Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Europos Sąjungos reikalai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    V. Putinas lankosi Austrijoje: S. Kurzas žada „paspausti“ dėl S. Skripalio apnuodijimo

    Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas antradienį atvyko pirmo per ketvirtąją savo kadenciją užsienio vizito į Austriją, vieną iš draugiškiausių Maskvai ES valstybių.

    Prieš susitikimus su Austrijos lyderiais V. Putinas paneigė kalbas, esą Rusija turi ketinimų suskaldyti 28 nares turinčią Bendriją. Interviu austrų visuomeniniam transliuotojui ORF Rusijos prezidentas sakė, jog Maskva nori, kad ES „būtų vieninga ir klestėtų, nes ES yra mūsų svarbiausia prekybos ir verslo partnerė“...
    Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...

    Comment


      Skvernelis važiuoja į Briuselį derėtis. Rusiškai išdėstys situacijos vingrybes?
      https://www.alfa.lt/straipsnis/50296...ramos-lietuvai

      Comment


        V. Putinas turėtų susitikti su Austrijos prezidentu liberalu Alexander'u Van der Bellenu, S. Kurzu ir vicekancleriu Heinzu-Christianu Strache. Pastarojo vadovaujama kraštutinių dešiniųjų Laisvės partija (FPOe) gruodį prisijungė prie Austrijos vyriausybės kaip jaunesnioji koalicijos partnerė. Be to, savaitgalį H.-Ch. Strache paragino ES panaikinti sankcijas Rusijai.
        Vienpusiškas straipsnis. Nė žodžio apie tai, kad kancleris su prezidentu į austrų žurnalisto klausimą abu patvirtino, kad palaiko ES sankcijas rusijai.
        ...

        Comment


          Macrono „ne“: ES atidėjo derybas su galimomis naujomis narėmis

          ES mažiausiai metams atidėjo sprendimą pradėti narystės derybas su Makedonija ir Albanija. Tokiems planams pasipriešino Prancūzija ir Nyderlandai, kurios reikalauja spartesnių reformų šiose valstybėse, taip pat baiminasi išaugusios imigracijos...
          Plačiau: https://www.vz.lt/verslo-aplinka/201...#ixzz5Jd0AkC1f
          Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...

          Comment


            Junckerio elgesiu pasibaisėjęs prancūzų žurnalistas: jis peržengė visas ribas
            „Jie nori, kad visi įtikėtų, jog J. C. Junckeris kentė smarkų nugaros skausmą, tik atrodo, kad jis jokio diskomforto nepatyrė. Vaizdo medžiagoje jis įamžintas besišypsantis, besijuokiantis, noriai bendraujantis ir bučiuojantis jam eiti padedančius kolegas“, – rašo J. Quatremeris.

            Gali būti, jog C. J. Junckerio judėjimo sutrikimus lėmė stiprūs skausmą malšinantys vaistai. Nepaisant to, remiantis net kelių šaltinių duomenimis, kai nebuvo fotografų ir televizijos kamerų, J. C. Junckeris sėdėjo neįgaliojo vėžimėlyje ir per vakarienę absoliučiai nekalbėjo.

            „Anot tų pačių liudininkų, J. C. Junckeris valgydamas gėrė daug alkoholio, o tai nesuderinama su skausmą malšinančiais vaistais. Jei jį iš tikrųjų surietė nugaros skausmas, kaip vos prieš kelias dienas jis galėjo lankytis Kinijoje ir Japonijoje?

            Vienas diplomatas juokauja, kad, jei J. C. Junckeris tikrai kenčia nepakeliamą nugaros skausmą, jį, greičiausiai, palaiko „išskirtinai stipri moralė ir gebėjimas dėl Europos gerovės nepasiduoti kančiai“, – cituojamas J. Quatremeris.

            Vienintelis logiškas paaiškinimas – C. J. Junckeris pernelyg artimai bičiuliaujasi su buteliu. „Dauguma žmonių Liuksemburge, Briuselyje ir kitose Europos sostinėse gali paliudyti net kelis J. C. Junckerio girtuoklystės atvejus“, tvirtina straipsnio autorius.

            Jis cituoja vieną buvusį ministrą: „Kai ministrų taryboje jam atnešama stiklinė vandens, visi žino, kad ten ne vanduo, o džinas“.

            Comment


              Macron Tells Denmark ‘No Such Thing as a True Dane, True Frenchman

              The French president made the remarks while on a three-day tour of Denmark and Finland, where he is hoping to establish a “progressive arc” of nations supporting his vision of a globalised EU superstate, which would revolve around a liberal conception of human rights, ahead of European Parliament elections next year.
              https://www.breitbart.com/london/201...ane-frenchman/

              Prancūzijos krentančių reitingų "ne populistas" vykdo darbotvarkę. Po kurio laiko ateis eilinis nustebimas, kaip čia taip populiarėja radikalioji "populistė" M. Le Pen. Vakarų europiečiams visa tai gal ir nauja, bet lietuviai tai dar neblogai atsimena, kaip nebuvo lietuvių, latvių, uzbekų ir kirgizų - buvo lygiateisiai tarybiniai žmonės.

              Comment


                Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
                Macron Tells Denmark ‘No Such Thing as a True Dane, True Frenchman


                Na tai tada nėra ir tokio dalyko, kaip tikrasis Prancūzijos prezidentas. Na ir kas, kad dauguma žmonių susitarė, kad jis bus prezidentu. Nebegalioja lygiai taip pat, kaip ir nebegalioja kažkokios žmonių grupės susitarimas, kad jie yra danai ar prancūzai, jeigu jau taip.

                Comment


                  Tautybė tėra supaprastintas pavadinimas bendrų interesų socialiniai grupei. Jei labai nori, gali į daug ką pažiūrėti blogąja prasme.

                  Comment




                    Jei nėra aiškaus savi-identiteto, nebegalima ir suvereni savivalda, nes nebeaišku, kas sieja individus, ir kaip jie gali pasiekti susitarimą. Tokios idėjos suponuoja potencialią liberalios demokratijos pabaigą ir grįžimą į ikitautinių valstybių imperinę tvarką, nes tik neliberali tvarka gali valdyti krūvą žmonių be aiškių tapatybių, arba krūvą skirtingų, nesutampančių, prieštaraujančių tapatybių.

                    Comment


                      Parašė andyour Rodyti pranešimą
                      Tautybė tėra supaprastintas pavadinimas bendrų interesų socialiniai grupei. Jei labai nori, gali į daug ką pažiūrėti blogąja prasme.
                      Netiesa. Tautybė yra žmogaus etninė kilmė. Negali būti taip kad tėvai yra lenkai, o vaikai - lietuviai.

                      Comment


                        Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
                        Netiesa. Tautybė yra žmogaus etninė kilmė. Negali būti taip kad tėvai yra lenkai, o vaikai - lietuviai.
                        Negali, nes vaikai kalbės tėvų kalba ir bus linkę bendrauti su tos pačios kalbos atstovais. Mišriose šeimose kiek kitaip, bet ten dažniausiai vaikas pasirenka pagal vieną iš tėvų.

                        Comment


                          Parašė andyour Rodyti pranešimą

                          Negali, nes vaikai kalbės tėvų kalba ir bus linkę bendrauti su tos pačios kalbos atstovais. Mišriose šeimose kiek kitaip, bet ten dažniausiai vaikas pasirenka pagal vieną iš tėvų.
                          Žiūrint kokiose šeimose ir kokioje kultūrinėje aplinkoje. Mūsų lietuvių vaikai Anglijoje jau nekalba lietuviškai "pirmoje kartoje". Nors dabar lyg ir daugiau galimybių nei prieš 100 metų. Mano antros eilės dėdžių vaikai visai nemoka lietuviškai, tik lenkiškai (ir angliškai ) arba portugališkai (ir ispaniškai).

                          Comment


                            Idiotai.

                            Comment




                              Click image for larger version

Name:	v1VORhOzrv7taaHgBrU1_J7JFovXmEr5gsMrZro0lMY.jpg
Views:	42
Size:	53,9 kB
ID:	1669395

                              Comment


                                9:00

                                Comment


                                  Emanuelis Makronas nori bausti tas ES šalis, kurios neįsileidžia imigrantų iš trečiojo pasaulio šalių

                                  Emanuelis Makronas taip pat pareiškė, kad kitų metų Europos Parlamento rinkimai bus istoriniai – jie ir nulems, ar ES pasuks multikultūriniu, globalistiniu, kairuoliškai liberaliu keliu, ar nacionalistiniu.
                                  Kažin ar jis bent žino, kokie jo reitingai Prancūzijoje?
                                  http://www.tiesos.lt/index.php/tinkl...migrantu-is-tr

                                  Comment


                                    Parašė Tomizmas
                                    O tai nelegalių (atkreipkite dėmesį - NELEGALIŲ!!!) imigrantų priėmimas jau tapo kažkokiu privalomu dalyku?

                                    Nelegali imigracija yra įstatymų pažeidimas, tai sienos kirtimas nelegaliu būdu, su niekuo nesuderinus. Taip išeina, kad ją toleruoti - tai skatinti įstatymų nesilaikymą.
                                    Tu čia komentuoji senio besmegenio įdėtą nuorodą į trečiarūšį kospiracininkų puslapiūkštį tie-SOS.lt?
                                    If a lion could speak, we could not understand him.

                                    Comment


                                      O TieSOS referuoja į savo analogą Breibart, įdedant keistoką prasmę į Makrono lūpas. Kodėl "Frontex" stiprinimas ir solidarumas sienų apsaugos klausimais yra nelegalų migrantų skatinimas?

                                      Gal Makrono politika ir nelabai patinka, bet čia yra bangų kėlimas stiklinėje.

                                      Comment


                                        O Frontex jau pradėjo migrantus plukdyt atgal į Afriką? Ar vis dar kaip keltai dirba? Solidarumo sienų klausimu kaip vengrai statėsi tvorą irgi nelabai buvo. Apie solidarumą dažniausiai šnekamą kai reikia išlaikyt migrantus. O ne lėktuvų juos išskraidint namo.

                                        Comment


                                          Bet kuriuo atveju, geriausia, kad butų sutarta dėl aiškių bendrų ES imigracijos taisyklių. Gal ir toli ieškoti nereikia, pvz.: JAV.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X