Noriu paklausti ar patikima yra nuotraukų talpykla www.pics.lt ? Kelinta diena neveikia jau ir nerodo sudėtų nuotraukų, negi teks per kitą talpyklą perdėti?
Deja, bet sunku kažką komentuoti apie kitų tokios paslaugos tiekėjų darbą. Siūlyčiau rinktis patikimesnes talpyklas: google, flickr ar pan. Visada galima kelti į http://foto.terpe.lt ar į šio forumo asmeninius albumus: http://www.miestai.net/forumas/showthread.php?t=7193
Dėl pastarųjų talpyklų atsakome mes asmeniškai, tad kilus bet kokioms problemoms, jas galima operatyviai ar aplamai išspręsti
Noriu paklausti ar patikima yra nuotraukų talpykla www.pics.lt ? Kelinta diena neveikia jau ir nerodo sudėtų nuotraukų, negi teks per kitą talpyklą perdėti?
Norėčiau pasiteirauti, kodėl mano paties fotografuotos nuotraukos buvo pašalintos iš Stokholmo nuotraukų galerijos? Suprantu, jeigu dėl kokybės, tačiau betkokiu atveju būtų malonu gauti žinutę nuo tvarkytojų su paaiškinimu.
Tai kam dedi tokias nuotraukas, jeigu pats supranti?
Nuotraukų autorius esu aš pats. Fotografuota telefonu.
Forume dedamos tik kokybiškos nuotraukos.
Mobiliaisiais telefonais daromos nuotraukos tinkamos forume, tik jei:
- yra geras apšvietimas;
- įamžintas išskirtinis įvykis, kai nėra galimybės kitaip fotografuoti;
Kitais atvejais tai yra tik noras kitiems įrodyti, kad kažkas turi mobilų telefoną su "fotografavimo" funkcija. Apie tai suinteresuotiems asmenims geriau pranešti asmeniškai.
Forumo tvarkytojas šiuo atveju tiesiog išvalė šiukšles. Deja, nėra galimybės apie visus tokius atvejus informuoti žinutėmis.
Žinutės siunčiamos tik tuomet, kai skiriama pražanga. Šiuo atveju pražangos nebuvo.
P.S. nekokybiškas nuotraukas ištrynė kitas tvarkytojas.
Norėčiau pasiteirauti, kodėl mano paties fotografuotos nuotraukos buvo pašalintos iš Stokholmo nuotraukų galerijos? Suprantu, jeigu dėl kokybės, tačiau betkokiu atveju būtų malonu gauti žinutę nuo tvarkytojų su paaiškinimu.
Fototerpės pliusas toks, kad talpinant daugiau nei vieną paveikslėlį galima iš karto pažymėti visus norimus įkelti paveikslėlius, o albumuose jau reikia kiekvieną paveikslėlį pažyminėti atskirai.
Galbūt, jei reikia įterpti vieną paveikslėlį. Tačiau jei tai fotoreportažas - vienareikšmiškai bus patogiau įkelti jį į albumą bei įterpti naujuoju būdu
Fototerpės pliusas toks, kad talpinant daugiau nei vieną paveikslėlį galima iš karto pažymėti visus norimus įkelti paveikslėlius, o albumuose jau reikia kiekvieną paveikslėlį pažyminėti atskirai.
Galbūt, jei reikia įterpti vieną paveikslėlį. Tačiau jei tai fotoreportažas - vienareikšmiškai bus patogiau įkelti jį į albumą bei įterpti naujuoju būdu
Nuotrauka niekur nepradings laikui bėgant. (Yra nemažai temų, kuriose, deja, nuotraukų jau negalime matyti, nes jos buvo patalpintos dabar jau neveikiančiose talpyklose ar po tų talpyklų atsinaujinimo tiesiog dingo).
Nuotrauka niekur nepradings laikui bėgant. (Yra nemažai temų, kuriose, deja, nuotraukų jau negalime matyti, nes jos buvo patalpintos dabar jau neveikiančiose talpyklose ar po tų talpyklų atsinaujinimo tiesiog dingo).
Komentuoti: