idomu, jis ir ranka rasant sitas nesamones daro?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąidomu, jis ir ranka rasant sitas nesamones daro?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Austras Rodyti pranešimą
Taip, net ir balsu kalbėdamas kaitalioja intonacijas.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė dangoraižistas Rodyti pranešimąKad ne tik blokuojančiam prisijungus turi NERODYTI blokuojamų veikėjų žinučių, bet ir – vice-versa?!?!?!?!?
Dar triukas būtų užblokuoti moderatorių kad jis tavo postų negalėtu tikrinti.
- 2 patinka
Comment
-
Ačiū nežinomam moderatoriui, kuris perkėlė diskusiją apie Nidos ir Palangos lankytojų kontingento ypatumus iš Lenkijos geležinkelių (!) temos.
TIk šiek tiek peristengta, kai buvo pašalintas ir mano pranešimas kur buvo klausimas dėl nusidiskutavimo į pievas. Gerb. digital, palik pačiam nuspręsti kada mano pranešimas jau nėra aktualus.
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąAčiū nežinomam moderatoriui, kuris perkėlė diskusiją apie Nidos ir Palangos lankytojų kontingento ypatumus iš Lenkijos geležinkelių (!) temos.
TIk šiek tiek peristengta, kai buvo pašalintas ir mano pranešimas kur buvo klausimas dėl nusidiskutavimo į pievas. Gerb. digital, palik pačiam nuspręsti kada mano pranešimas jau nėra aktualus.
- 6 patinka
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimą
Reiktų pranešimą perkelt į temą "Romo klausimai apie pranešimų perkėlimą, nes pats prašiko moderatoriaus teises ir nebegali".
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąAčiū nežinomam moderatoriui, kuris perkėlė diskusiją apie Nidos ir Palangos lankytojų kontingento ypatumus iš Lenkijos geležinkelių (!) temos.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimąIšgyvendinus moderavimo kanclagerį forume diskutuoti tapo gerokai lengviau.Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąTopic drift yra normalus dalykas ir dabar kaip tik yra geriau kai atėjęs ryte nerandi diskusijos išmėtytos po 3 temas.
Parašė digital Rodyti pranešimąparašytas praėjus gal valandai po tų pranešimų atsiradimo.
Paskutinis taisė Romas; 2022.08.25, 08:21.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąAr man viename atrodo, jog Tikras Architektas, Palpatine ir RokasLT gali būti tas pats arba panašus asmuo? Jų avatarai man kažkuo panašūs.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąAr man viename atrodo, jog Tikras Architektas, Palpatine ir RokasLT gali būti tas pats arba panašus asmuo? Jų avatarai man kažkuo panašūs.
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Jeigu tu kažka užblokuoti tai tam kad tu nematytum jo. Visiškai nelogiška, kad tavo žinutės bus paslėptos nuo to blokuoto asmens ar kad jis negalėtu į jas atsakyti vien todėl kad tu nenori.
Dar triukas būtų užblokuoti moderatorių kad jis tavo postų negalėtu tikrinti.
O kai kalbi su KITAIS, jis privalo prieiti ir kabinėtis, nes tokia jo TEISĖ ir PAREIGA?
Ir jis TURI TEISĘ tave sekioti, persekioti, kabinėtis, kalbėti šūdus, smurtauti?
Triukas būti nuo jo atsiriboti, bet PRIVALAI to nedaryti, nes negali uždrausti prie tavęs artintis tau nemaloniam asmeniui?
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimą
Skamba kaip politinis susidorojimas.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė dangoraižistas Rodyti pranešimą
Tai GAL kai gatvėje eini ir prieina MAROZAS, visiškai nelogiška su juo nediskutuoti, nes privalai?
O kai kalbi su KITAIS, jis privalo prieiti ir kabinėtis, nes tokia jo TEISĖ ir PAREIGA?
Ir jis TURI TEISĘ tave sekioti, persekioti, kabinėtis, kalbėti šūdus, smurtauti?
Triukas būti nuo jo atsiriboti, bet PRIVALAI to nedaryti, nes negali uždrausti prie tavęs artintis tau nemaloniam asmeniui?
Jeigu kalbi su kitais jis gali taip pat replikuoti ir nuo taves ir tavo kolegų priklauso ar atsakysite ar ne. Jis nenustos jūsų girdėti vien todėl kad jį ignoruojate.
Čia yra viešas forumas. Jeigu tu parke rži kalbą, ir kažkas replikuoja, tai nėra nei persekiojimas nei smurtavimas nei dar kažkas nelegalaus. Taip, neglai uždrausti nepatinkančiam asmeniui stovėti šalia tavęs. Kas būna kai pradedi daryti tokius draudimus gali pasižiūrėti pasigooglines Jim Crow.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąBeje, kur dingo vėl trumpam pasirodęs AI1?
Žmogus įrodinėjo, kad ruoštumėmės okupacijai ir dar pamatysime Putino genocidą. Ką nors žinojo?
Iš infrastruktūros nuotraukų gausos, kyla įtarimų (GRU?)
A/1 asmeniškai prisidėjo prie kremliaus karinės operacijos, dar 2016 berods metais kaip LT pilietis (todėl ir buvo draugiškai sutinkamas Ukrainoje) fotografavo geležinkelių infrastruktūros objektus Ukrainoje. Tą patį jau daug metų daro ir Lietuvoje, prisidengdamas "aktyviu miestai.net forumiečiu".
Paskutinis taisė oranger; 2022.09.06, 14:34.
- 6 patinka
Comment
-
Tai gal nedraugiškai buvo sutinkamas Ukrainoje? Ar "draugiškai" kabutėse?
Kas dėl jo prognozių, tai neduodu užtikrintai, kad žinodamas prognozavo. Jis pvz prieš kelis metus prognozvo, kad po 5 metų railbaltica projektas jau bus nutrauktas, kai akivaizdu buvo, kad tokia tikimybė nykstamai maža, o jis davė 100 proc. Jis kažkaip tiesiog nesiorientuoja kai kuriose aiškiose situacijose.
Comment
Comment