Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

ViR2, ViR2-2, ViR2-3, ViR2-4 pašalinimas

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    ViR2, ViR2-2, ViR2-3, ViR2-4 pašalinimas

    Sveiki visi,

    Deja vel bandysiu skustis ir sauktis pagalbos, nes is forumo valdybos negaunu jokiu ziniu, o atsiliepe keletas moderatoriu neturi teises sutramdyti sio veikejo ar bent kazka del jo padaryti.

    Turbut dauguma senbuviu mane zinot, o tie, kurie nezino tai galbut mate viena kita mano pranesima su Ukraina susijusiose temose ir betkur, kas liecia ekonomika. In short, esu narys nuo 2010 metu, visada skaiciau, kad Miestai.Net geriausias ir issamiausias forumas urbanistikos myletojams. Stengiausi turiningai prisideti prie forumo vystymo ir veiklos. Gavau daug teigiamu iverciu (kada dar jie galiojo ) ir aisku keleta neigiamu, kuriu dauguma sudaro Romo priekabiai. Taisykliu nepazaidinejau, o apie tokius veikejus, kaip Roma isvis nebuvau girdejes apart jo neigiamu iverciu i kuriuos tiesiog nekreipiau demesio, nes visi jie del to, kad nenaudoju Lietuvisku raidziu.

    Manau, kad tokiu veikeju, kaip Romas, veikla ir darbus reikia viesint, nes butent viesumo jie labiausiai ir bijo, todel sudejau trumpa chronologija:

    ViR2-3:
    03.04 23:18 2 tsk prazanga uz diskusija su vienu nariu apie Katyusha/Wurfrahmen/panzerwerfer. Priezastis: nera
    03.04 23:24 ispejimas uz diskusija Ziniasklaidos temoje apie KGB perkamu arba itakojamu komentaru braiza. Priezastis: "Tarsa"
    03.04 23:25 ispejimas toje pacioje temoje uz kita zinute pries tai mineta tvarka. Priezastis: "Tarsa". Prierasas: "Lktyvios nakties kuriant naujus vartoojus" (Gal girtas raso???)
    03.04 23.36 97 tsk prazanga uz pranesima temoje apie Ukrainos padeti, pasidalinant nuotrauka apie tautiskuma Ukrainos ziniasklaidoj, kuriuo parodoma, kad 95% leidiniu yra Rusu kalba. (Gal isizeide?) Priezastis: nera
    Visos zinutes istrintos, iskaitant pusvalandi rasyta Rusijos centrinio banko finansu apzvalga su susniu saltiniu ir citatu. Tiesa paliko viena zinute Kauno Savanoriu prospekto temoje apie vieno objekto progresa ir zinias is statybininku, nors pries tai ta informacija tryne N kartu (turbut prazioplino ta zinute)

    ViR22:
    03.04 20:14 97 tsk prazanga uz pranesima apie LR Premjero nuomoniu kaita. Priezastis: "Parasas neatitinka jokiu taisykliu" (Mano parasas: "Pries Romo terorizavima")
    Visos zinutes istrintos, iskaitant kruvos naujienu pasidalinimu Ukrainos temoje ir keletos nuotrauku is projektu.

    ViR2ality:
    03.04 07:13 97 tsk prazanga uz skundo/temos sukurima Miestai.Net administracijai, kurioje buvo mano komentaras apie ji: "nes tai nera mano nikas ir nenoriu keist anketu del vieno nebrendylos elgesio pagal menulio fazes". Priezastis: Taisykliu pazeidimas. Caro prierasas prie prazangos: "Laisvas"
    ViR2:
    Kadangi istryne begale mano zinuciu, temu ir apzvalgu, tai negaliu susekti visu pranesimu ir jo zodziu juose, bet:
    03.03 22:44 97tsk prazanga. Priezastis: Asmeninese zinutese paklausus del ko prie manes kabinejasi. Pries tai skyre dar prazanga del sio pranesimo apie jo prikabiavima "Na jis jau ne pirma karta kabinejas, del to ir nervinuosi, nevermind, kaip matau jau ir pats prasitryne"
    03.03 22:35 Ispejimas. Del asmenines zinutes, kurioje klausiu kodel jis prie manes kabinejasi (viesai vienoj temoj prie mano pranesimo prirase priekabiavima, kad pasidalinau drauges informacija is Belbek bazes. Tekstas gan izeidziantis, o poto istryne, o kad neliktu irodymu, kartu pasalino ir mano zinutes. Jo atsakymas: "Deja, šaltinį reikia nurodyti, ir nevadinti to "kabinėjimaisi". Čia ne agentūra VBS. Pertrauka temoje". Nors idejau caro garbei net printscreen su orginaliu Facebook irasu.
    02.25 18:03 Ispejimas. Ispejo uz nuorodos pasidalinima, kitam forumo dalyviui paprasius informacijos
    12.29 13:25 2tsk prazanga. Prazanga del asmenines zinutes. Istryne mano viena zinute apie Lietuvisko SSRS dalinio antrojo pasaulio karo metu nuotrauka, komentaras nebuvo izeidziantis, bet carui nepatiko turbut poziuris. Taigi istryne, o paklausus per asmenine zinute kodel: skyre prazanga
    Is ankstesniu jo kabinejimusi:
    Neigiamas ivertis su prierasu: "cha cha"
    Neigiamas ivertis su prierasu: ""А русский язык учи - пригодится" (iš k/f "Nacionalinės žvejibo ypatumai")" neturiu ideju ka jis raso istikro ir nenoriu gilintis
    Neigiamas ivertis su prierasu: "- tau. stenkis rašyt lietuviškai". Nenaudoju Lietuvisku raidziu, bet nemaciau, kur tai yra uzdrausta, gal caras savo taisykles kuria?
    Neigiamas ivertus su prierasu: "Negi sunku užrašyti antraštę"
    Neigiamas ivertis su prierasu: "Laikas rašyti lietuviškai."
    Neigiamas ivertis su prierasu: "Netychia - čia ne Albanija" (ka as galiu pasakyt, prasprudo rasant greitai... )
    Neigiamas ivertis su prierasu: "foroomjooxe rashoma lietuwishkaj"
    Turiu pastebet, kad is didelio kiekio teigiamu iverciu, neigiamu labai maza dalis, o beveik ji visa is romo

    Is istrintu mano temu:
    IT. Fodzija/Foggia (deja ne visas nuotraukas spejau issisaugot, nes dali tiesiog padejau i "amzina" saugykla nesitikedamas Caro rustybes).

    Dingusiu pranesimu deja neturiu kaip nei prisimint nei susirast, bet vaikinas sedejo ir nuosirdziai ejo per viska ka as esu parases pastaruoju metu (forume galima rast kruva mano zinuciu citavimo, o manuju zinuciu nei kvapo).

    Turiu pastebeti, kad veikejas nesileidzia i jokias kalbas apie savo asmenine vendeta per asmenines zinutes, neatsako i zinutes, kad ir kaip mandagiai i cara besikreipciau. Neturiu ideju apie realia Caro asmenybe, nors net vienu metu maniau, kad kasnors is imones darbuotoju taip bando suvedineti asmenines saskaitas. Neturiu jokio supratimo, kodel jis taip elgiasi ar provokuoja asmeniniams konfliktams viesai izeidinedamas, po to pratrindamas pranesimus ar pvz kabinedamasis del nosiniu. Del savo isprovokuotu atsakymu i jo kabinejimasi as prisipazistu, kad pasikarsciavau, bet jo provokaciju ar veiksmu as vistiek nesuprantu. Caras nesiteikia nieko aiskinti ar veltis i asmenines diskusijas privaciai.

    Suprantu, kad dalis perskaiciusiu kreivai ziures i visa mano rasliava, bet manau, tie, kurie susidure su Caru Romu supras ir del ko as skundziuosi ir apie ka. Turiu labai daug pagarbos Miestai.Net forumui, keturis metus jau ji laikau puikiu informacijos sklaidos saltiniu ir saltiniu apie miesto projektus, taciau tai, kokius vaikiskus zaidimus zaidzia Romas yra visiska nesamone ir nepagarba.

    Miestai.Net dar pora metu atgal buvo forumas su aiskia urbanistikos orientacija, apzvalgom apie jo istorija. Veliau forumas pradejo krypti i infrastrukturos temas ir politika, viskas busu smagu, bet urbanistika tapo stipriai apleista, senbuviai po bisky dingo, nuotrauku publikavimas stipriai sumazejes... Pradejes skustis Caro veiksmais gavau ne vieno senbuvio palaikyma (aciu jiems )ir tik is ju suzinojau, kad problema apie Caro kabinejimasi nera naujas reikalas, o ne vienas ju sake, kad neverta ir nenori veltis i konfliktus su Caru del publikavimo. Kadangi iki siol nebuvau susidures su Caru, tai sitai mane ganetinai nustebino.

    Kadangi vadovybe irgi i asmenines zinutes, neskaitant keletos moderatoriu, neatsiliepia, tai noriu bent per viesuma prisisaukt siokios tokios pagalbos. Caras viesumoje uzsiima labai jau atvira dviveidyste, apsimesdamas padoriu dalyviu, nors daznai (ypac publikuodamas naujienas) pazeidzia pats savo "taisikles prie kuriu pats kabinejasi, o priekabiauja ir provokuoja per nuobaudas, ispejimus, zinuciu trinimus del kersto (nekalbu apie spama), temu trinimus del kersto ir asmenines zinutes. Net nevengia parasyt vieso komentaro, kuri po keletos minuciu paredaguoja ir vel padaro "normaliu".

    Carai,
    Suprantu, kad si tema greit bus istrinta, o tu uzdesi ir sitai mano paskyrai bana. Bet nesu is tu zmoniu, kuris tyles ir pripazins tavo "autoriteta", kaip kokio caro. Tie tavo vaiku zaidimai ir "sustrumo" demonstravimai turi apsiramint ir budamas moderatorium turi elgtis bent, kaip suaugusi asmenybe (gal laikas bent apsimest?).Istrinsi - publikuosiu vel. Anksciau ar veliau tu nulipsi nuo savo sosto ir leisies i kalbas ir bent paaiskinsi savo asmenines vendetos priezastis
    Zinoma naivu tiketis tavo istrintu temu ir zinuciu atstatymo zinant vBulletin archyvavima, bet butu smagu bent tema atgaut...

    P.S. Gali nelist i mano anketa (jei turi admino teises tai zinau, kaip gali i jas patekt) ir netikrint asmeniniu zinuciu, visas iki vienos esu pratrynes, o sistema ju nearchyvuoja

    #2
    Kaip suprantu, tamsta būdamas principingas pagaliau sutikote savęs vertą tokį pat principingą oponentą

    Argi taip sunku rašyti lietuviškais rašmenis?
    Paskutinis taisė Perfect; 2014.03.05, 21:27.

    Comment


      #3
      sunku ne, bet nedaznai is kompiuterio rasau, o naudoju tableta, su Lietuvybe jame mazumele sunkiau

      Comment


        #4
        Na, nežinau ar tai pakankamai svarus argumentas... Aš asmeniškai net rašydamas žinutę į forumą iš išmaniojo telefono naudoju pilną lietuvišką abėcėlę. Tai nėra patogu, bet manau, kad bendraujant visų pirma turi būti išlaikyta pagarba pašnekovo atžvilgiu. O pagarba pašnekovui yra tai, kas leido šiam forumui sulaukti 10-ties metų jubiliejaus... Tad jeigu taip mėgsti šį forumą kaip sakai, tai galėtum bent šiek tiek ir pasistengti...

        Comment


          #5
          Parašė ViR2-4 Rodyti pranešimą
          sunku ne, bet nedaznai is kompiuterio rasau, o naudoju tableta, su Lietuvybe jame mazumele sunkiau
          Kelintame amžiuje gyvenate? Net iš mobilaus nėra jokio skirtumo, ar rašyti naudojant lietuviškus rašmenis, ar ne. O čia norit sakyti, jog tablete nėra kalbos pasirinkimo
          Flickr

          Comment


            #6
            Aš sutiksiu. Pražioje man prisiregistravus irgi buvo neigiami įverčiai nuo Romo su prierašais ''Rašyk lietuviškai'', ir dar įvairūs priekabiavimai dėl rašybos. Vis dėl to, kai kurie stengiasi forumą ne populiarinti, o atvirkščiai. Nu Žvaigdžių karai, o ne Miestai.net apie architektūrą bei infrastruktūrą.
            Ir dar pridėsiu - jeigu niekas nesikeis, ''dažnai apsilankančių narių'' bus ne 791 ( o buvo 820), bet gal 300. Beje, labai gerai sugalvojot - prisiregistravai, nerašai, bet išsiregistruot negali. Nu juk narių daugėja

            Comment


              #7
              Parašė Lettered Rodyti pranešimą
              Kelintame amžiuje gyvenate? Net iš mobilaus nėra jokio skirtumo, ar rašyti naudojant lietuviškus rašmenis, ar ne. O čia norit sakyti, jog tablete nėra kalbos pasirinkimo
              Naudojami telefonas ir plansete yra Blackberry10 platformoj, abejos platformos neturi jokios Lietuvybes Jei siulysi keist, tai to negaliu daryt del verslo saugumo, crm ir kitu nesamoniu, kas laiko priristus Ir beje, temoj apie Lietuvybe jau gal pries gerus pora metu visi sutarem, kad naudojant normalia Lietuviska struktura bet nenaudojant nosiniu - nera priekabiavimo objektas (nekalalbu apie "rashyma shvepla" kalba)

              Comment


                #8
                Andre Agassi 3 metus nežaidė Wimbeldone, nes jam nepatiko jų kvailos tradicijos, bet paskui atvažiavo, apsivilko baltą maikę kaip visi ir tapo vienu geriausių visų laikų žaidėjų.

                Tikiuosi, man dabar neišrašys įspėjimo už rašymą ne į temą.

                Comment


                  #9
                  Sveiki, kolegos
                  kadangi už pirmą pažeidimą ir neadekvatų reagavimą į pastabą ViR2 gavo įspėjimą, jis atsakė tokia žinute:
                  Zinai, eik tu i viena gera vieta, bek tu pas savo putkina apsiseilejes ir neknisk proto prisipisinedamas prie visko ko gali. Turi asmeniniu saskaitu? Sakyk tiesiai sviesiai.
                  Dangstaisi snargiau "paprovokavimais", kai pats aktyviai provokuoji per nesamoningus ispejimus, pastovu kabienjimasi xui pisi kuom ir dabar dar bana ant temos uzdejei
                  Rezultatas - Vir2 pašalinimas.
                  Kadangi šiame forume vienas vartotojas gali turėti vieną prisijungimo vardą, tai visi vėlesni prisijungimai yra šalinami, tuo labiau su parašais raginančiais daryti vieną ar kitą veiksmą.

                  ---
                  Be jokių emocijų.

                  Jei gerbiamiems forumo kolegoms ViR2 xui pisi (versija Nr. ViR2 xui pisi 2, Vir2 xui pisi 3, Vir2 xui pisi 4...) elgesys yra svarbesnis nei tos vertybės, ką forumas išlaikė per 10 metų, tai prašom taip ir pasakyti.

                  Vadinasi, laikas forumui atsinaujinti - bent pakeisti pavadinimą į labiau atitinkantį turinį ir pastaruoju metu besirenkančia publiką.

                  Nematau jokios problemos gražinti visus pašalintus visų šiukšlintojų pranešimus į forumą. Atrodo, tuo bus atstatyta teisybė jų atžvilgiu.

                  Taip pat bus galima pasiūlyti pakeisti forumo taisykles - ypač bus skatinama neapykanta kitoms tautoms, bet kokios svetimos informacijos klonavimas ištisais megabaitais be jokio šaltinio nurodymo, itin nekokybiškų nuotraukų talpinimas ir laisvas keiksmažodžių vartojimas.

                  Atsiprašau, jei ką nors įžeidžiu. Bet kol kas išsišokėlių buvo apgailėtina mažuma. Tą klaidą galima ištaisyti - labai nesunku padaryti, kad jų būtų dauguma.


                  Sėkmės visiems

                  Comment


                    #10
                    Čia yra kažkokia nesamonė, pats šis buvęs dalyvis verkauja dėl jo pašalinimo, bet ir aš pats esu pastebėjęs paprasčiausio jo trolinimo atvėjų. Man asmeniškai dalyvaujant šiame forume jau daugiau nei 5 m. nebuvo jokių problemų su Romu.
                    DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<

                    Comment


                      #11
                      Man buvo problemų. Karštai diskutavome olimpinio deglo Sočyje nešikų kadrų atrankos niuansus, tai tik žybt, ir įkalė įspėjimą. Užkliuvo, kad Kabajeva dulkina Putiną, tai išsiliejo ant manęs. Taip ir nesupratau, kuriam iš jų pavydi tos laimės, bet bijau dabar klausti, nes ko gero visai užbanins.

                      Comment


                        #12
                        Pilnai palaikau Romą. Šis forumas ne tokiems skirtas...

                        Comment


                          #13
                          "ne tokiems"? Mane terorizuoja per nepelnytus neigiamus ivarcius, per prazangas be pagrindo, per viesa tyciojimasi, per mano metu senumo temu trinima, per mano tikrosios (ViR2) paskyros zinuciu ir temu trinima, per viesus izaidinejimus ir dar as turiu but isvadinamas "ne tokiems"? Ir kada as ka trolinau? Nesu izeides nieko viesai (caro kaltinimas), nesu ikeles blogos kokybes nuotraukos (caro kaltinimas), nesu postines naujienu be saltinio (caro kaltinimas), nesu nusikeikes viesai (caro kaltinimas), nesu jokios neapykantos skatines (caro kaltinimas, nors jau vienoj temoj esu minejes, kad mano pacio suzadetine yra Turke ir musulmone, tad toks kaltinimas yra mazu maziausiai absurdas), nesu turejes konfliktu net su Al1 ir dabar as nei is sio nei is to tampu isvadinamas "troliu" ir "ne tokiu" Uz tai kad caro veiksmais viesai pasiskundziau?

                          P.S. Galiausiai labai "brandziai" atrodo, uzblokavimas tema sukurusiai paskyrai matyti sia tema, kad galetu toliau viesai dergt mane

                          Jei dar nematet ir nepastebejot, tai forumas vaziuoja zemyn, ypac is senbuviu dalyvavimo. Jei ne Eimanto klaipedos naujienu apzvalgos, Depeche Merkynes tyrimai, Gator Kauno temu dalyvavimas, Alekso, John, laimucio, Garbaniaus, recoil, D.P., Lettered, VNS, Gedimino ir dar keletos kitu zmoniu dalyvavimas forume - butu tuscia, ant ranku pirstu suskaiciuot beveik galima O kitu senbuviu terorizavimas nemanau, kad tam padeda.

                          Atsiprasau, kad viesai prabilau, nieko apart Romo izeist nenorejau. Nemanau, kad nuolankus tylejimas, kai viesai tyciojamasi arba provokuojama per ivercius, asmenines zinutes ir "nuobaudas" yra toleruotinas ir del jo reikia tylet, bet jusu valia. Dekui uz ilgus metus ir idomias diskusijas. Bet su caro terorizavimu nematau galimybes test sitos nesamones. Per keturis metus neuzkliuvo, o ji jo ivercius demesio nekreipiau, bet sito as netoleruosiu, tegu susiranda kita zmogu pasityciojimui. Tuo labiau as nesu is tu zmoniu, kad tyletu, kai "valdzioje" sedi perdetai susireiksmine zmones galvojantys, kad kabinejimasis, tyciojimasis ir provokavimas yra toleruojamos vertybes.
                          Paskutinis taisė Kristis; 2014.03.06, 00:14.

                          Comment


                            #14
                            O gal jūs abu užsiblokuokit nuo forumo arba privačiai santykius aiškinkitės ? Suprantama nuomonės nesutampa, kyla trintis, bet kam čia viešinti ?
                            - Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
                            - Rusija su Amerika kariauja.
                            - Ir ką, kaip ten reikalai?
                            - Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
                            - O amerikiečiai?
                            - Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.

                            Comment


                              #15
                              Jei tikrai Romas neseniai ištrynė metų senumo temas ar postus, tai tikrai labai negražu. ViR2, pateik kelis pavyzdžius.

                              Comment


                                #16
                                Vir (Kristi). Romo cituojamoje žinutėje paties leksika yra nepriimtina. Ir nesvarbu, kad tai nevieša, asmeninė žinutė - taip tiesiog negalima. Juo labiau, kad tikrai žinojai, jog stoji prieš moderatorių, o tai absoliučioje daugumoje forumų yra netoleruojama.

                                Diskusijose atsimenu tave nuo seno ir ligi pastarųjų nuotykių buvai adekvatus pilietis. Todėl paprašysiu Romo apsvarstyti galimybę pakeisti baną laikinu "areštu". Tačiau tai bus jo sprendimas - su Romu kartais galima nesutikti, bet jo principingas moderavimas ilgus metus leidžia išlaikyti forumo kokybę ir tai privalu gerbti.

                                Tuo tarpu tikiuosi, kad nebekelsi nereikalingo šurmulio ir nebekursi vis naujų profilių.
                                Kaip po dykumą blaškiausi

                                Comment


                                  #17
                                  As traukiuos no forumo ir gali Caras vaidmainiaut ir zaist vaiku zaidimus toliau. Viesinu nes mano zinutes ignoruoja, tiesiogiai net per sia tema nebendrauja tik abstrakciais kaltinimais svaidosi. Nesu, nebuvau ir nenoriu but piktybinis ar turet priesu, kurie mane patys pirmi tokiais sau issikelia. Todel nepletosiu nei temos nei savo dalyvavimo. Jei Caras teiksis su manim tiesiogiai bendraut - pratesim zinutese.
                                  Del temos IT. Fodzija/Foggia. Atgavau dali nuotrauku is cloud'o, tai bent ramu. O del zinuciu, tai prasienavo Kauno projektuose, Kauno savanoriu projektuose ir per visas Ukrainos temas, nors buvo jos visos rasytos iki pradedant sita zaidima.
                                  Savo versija pateikiau, argumentus isdesciau, o jei kazka nores Caras sprest tai atrasys privaciai, ne tai ne. I sita zaidima daugiau nesitrauksiu, paskyru nekursiu ir eterio netersiu.

                                  Comment


                                    #18
                                    Į kokią skylę dėl visų šitų asmeniškumų viešų dėstymų tampa forumas? Man yra visiškai neįdomu kaip ir kiek Vir2 pyksis su Romu. Tokius dalykus reikia spręsti asmeniškai, nes viešumas mažai ką duos.
                                    You might surprise yourself.

                                    Miestai.net FB

                                    Comment


                                      #19
                                      Na tai žmogus parašė, kad asmeniškai niekas nereaguoja. Baikit čia verkšlent.

                                      Comment


                                        #20
                                        Parašė vytauc Rodyti pranešimą
                                        Todėl paprašysiu Romo apsvarstyti galimybę pakeisti baną laikinu "areštu".
                                        Nemanau, kad visam laikui planavo užbanint. Pavyzdžiui koks A1 pastoviai būna banuose, bet grįžta. O čia nebuvo kažkas baisiau nei A1 kai kurie prasižengimai.

                                        Tik neaišku kodėl jo kiti pranešimai buvo ištrinti, juk tai forumo informacija ir naudinga tiek pačiam forumui, tiek ir skaitytojams.

                                        O šiaip Vir2 yra vertingas forumo narys.

                                        Comment

                                        Working...
                                        X