Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Renginiai Kauno Žalgirio arenoje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #61
    Parašė Mjso Rodyti pranešimą
    Šiuo atveju jungtis tarp paslaugos teikėjo ir kliento yra bilietų platintojas iš kurio visi perka. Perpardavinėtojas jau yra, (kuri šalis? trečioji?)
    Kai/jei susidursi su verslu pamatysi, kad trecioji ar ketvirtoji grandines dalis toli grazu dar ne daugiausia. Buna, kad preke pereina ir kokius 5 tarpininkus, kuriu kiekvienas uzdirba.

    Parašė oranger Rodyti pranešimą
    Šis atvejis tai joks verslas. Galima ir tėvus savo parduoti "ant organų", irgi gal pasakysi - verslas?
    O kuo sis atvejis skiriasi nuo to, kad kazkas atveztu sunkvezimi ananasu i Lietuva ir kazkas nupirktu visus ananasus ir parduotu brangiau? Su ta pacia salyga, kad lygiagreciai sunkvezimio vairuotojas ananasus irgi pardavinejo mazmena.
    Tevu organu pavyzdys cia emocinis sauksmas liaudziai kazkoks, nesupratau kuo tai cia deta. Geriau duok kokiu realiu pavyzdziu, kuriais prekiaujama rinkoje legaliai ir moraliai. As daviau - ananasai.

    Parašė Magician Rodyti pranešimą
    Ką atsakysi į mano teiginį, kad sėdėjęs eilėj nuo aštuonių ryto, tu negausi bilieto, nes kažkoks kūtvėla tokių prisipirko trisdešimt? Jeigu moralės normom nusižengia JAV, turim nusižengti ir mes? Negali nusipirkti bilieto dėl kažkokio greito uždarbio užsimaniusio "biznieriaus"? Tegu bent jau jie nusiteikia, kad teigiamo požiūrio sau nesusidarys ir visur viešoje erdvėje bus skalbiami. Kas šiame forume sėkmingai ir vyksta.
    Nieko nedarysiu, pamastysiu, kad nepasiseke, gan susinervinsiu, joig negavau bilieto ir eisiu savais keliais. Nekarta teko susidurt su isparduotais renginiais.

    Del JAV ne taip supratai, ne ta norejau pasakyt. Ten buvo atsakymas i posaki "lietuviskas biznis". Kontraargumentavau teigdamas, kad bilietu perpardavinetojai ne tik Lietuvoje gyvuoja.

    Comment


      #62
      iš esmės perpardavinėjimą draudžia įstatymai ir nėra ką čia daugiau vyniotis

      Comment


        #63
        Parašė daktaras Rodyti pranešimą
        iš esmės perpardavinėjimą draudžia įstatymai ir nėra ką čia daugiau vyniotis
        Čia iš kur ištraukei tokią nesamonę?

        Comment


          #64
          tai o kaip tada grasina/bando nubausti perpardavinėtojus? ypač per eurobasketą (aišku nieko nenubaudė), bet apie tai daug buvo kalbama, manau ne iš lempos

          Comment


            #65
            Parašė Dzipas Rodyti pranešimą
            Čia iš kur ištraukei tokią nesamonę?
            Neapsimesk kvailiu, kad nežinai elementarių įstatymų.

            Pagal Lietuvos Respublikos įstatymus už nelegalią komercinę veiklą yra numatyta administracinė arba baudžiamoji atsakomybė. Priklausomai nuo bilietų pardavimo kainos ir kiekio, perpardavinėtų lauks atitinkamos bausmės.
            http://www.alfa.lt/straipsnis/108626...1-03-24_12-20/
            Flickr

            Comment


              #66
              Aš tai porą tokių nubausčiau kokių 10 tūkst. baudą, būtų kitiems pamoka.

              Comment


                #67
                Ponai, skirkime nelegalią veiklą nuo draudimo perpardavinėti bilietus. Niekas nedraus man parduoti nupirkto bilieto brangiau, jei susimokėsiu mokesčius nuo patirto pelno. Čia va buvo gąsdinama, kad gaudys tokius, juo labiau tuos kurie perpardavinės stambiais kiekiais. Mažais kiekiais ir susimokėjus mokesčius pardavinėti galite, niekas jūsų neturės teisės nubausti.
                Kitas dalykas - pačio pardavėjo taisyklės, kuriose jis draudžia perparduoti bilietus. Bet Tiketa per euobasket'ą tik ant bilieto atspausdino tai, arba puslapyje galima buvo pasiskaityti taisykles. Bet kaip išaiškino keli advokatai, tai nėra privalomos taisyklės, nes niekur pirkėjas nepasirašė, kad su jomis sutinka.

                Taip, kad perpardavinėjimas LR įstatymais nedraužiamas, draužiama nelegali komercinė veikla

                Comment


                  #68
                  ir aplamai - perpardavinėtojai visuomet sąžiningų žmonių bus nemėgstami, nes didele dalimi dėl jų kiti žmonės negali įsigyti bilietų už normalesnę kainą, plius dėl jų ilgėja eilės, lūžinėja sistemos ... galiu tik tęsti.

                  Comment


                    #69
                    aš pats tai neperku tikrai iš tokių, bet tu irgi geras - atvažiuoja tokia grupė, gal daugelis ją pamatys gyvai tik 1 kartą gyvenime, tai kas daryt žmonėms, jeigu pinigų ir noro užtenka?

                    Comment


                      #70
                      Dar perpardavinėtojų pliusas toks, kad gali pirkti pvz. likus savaitei iki koncerto, kad ir brangiau. Dabar manau tikrai tik patys pačiausi RHCP fanai perka bilietus į renginį kuris vyks liepos mėnesį

                      Comment


                        #71
                        /\ ir jau baigiami išpirkti bilietai

                        Comment


                          #72
                          Parašė Dzipas Rodyti pranešimą
                          Dar perpardavinėtojų pliusas toks, kad gali pirkti pvz. likus savaitei iki koncerto, kad ir brangiau. Dabar manau tikrai tik patys pačiausi RHCP fanai perka bilietus į renginį kuris vyks liepos mėnesį
                          Na ir argumentas... O ar tau ne geriau nusipirkti tiesiog kasoje už normalią kainą?
                          Apskritai, man perpardavinėtojai yra šlykštūs ir be jokios sąžinės žmonės. Suprantu, kad jeigu turi bilietą ir negali eiti, tai parduodi už tiek, už kiek pirkai. Bet specialiai pirkti bilietus į renginį, kuris tau pačiam neįdomus, su tikslu užsidirbti iš to pinigų - tai tikrai liumpeniškas ir nusikalstamas (bent jau visuomeniniu požiūriu) poelgis.
                          Pridėsiu, kad niekada nepirkau ir niekada nepirksiu nieko iš tokių žmonių.

                          Comment


                            #73
                            „Žalgirio” arenoje pražydo žiemos gėlės

                            Didžiausių žiemos švenčių nuotaika neaplenkė ir Kauno „Žalgirio“ arenos – lauke suspindo didžiulė Kalėdų eglė, langus papuošė milžiniško dydžio baltos žiemos gėlės, o konferencijų amfiteatras ir parodų erdvė virto gyvu mišku.

                            „Nenorėjome puošti taip, kaip puošia visi – apvynioti pastatą lempučių girliandomis. Arena turi būti organiška, susiliejanti su aplinka, bet tuo pačiu ir tausojanti gamtą. Visame dekore stengėmės išlaikyti baltą spalvą, jos vientisumą. Čia taip pat maksimaliai išnaudotos ekologiškos įdėjos“, – pasakojo bendrovės „Kauno arena“ rinkodaros vadovė Vilija Bulanavičienė.

                            Arenos lankytojus pasitinka daugiau nei 10 metrų aukščio eglė. Ją specialiai parūpino Dubravos miškų urėdija. Planuojama, kad po naujametinio Chris Norman ir Bonnie Tyler koncerto prie šios eglės visi norintieji galės pasižiūrėti dangų raižančius fejerverkus ir sutikti pirmąsias Naujųjų metų sekundes.

                            Eglė išsiskiria savo stilingumu – ji neperkrauta žaislais, čia dominuoja žalsvos ir baltos spalvos. Žaliaskarės papuošimui vadovavo floristas Marius Kiaunė – jo baltais rankų darbo žaislais papuoštas ir kiekvienas arenos amfiteatro bufeto staliukas.

                            Unikalus ir vienetinis, specialiai arenai sukurtas papuošimas – baltos žiemos gėlės. Milžiniško dydžio, pagal specialią autorinę techniką iš popieriaus sukurti žiedai, koteliai ir lapai – dizainerės Gailos Akelienės darbas. Dizainerė bendradarbiauja su galerija „Balta“ – jos autoriai šiemet papuošė ir pagrindinę miesto eglę.

                            Vėliau šios gėlės nebus išmestos – jos keliauja į Vieną, Svarovskio centrą, kur bus eksponuojamos vitrinose. Centro vadovai liko sužavėti šiuo darbu ir pasikvietė dizainerę į Austriją.

                            Šis papuošimas apšviestas įvairiomis spalvomis ir gerai matomas arenos languose, važiuojant Karaliaus Mindaugo prospektu.

                            Dar vienas organiškas papuošimas arenos viduje – tikrų eglučių miškas
                            šalia arenos amfiteatro ir parodų erdvės. Tik įžengus, pasitinka miško kvapas – čia pastatyta net 120 eglučių, kurios, sujungus kuklia girlianda, virto spindinčiu Kalėdų mišku vaikams.

                            Gruodžio 11-22 dienomis čia bus organizuojamos popietės mažiesiems žiūrovams – miške jų lauks lapiukas, lapytė, zuikis ir Kalėdų Senelis su palyda.

                            Šias eglutes parūpino Raudondvario medelynas – jos išpjautos retinant mišką arba pirkti
                            specialiai Kalėdoms auginti medeliai.











                            Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.

                            Comment


                              #74
                              TURIU!!! Vakar visą vakarą kankinausi, naktį bandžiau, ryte galiausiai uždėjo užrašą SOLD OUT, o dabar grįžus namo papietauti netikėtai pavyko įsigyti Tegu užsikru*a tokie perekupai kaip čia vienas garsiai besireiškęs
                              Mano nuotraukos @Fotki.com

                              Auto Show Millennium 2007
                              Retromobile 2007
                              "Kova 1". Driftingo čempionatas
                              "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                              Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                              BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                              Kauno Marių Regioninis Parkas

                              Comment


                                #75
                                Rytoj Eurolyga žada ne tik TOP 16 burtus, bet ir ypatingą naujieną. Nejaugi, 2013m. finalinis ketvertas Kaune?

                                Comment


                                  #76
                                  Būtų labai šaunu. Bet teko skaityti štai ką:
                                  Keletas tezių iš paskutinio Bertomeu pasisakymo:
                                  - kitą sezoną rungtynės ketvirtadieniais ir penktadieniais, kd nesikirstš su UEFA Čempionų lyga
                                  - Top16 dvi grupės po 8 komandas, kad daugiau rungtynių būtų tarp stipresnių klubų
                                  - Final 4 2012 bus Stambule, vėliau kandidatai yra Londonas, Praha, Vokietija, Vitorija eilę metų norėjo, Malaga
                                  - nors vienai šaliai yra 4 komandų limitas, bet situacija vėl gali pasikartoti ir penkta komanda bus Eurolygoje, jei ACB čempionais ar vicečempionais taps kuri nors iš ne šių komandų: Barca, Real, Baskonia ar Unicaja. taip pat, gal ir Europos taurę ispanai laimės?
                                  - Eurolygos biudžetas išaugo 12 proc.
                                  Tikiuosi kad tu žinai kai ką daugiau negu męs

                                  Comment


                                    #77
                                    Nu, mano ziniom, irgi, kad Kaune bus...Tikekimes..

                                    Comment


                                      #78
                                      Parašė Magician Rodyti pranešimą
                                      Nu, mano ziniom, irgi, kad Kaune bus...Tikekimes..
                                      Na aš irgi labai to tikiuosi. Čia mano pateikta yra sportalo citata. Na jis pakankamai dažnai gana taikliai pataiko.

                                      Comment


                                        #79
                                        Stop, skaitykit Euroleague oficialu puslapi:
                                        http://www.euroleague.net/news/i/91163/180

                                        The Top 16 Draw is scheduled to begin at 13:00 CET and will be broadcast by live streaming video on Euroleague Basketball’s official website, Euroleague.net. The draw marks the next step for the 16 hopeful teams on the road to the 2012 Turkish Airlines Euroleague Final Four in Istanbul.

                                        Comment


                                          #80
                                          Parašė suoliuojantis Rodyti pranešimą
                                          Stop, skaitykit Euroleague oficialu puslapi:
                                          http://www.euroleague.net/news/i/91163/180

                                          The Top 16 Draw is scheduled to begin at 13:00 CET and will be broadcast by live streaming video on Euroleague Basketball’s official website, Euroleague.net. The draw marks the next step for the 16 hopeful teams on the road to the 2012 Turkish Airlines Euroleague Final Four in Istanbul.
                                          Apie kita F4 kalbama gi

                                          Parašė jugensas Rodyti pranešimą
                                          Rytoj Eurolyga žada ne tik TOP 16 burtus, bet ir ypatingą naujieną. Nejaugi, 2013m. finalinis ketvertas Kaune?
                                          O kuo si naujiena butu ypatinga Europai..?

                                          Comment

                                          Working...
                                          X