Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Forumo platformos atnaujinimas. Pastebėjimai ir patarimai
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Asmeniškai nebeteko susidurti nei kai Auwris rašė, nei kada vėliau. Nors truputėli likau nustebęs, kad kai grupei narių mesdavo, tai kitiems nebūdavo skirtingomis dienomis.
- 1 patinka
-
Nebuvo minčių atnaujinti forumo bent iki naujausios vBulletin penktos serijos versijos? Apie kažkokius didesnius pakeitimus tyliu, daug darbo, bet bent jau esamoje penktoje versijoje atnaujinti iki maksimumo. Kažkada kažkas minėjo kad nemažai skylių forume dėl senų versijų naudojimo, tik nepamenu ar turėjo omeny patį vBulletin ar kitas jo dependencies.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Kas yra su avatarais, kad daliai accountų juos rodo prie naujausių arba forumo paskutinių pranešimų, bet pvz temose jie būna tušti?
- 2 patinka
Komentuoti:
-
-
Buvo ir man ką tik. Įdomu, kad forumą užkrauna, o po to rodo tą pranešimą. Čia atskiros sistemos ar kaip?
Ir reikia gal pagalvot ar tikrai čia susiję su resursais. Gal atakos kokios daromos?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
-
Jei dar pasikartos, praneškit.Parašė RokasLT Rodyti pranešimąPer šią valandą, man du kartus lūžo.
- 2 patinka
Komentuoti:
-
Per šią valandą, man du kartus lūžo.Parašė digital Rodyti pranešimąGeras, o man nė karto.
Komentuoti:
Komentuoti: