Hm, mano komentarą ištrinėte, kuriame apeliavau į tai, kad kaunietis pernelyg daug sau leidžia, o šitą komentarą, kuriame įžeidžiamas aukštas pareigas užėmęs pareigūnas, palikote? Forumo senbuviams negalioja jokios taisyklės?
Arba man vaidenasi, arba kažkoks kitas dalykas vyksta, bet pastebėjau kad kartais parašius pranešimą, nepasikeičia skaičius prie eilutės "Pranešimai: " t.y neužskaito parašyto pranešimo.
EDIT: Kaiptik kaip parašiau šitą pranešimą liko tie patys 83 "pranešimai"
Arba man vaidenasi, arba kažkoks kitas dalykas vyksta, bet pastebėjau kad kartais parašius pranešimą, nepasikeičia skaičius prie eilutės "Pranešimai: " t.y neužskaito parašyto pranešimo.
EDIT: Kaiptik kaip parašiau šitą pranešimą liko tie patys 83 "pranešimai"
Tik miesto temose skaičiuojami pranešimai. Todėl aktyvūs "politikieriai" gali ir po 0 prašimų turėti.
/\ Yra tas, yra. Kaip yra narių, kurie rašo į dieną po kelis postus, o kaip turėjo taip ir turi 0 pranešimų (pvz. EPP rodo, kad turi 1 postą, nors "rasti pranešimus" randa krūvą jų). Keista.
Tuo paciu butu gerai ir koki nauja Android palaikyma idiegti, nes Forum Runner jau juodai pasenes. Bet jauciu to nera daroma nes Android'e negali reklamu baneriu sudeti.
Taip pat gal būtų galima youtube integraciją vietoj flash padaryti html5? Prieš porą metų siūliau, taip buvo padaryta, bet kažkas skundėsi ir buvo atstatyta atgal. Dabar jau net FB youtube video html5 embeddina.
Naudoju Firefox ir pastebėjau paskutiniu metu, kad atidarinėja išorines nuorodas tam pačiam skirtuke (tab), lygtai būdavo seniau, kad atidarinėdavo naujam skirtuke. Plius atidarius tą nuorodą ir paspaudus tada Firefox Back mygtuką, grįžta ne į tą temą iš kurios paspaudžiau, bet kažkur atgal. Ar čia Firefox bajeriai, ar buvo keičiama kažkas forume? Būtų gerai, kad nuorodos į išorinius portalus būtų atidaromos naujam skirtuke.
Comment