Apsiverk ir važiuok fotkint žvyrkelių, laimingasis.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTai gal judino kitose srityse? Gal kažkas dabar kreipėsi į juos? Lieka galioti mano pradinis parašymas - taip bet kokį siūlymą, pateiktą kadencijos antroje pusėje, galima "sudirbti".
Nei susinervinau, nei esu "ištikimas konservų elektorato vienetas", nei vadinau durniais Labai primeni vieną Joną, kuris taip pat parašo, kai nebegali atsikirsti...
Ką tau primena siūlymai "eiti nx", kuriuos čia esi anksčiau padalinęs, kalbant apie negalėjimą atsikirsti? Neatrodo truputį žema vemti ant kitų forumo narių, siuntinėti "nx" ir po to slėptis po moderatoriaus statusu, apmėtant pražangomis neįtinkančių nuomonių reiškėjus?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąKur aš kažką esu, kaip tu sakai - čia, "siuntęs nx"? Nepamenu, arba parodyk žinutę. AŽ nesiskaito, nes jos nėra viešos, ir nemanau, kad forumo taisyklės tai draudžia.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTai bus ok, jei tau atsiųsiu tokių AŽ su panašiais pasiūlymais?
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąBe abejo, siųsk, nebent labai užspaminsi, tada imsimės priemonių.
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąIr apsipręsk - esi moderatorius ar "moberatorius".
b) logiška pastaba - mobingas? wow
Comment
-
Ar man vienam Visuomenės ir ūkio kategorijoje nerodo 2024 prezidento rinkimų temos? Tik per paiešką randa.
https://www.miestai.net/forumas/foru...dento-rinkimai
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąAr man vienam Visuomenės ir ūkio kategorijoje nerodo 2024 prezidento rinkimų temos? Tik per paiešką randa.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąAr man vienam Visuomenės ir ūkio kategorijoje nerodo 2024 prezidento rinkimų temos? Tik per paiešką randa.
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimą
Gal užsiblokavai sankauską?
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Variantas. Bet keista, kad paieškoj rodo.
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąKreivai čia blokavimas veikia. Man atrodo ant senesnių userių išvis neveikia.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Malach Rodyti pranešimąŠiaip neleidžia kopijuoti straipsnio, bet neatrodo, kad kažkas labai būtų išsamiai.
Stop JavaScript from modifying the clipboard in Firefox
Type about:config in the address bar.
Press Enter and then the button Accept the Risk and Continue.
Type dom.event.clipboardevents.enabled in the search box.
Double-click on that preference, or press its Toggle button to change its value to false .
Bet tai nereiškia, kad čia galima kopijuoti užrakintus straipsnius - nebent nedidelę dalį.
Comment
-
Parašė Visdarlietus Rodyti pranešimąSuprantu, kad yra problemų su geltonomis linijomis, bet kodėl A1 aptarinėjamas A5 temoje?
Ar čia kaip su geltonomis linijomis atsiremiančiomis į atitvarą?
Deja, jokios reakcijos.
Comment
Comment