Parašė mantasm
Rodyti pranešimą
JAV aišku įdomus fenomenas, bet ten kas pirmas, kas naglesnis tas laimi, visiškas frontier, ty buvo žemių galimybių ir tt kiba iš čia ir susiformavo kultūra, o Vakarų Europa viskas padalinta, nemėgsta išsišokėlių, Rytų Europa neseniai nuo plūgo, nebuvo ryšio tarp elitų ir valstiečių - baudžiauninkų, na ar jis vėlai atsirado.

( tai labai norėčiau jums primint iš užsieniečiu akis kokioj grazi šalį gyvenat, miestai tvarkingi, nei vienos šiukšles, gamta neliesta ir graži. man va toks keistas jausmas ir būti lietuvoj nes jaučiuosiu kad esu savais (tipo su lietuviais) bet irgi kaip užsienete nes kalbu lietuviškai kaip 7metu vaikas ????, maža augant galvoj lietuva ubagynas o dabar atvažiavus nepasakyčiau kad skiriasi “gyvenimo kokybė” su UK. čia biški keistai skambės bet man irgi žiauriai patinka kai vyrai kalba lietuviškai xddd žymiai labiau patinka lietuviai nei britai, labiau vyriški ir džentelmenai . biški skaudina kad niekada nepatyriau lietuviškos mokyklos ir kad čia ne užaugau bet esu irgi dėkinga kad tėvai prieš 20 metų išvažiavo nes aš užaugau turtegesnioj šalyje ir žmones žymiai tolerantiškesni ten
Comment