Photobucket'ai prieš porą metų įvedė naujus planus - po kelis šimtus USD per metus
Po didžiulio pasipiktinimo buvo atstatytas nuotraukų rodymas.
Dabar toks vaizdas:
Bandau dėti savo nuotraukas ir man nepatinka 2 dalykai: nuotraukos gaunasi skirtingo dydžio ir lieka apačioje nereikalingos nuorodos. Kaip sutvarkyti šiuos reikalus?
Štai pavyzdys:
Taip, šitą ir man meta su kai kuriomis nuotraukomis, tada pasiresizinu savo PC kad neviršytų 4608x3456 (iš tikrųjų dar šiek tiek mažiau), ir tada jau leidžia įkelti.
Taip, šitą ir man meta su kai kuriomis nuotraukomis, tada pasiresizinu savo PC kad neviršytų 4608x3456 (iš tikrųjų dar šiek tiek mažiau), ir tada jau leidžia įkelti.
Aš rizikuoju pasirodyti visiškas idiotas kas link IT, bet kai bandau talpinti didelę nuotrauka, paspaudus "talpinti priedus" neleidžia pasirinkti opciju small-medium-large, bet iškart meta va ką
Žiū. Anksčiau dedant nuorodą į pranešimą ji "nuoroda" tapdavo išsiuntus pranešimą. Dabar dedant nuorodą ji iš karto įterpiama kaip aktyvi nuoroda. Tai tarkim dedant nuotraukų linkus ir po to jas apglėbiant "img" tagais, išsiuntus pranešimą gaunasi nuoroda su img takais:
Gal galima atstatyt, kad nuoroda būtų aktyvuojama tik išsiuntus pranešimą, o jo rašymo metu tai būtų grynas tekstas? Nes dabar reikia įkalt nuorodą, tada nuimt 'nuorodą', tada dėt img tagus.
Nėra labai malonu, kai dingo visos nuotraukos, kurias patalpinau forume nuo vasario iki gegužės. Iki sausio 16 d. įkeltos nuotraukos dar rodomos, o po vasario 2 d, vietoj nuotraukų liko tik šmėklos.
Kažkas atsitiko terpei
Vietoj anksčiau patalpintų nuotraukų liko tik tuščia vieta arba kryžiukai.
Tas apima kelias paskutines dienas. Šiandien ar prieš kelis mėnesius įkelto nuotraukos rodomos normaliai.
Komentuoti: