Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Dalyvių grupės

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #21
    Mums irgi liudna be siu abieju.
    Fotografai jie puikus, ju reportazai vieni is geriausiu, ju konkursiniai darbai tikrai idomus, bet... bet... bet... na velnioniskai nemalonu rasti komentaruose koliones, izeidinejimus, zeminimus. Ir tai akmenukas ne i ju vienu darza.
    Kaip ir nemalonu rasti konkursuose dirbtinai nuvertintas akivaizdziu oponentu konkursines nuotraukas. Suprantu - skonio reikalas kas liecia mena, bet ...
    Tenka cionai susidurti su begale ivairiausiu tautybiu zmoniu, daugelis ju turi savo bendrijas pagal tautybe, religija. Ganetinai daug bendrauju su labai skirtingais zmonemis, domiuosi ju community tradicijomis, bendravimu, community organizuojamomis sventemis, promogomis ir t.t.
    Na tarp kitu tautu nepastebejom niekur tokio rimto tarpusavio susiskaldymo, pavyduliavimo ir pjovimosi kaip tarp cionai esanciu lietuviu. Deja! Ir tai musu visu - lietuviu - nenaudai.
    Tai labai liudina
    Nors cionai ilindus i ineta norisi ramiai normaliai pabendrauti, pasidalinti ispudziais, parodyti ka mes matom, pamatyti ka kiti mato.
    Juk cionai gauni daug daugiau nei pats duodi
    Forumo ideja - puiki! Tai ir norisi vieno - kad ji vienytu, o ne pjudytu gabius zmones.
    To ir linkim.
    BISA

    Comment


      #22
      Parašė BiSa Rodyti pranešimą
      Na tarp kitu tautu nepastebejom niekur tokio rimto tarpusavio susiskaldymo, pavyduliavimo ir pjovimosi kaip tarp cionai esanciu lietuviu.
      Nemanau, jog tarp virtualios erdvės ir realaus gyvenimo tarpusavio bendravimo galima dėti lygybės ženklą. Ir užsienio forumuose lygiai taip pat žmonės, jausdami, jog anonimiškumas garantuotas, nutrūksta nuo grandinės.

      Comment


        #23
        Dalinai sutinku.
        Tik labai norisi kad lietuviai butu geresni uz kitus...

        Comment


          #24
          Parašė BiSa Rodyti pranešimą
          Dalinai sutinku.
          Tik labai norisi kad lietuviai butu geresni uz kitus...
          O aš manau, kad taip ir yra.
          Štai pasiskaityk paskutinius pranešimus http://tinkle.miestai.net/showthread...897#post107897 Gali dar ir straipsnį paskaityt. Ir tuomet daugiau gal nevartosi tokių teiginių kaip: ai čia lietuviai ir t.t.

          Comment


            #25
            Čia ko gero esmė ne lietuvybėje.Va atsiverčiau valdymo pultą,o ten yra grafa'' draugai/PRIEŠAI.Kam to reikia?Jeigu priešas tai kaip?Galima nebendrauti su tuo žmogum,galima neatsakinėti į jo pranešimus?Jeigu kažkam nepatinka forume ,galima jame nesilankyti,bet ieškoti priešų atrodo kvailai.
            Ne viskas auksas kas auksu blizga

            Comment


              #26
              Parašė siena Rodyti pranešimą
              Vienas pastebėjimas:asmeniškus santykius ir reikėtų aiškintis asmeniškai,o neviešai kaip kad padarėt.Čia taip išėjo,kieno galybė,to ir didybė.Liūdna be tų vyrukų.
              Taisyklėse parašyta, kad kitus forumo dalyvius įžeidinėti yra draudžiama, taigi jie pašalinti ne be pagrindo. Kilo klausimas dėl to, kad sprendimas priimtas remiantis ir asmeninių žinučių korespondencija. Atsakysiu, kad administratoriai ir moderatoriai ir taip gauna gerokai didesnę įžeidimų porciją vien dėl to, kad jie yra administratoriai ar moderatoriai. Todėl su tokiais asmenimis ir tvarkomės naudodami tokias priemones.
              Mano galerija Flickr'yje

              Comment


                #27
                Na jie juk gris po 2 (dabar jau maziau) savaiciu, taigi ko cia dabar apgailestauti?
                Va mane pasalino is SSC uz tai, kad sitame (t.y. Miestai.net) forume kazka negrazaus paminejau apie viena SSC moderatoriu. To nei taisyklese nenumatyta, nei kitaip uzrasyta, bet va ismete mane ir apgailestaukit jus dabar del to. Nera teisybes nors tu ka.

                Comment

                Working...
                X