskutinių failų įkelia failus vienodais pavadinimais (failas9542) ir nebaigia įkėlimo

Buvo dar viena panaši problema ir failų masyvo viduryje: keli failai 9511...9518 buvo įkelti vienodu pavadinimu "9511", o paskui vėl buvo įkeliama gerai
Comment
-
Hmm. Gal jau ir laikas, bet šis reginys pasirodo tik bandant įkelti nuotraukas minėtu būduParašė Mantaz Rodyti pranešimą
Gal laikas būtų prasivalyti visus savo aparato užkaborius 
Comment
-
cia del mano programos kaltes nes ji naudoja interneto exploreri. bandau sukurti kazka visai nepriklausomo nuo explorerio ir kad nebutu tokiu nesamoniu, bet labai truksta laiko.Parašė deep'as Rodyti pranešimąHmm. Gal jau ir laikas, bet šis reginys pasirodo tik bandant įkelti nuotraukas minėtu būdu
butu gerai kolkas susilaikyti nuo dabartines programos versijos naudojimo.
Comment
-
siuo metu nelabi turiu kur patalpinti, bet sioks toks progresas yra. Dziaugiuosi kad kazkas domisiParašė pauliaK Rodyti pranešimąNebeveikia nuorodos, negaliu atsisiųst programėlės į kitą kompiuterį
truputi luktelkit...
Comment
-
persiųsk reikiamas bylas į darius at miestai taškas net, patalpinsimsiuo metu nelabi turiu kur patalpinti
Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Nezinau ar yra kazkoks rysys, bet man bunant uzsienyje irgi toki pat "spema" visada ismesdavo atidarius miestai.net, o bunant Lietuvoje niekada taip nebudavo...Parašė Mantaz Rodyti pranešimą
Gal laikas būtų prasivalyti visus savo aparato užkaborius
Paskutinis taisė Artas; 2007.03.12, 14:43.
Comment

Comment