Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Lenkijos prezidento lėktuvo katastrofa Rusijoje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Tomizmas
    Juk galima sakyti, kad Lenkija dabar liko praktiškai be valdžios. Po 2 mėnesių - priešlaikiniai rinkimai. Ar kartais neišgirsime prorusiškų nuotaikų iš Lenkijos, ir ar nebus taip, kad Ukraina ir Gruzija bus ramiai palikta Rusijos globai? Pamatysim, bet kol kas ateityje "piešiasi" būtent toks scenarijus.
    Lenkija be valdzios neliko.

    Comment


      Parašė John Rodyti pranešimą
      Koks tikslas Rusijos tarnyboms rengti tokią diversiją? Kas nuo to pasikeis Rusijos-Lenkijos santykiuose?

      Nera rusijoje tokios vienalytes valdzios. Buvo anksciau ir breznevo ir jelcino klanai ir putino KGB-istu klanas. Ten nesuprasi kas ka is tikruju valdo.Korupcija didziule ,visi tie tarpusavio rysiai ju gyvenime labai svarbus. Visu ju tikslu niekada nezinosi ir nesuprasi kam ten galejo buti tai naudinga.

      Comment


        Rusija yra Rusija, kad ir kaip kvailai tai skambėtų. Juk ten net ekstrasensų mūšiai vyksta. Nenustebčiau jei ir dispečeris pagiriotas (ar girtas) būtų buvęs. Gal ir labai aš čia stereotipiškai, bet taip jau būna.

        Comment


          Parašė Al1 Rodyti pranešimą
          Lenkija be valdzios neliko.

          Lenkija liko be proamerikietiskos valdzios,kuri stengesi pas save statyti rpg ir kitais atvejais buvo gan priesiska rusijai ir trukde jos skverbimuisi i vakarus su energetiniais resursais.

          Comment


            Parašė Tomizmas
            Juk galima sakyti, kad Lenkija dabar liko praktiškai be valdžios. Po 2 mėnesių - priešlaikiniai rinkimai. Ar kartais neišgirsime prorusiškų nuotaikų iš Lenkijos, ir ar nebus taip, kad Ukraina ir Gruzija bus ramiai palikta Rusijos globai? Pamatysim, bet kol kas ateityje "piešiasi" būtent toks scenarijus.
            lenkija liko tik be prezidento. seimo pirminikas sekmingai pereme prezidento pareigas, o ir premjeras sveikas ir gyvas. prezidento rinkimai ir taip turejo buti rudeni, kuriuose Kacinskis neturejo sasu laimeti. taip, kad sitas argumentas visiskai atkrenta.

            Comment


              Trys lenkų katastrofos Rusijoje versijos
              Šiuo metu Rusijos generalinėje prokuratūroje nagrinėjamos versijos, kad tragedija įvyko dėl blogų oro sąlygų, gedimo lėktuvo ir pilotų klaidos. Jau rasta ir pirmoji iš dviejų vadinamųjų juodųjų dėžių.

              Comment


                Cia siaip kazkiekno nuomone is komentaru,bet sakyciau gana arti realybes:



                Pasiskaitinėjau rusų pilotų forumuose, išvada vienareikšmė: avarijos priežastis leidiasis į blogai aprūpitą aerodromą, spaudžiant valdžiai, esant sunkims meterologinėmis sąlygomis.Kita vertus nebuvo 4 bandymų leistis, buvo 4 korekciniai posūkiai. Bendra nuomonė dėk galimos diversijos tokia: Tai galima ir nesudėtinga tokiomis sąlygomis, bet neįrodoma.

                Comment


                  Parašė praeivis Rodyti pranešimą
                  Bendra nuomonė dėk galimos diversijos tokia: Tai galima ir nesudėtinga tokiomis sąlygomis, bet neįrodoma.
                  visiškai sutinku, būtent todėl neverta daugiau apie tokias diversijas aušinti burnos (arba naudoti forumo erdvės šiuo atveju), kol nėra bent kažkokių svaresnių įrodymų. Pagunda, žinoma, didelė, bet skamba kol kas įžeidžiančiai ir visiškai ne vietoje

                  Comment


                    Jau kazkas imetes ir tos vietos zemelapi i interneta su pazymeta lektuvo kritimo vieta ggogle zemelapyje. Kaip ir misko didelio masyvo ten nera:


                    http://www.wikimapia.org/#lat=54.820...&z=14&l=24&m=b
                    Paskutinis taisė praeivis; 2010.04.10, 20:40.

                    Comment


                      Mano patėvis kuris šiandien visą dieną prie televizoriaus praleido ką tik pasakė, kad buvo piloto klaida, nes rusai jiems neleido leistis, o pilotas nesiklausė (iš TV Polonia). Negaliu tiksliai pasakyti, tiek supratau, nes jis kalba broken English, o aš broken Polish.

                      Comment


                        Jūs man paaiškinkit, koks idiotas susodino tiek svarbių valstybės veikėjų į vieną lėktuvą?... Tokiam atvejui galima pritaikyti tik vieną terminą - tragiškas aplaidumas. Už tokį aplaidumą Lenkija buvo nubausta labai skaudžiai...
                        Rusai čia kelių veikėjų išfantazuotai avantiūrai niekada nebūtų pasiryžę, net jeigu ir būtų turėję tam motyvą. Jei jūs naiviai tikite, kad galima patogiai išdurti visą tarptautinę bendruomenę sabotuojant lėktuvą, apkeičiant juodasias dėžes, nepaskelbiant per 24 valandas dispečerių parodymų ar kaip nors panašiai - tai galite tikėti ir tuo, kad pats Putinas su stingeriu tykojo atskrendančio lenkų lėktuvo ir sėkmingai jį numušė. Ir iš vis, yra daugybė daug geresnių metodų daryti destruktyvią įtaką, negu numušti lėktuvą su valstybės prezidentu ir valstybės pareigūnais. Galų gale juk jau šiandien paskelbti pirmalaikiai rinkimai, vyksiantys berods po dviejų su puse mėnesio. Žuvusių parlamentarų ir pareigūnų gretas pakeis tie, kurie standartiškai tai ir turėtų padaryti. Aišku, galima sakyti, kad rusai nužudė visą kariuomenės vadovybę ir per sekančias 48 valandas išlaipins desantą į Lenkijos teritoriją, bet ar tai rimta?...
                        Paskutinis taisė Taiga; 2010.04.10, 21:01.

                        Comment


                          Parašė Big Cat
                          Ok, labai trumpai! Esmė tame, kad šiuo metu mus slegiančių sunkumų priežastis yra daugelį metų ignoruotų ir susikaupusių problemų pūlinio sprogimas. Nesvarbu, kas būtų laimėjęs paskutinius rinkimus - būtų vis tiek ta pati ž..pa. Nes dabartinė situacija iš esmės yra ankstesnio Lietuvos nuvaldymo, valdžios abejingumo ir cinizmo rezultatas. Todėl tiesiog kaltinti dabartinę valdžią šiuo metu mus krečiančiais sunkumais yra gana primityvu ir labai trumparegiška. Kubilius, ne Kubilius - vis tiek būtų priverstas imtis skaudžių ir nepopuliarių veiksmų, visiems būtų skaudėję, ir visi būtų, kaip ir dabar, keikę valdžią bei linkėję jai grabo lentos...
                          BigCat, kada valdžia teiga, jog šiuo metu reikalingas solidarumas ir ji solidarumo principą taiko visiems vienodą, tada bet koks sprendimas bus priimamas neigiamai. dar kartą paminėsiu Lietuvių vykdomą solidarizaciją : žmogus, gaunantis 100 lt sumoka 10 lt į biudžetą, žmogus, gaunantis 12 lt, sumoka taip pat 10 lt. Ir kubilius toliau šaukia, solidarumas svarbiausia. Ar tai ne atotrūkio tarp dideles pajamas ir mažas pajamas gaunančių žmonių didinimas? aukštojo mokslo reforma. Atvažiavo steponavičius į mokyklą ir pareiškė, mes pamatėm praietais metais, kokios specialybės buvo paklausiausios, todėl mes sumažinome tose vietose nemokamų vietų skaičių, kad pritrauktume daugiau studentų pinigų, o kur liko laisvų vietų, dar padidinome. Tiesiog nesuvokiama, kaip toleruojame tokius dalykus. Aš suprantu, kad gal būtų logiška tokią reforma vykdyti, kai valstybėje gyvenančių asmenų pajamos yra gana stabilios, bet kada ~300 000 minimum yra bedarbiai, sakyti, kad studentas yra pajėgus susimokėt už save, sakykit ką norit, bet tai prisideda prie to, kad tas atotrūkis padidės dar labiau. tas, kuris turės pinigų - studijuos, kieno tėvai neturės - nestudijuos. Gal reikėtų visas tas liberalizmo reformas dabar sustabdyti ir palaukti geresnių laikų, apie kuriuos jūs čia visi kalbate, daugelis nenorėdami pripažint, kad situacija Lietuvoje yra bloga? Manau, visos tokios liberalizmo idėjomis persmelktos solidarizacijos, reformos veda mūsų šalį į dar didesnį susiskaldymą ir tiek.

                          Comment


                            Rašoma kad buvo toks precedentas:

                            Но журналисты, в том числе польских СМИ, не раз писали, что президент Качинский любил вмешиваться в действия командиров своего ТУ 154. Так, один из пилотов был даже уволен и чуть не сел в тюрьму после того, как по соображениям безопасности отказался выполнять указания своего президента. И нынешний командир Ту-154 не мог об этом не знать.

                            http://www.ntv.ru/novosti/190443/

                            Comment


                              Parašė Tiesiog_as
                              praeivi, o kaip tu reaguoji į tokius pareiškimus, kad buvo pasakyta nesileisti oro uoste ?

                              O galejo buti su rusu kariskiais ir tokia situacija : aerodromas kariskas,kariskiai priprate,kad ju komandos vykdomos, pamate,kad lektuvas nepataiko i nusileidimo trajektorija, pasake,kad leistusi kitur ,aerodromas uzdarytas ir isjunge visus savo radarus ir rysi su lektuvu ,palikdami ji likimo valiai ,o patys nuejo degtineles gerti:-)) Kazkas panasaus galejo buti. O paskui aisku liks kaltinti tik oro salygas, nors lektuvas aisku turejo visa iranga ,reikalinga aklam nusileidimui.

                              Comment


                                Galėjo būti... Galėjo būti, kad čečėnas užėmė lėktuvą, galėjo būti, kad putinas su stingeriu krūmuose, galėjo būti, kad lechas paprašė papilotuot lėktuvą... NIEKO TAI NEĮRODO.

                                Comment


                                  Parašė Zorro Rodyti pranešimą
                                  Rašoma kad buvo toks precedentas:

                                  Но журналисты, в том числе польских СМИ, не раз писали, что президент Качинский любил вмешиваться в действия командиров своего ТУ 154. Так, один из пилотов был даже уволен и чуть не сел в тюрьму после того, как по соображениям безопасности отказался выполнять указания своего президента. И нынешний командир Ту-154 не мог об этом не знать.

                                  http://www.ntv.ru/novosti/190443/

                                  Na ir kas ? kalba juk ne apie tai . Klausimas kodel lektuvas aprupintas visa reikalinga iranga ,nepataike i nusileidimo taka net ir esant rukui? kodel dispeceriai sako,kad jis atseit leidosi 4 kartus,kame problemos? Kodel persama nuomone,kad atseit lenku pilotas durnas ir skuto medziu virsunemis,nors aisku turejo visa iranga reikalinga aklam nusileidimui,visiskai nieko nematant? ir t.t.

                                  Comment


                                    Parašė Tiesiog_as Rodyti pranešimą
                                    Galėjo būti... Galėjo būti, kad čečėnas užėmė lėktuvą, galėjo būti, kad putinas su stingeriu krūmuose, galėjo būti, kad lechas paprašė papilotuot lėktuvą... NIEKO TAI NEĮRODO.

                                    Faktas tik vienas: rusai nesugebejo saugiai nuvesti lektuvo iki nusileidimo tako. Dabar aiskinasi kodel,bet faktas toks kaip blynas.

                                    Comment




                                      Va, mūsų buvęs Prezidentas V. Adamkus per lenkų televiziją pašnekėjo -> čia

                                      Visai neblogai lenkiškai parozumiel

                                      Comment


                                        Įranga neapsaugo lėktuvo nuo katastrofos tikimybės. Tada nė vienas iš airbusų nebūtų nukritęs, nes įranga buvo nauja.

                                        Comment


                                          Parašė Tiesiog_as Rodyti pranešimą
                                          Įranga neapsaugo lėktuvo nuo katastrofos tikimybės. Tada nė vienas iš airbusų nebūtų nukritęs, nes įranga buvo nauja.

                                          ir kuris gi airbusas suduzo del to ,kad nerado nusileidimo tako?????

                                          Comment

                                          Working...
                                          X