Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Lietuva užsieniečių akimis

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• PoDV
    replied
    Parašė John Rodyti pranešimą
    Moskvička
    Čia tarp kitko. Nesigilinu kas yra kas.

Tiesiog pareiškiu, kad bot'ai ar bot'ų stiliumi varantys, žinoma, yra baisiau nei kai kurie iš pažiūros realius pasaulio žmones atitinkantys forumiečiai (pvz. visokie įtikėję, kad nuo vakcinų mirštama, ar Edinburgas yra Anglijos miestas) kurie ne visada gali patikti

Komentuoti:

• John
    replied
    Moskvička

Komentuoti:

• GoGreen
    replied
    Parašė John Rodyti pranešimą

O tau neatrodo keista, kad kažkas, šitame forume, vos su 77 pranešimais, ištisas dienas non-stop varo paklodes apie tai, kokie galimai blogi yra visokie Rusijos vlogeriai ir kaip jie galimai padarė tą ar aną, nors tepateikia savo iš šiknos trauktas "versijas"?
    Kas varo? Jeigu kas yra tai zmones ir pasako,nieks nevaro. Jeigu ka,net Tavo megiamas Varlamovas ir pats jau atsiprase,del ,kabutese uzdarytu, Latvijos sprotu fabriku . Nesusipazines tiek su Ukraina,bet ir ten aisku kad pribure

Jeigu sakoma durnas ir tiek ,tada aisku kad varo,bet jeigu sakoma durnas,nes ta ir ana ,tai nera vienas ir tas pats.

Zmogau,jeigu yra kas pasakyt,tai visada prasom,bet nereikia gincyt tai kas nenugincijama Varlamovas susimove ir taskas
    Tu bent perskaityk tuos 77pranesimus,jeigu taip kliuna,ne tiek ir daug ,o tada ir bumbek Tavo Varlamovas padaro video,paskui pats paneigia Vat cia tai lygis

Jeigu as rusofobas,kaip kad zmones megsta vartot sita zodi Gali pasakyt,jeigu kalbi rusiskai,kaip gali but,kad rusafobas ziuri rusiska video?
    Paskutinis taisė GoGreen; 2021.11.07, 19:05.

Komentuoti:

• John
    replied
    Parašė GoGreen Rodyti pranešimą

Buvo patikekit manim,buvo ir labai daug. Mes sponsoriai net jo klausem,zmogau kaip taip? Kodel musu nuorodos nepraeina filtru,o tie komentarai su sputnik nuorodom praeina Jis ilga laika ignoruodavo tokius komentaru. Tik po nemazo laiko ,kai jau didzioji dauguma sponsoriu ta vis akcentavo,nebeliko nuorodu is tokiu kanalu. Jis sake rankiniu budu patvirtina kometarus su nuorodom,tai jis matydavo kas per nuorodos
    Turiu as versija ,kad jis noredavo issukt kanala ir ,siek tiek, specialiai praleisdavo tokiu komentaru. Bet tada klausimas,kodel musu nuorodos nepraeidavo? Dar turint galvoj,kad mes buvom sponsoriai
    Beje as Marius P. ,jei jus is pradziu buvot tikrai matet mane komentaruose . Dar keistas dalykas,kai uzdavinejau klausimus del tu visokiu nuorodu ir t.t. mane uzbanino,nors as dar net tebebuvau sponsorius . Na pasake kad netycia,neva YouTube'as visa kita,kas gali zinot,su zvake nestovejau,bet labai daug keistu sutapimu ten nutikdavo.

As sitam kanalui daviau antra sansa,kai ji prtadejo pult Litovec Rubit Pravdu, Tina Taksina ,bet pasikartosiu tikrai nesu tikras

Bus taip ,kaip ta porele fotografu,kur jie darydavo stream'us ,kaip myli Lietuva,prasydavo pinigu fotoaparatui,kelionem... O pas juos gyveno best firend is Visagino,kuris paraleliai darydavo video su fake statistika apie biedniausia sali Lietuva. Tik atsitiko taip ,kad iie viena diena susipyko ir tada islindo yla is maiso,kas yra kas

As optimistas norisi tiketi,bet kaip parode istorija,kad visi Lietuvos myletojai is Rytu tik pucia migla. Jie uzciuope ta momenta,kad daug zmoniu net paremti pasiruose,kad tik atsirastu ''kitokia'' pozicija apie Lietuva,vat ir naudojas.
    O tau neatrodo keista, kad kažkas, šitame forume, vos su 77 pranešimais, ištisas dienas non-stop varo paklodes apie tai, kokie galimai blogi yra visokie Rusijos vlogeriai ir kaip jie galimai padarė tą ar aną, nors tepateikia savo iš šiknos trauktas "versijas"?

Komentuoti:

• John
    replied
    Neabejotinai, kartu su Varlamovu, vykdo tiesioginius Pucino nurodymus, net neabejoju

Komentuoti:

• GoGreen
    replied
    Parašė manometras Rodyti pranešimą

Šventųjų apskritai nebūna. Aš gailiuosi, kad nepatariau nuolat priminti komentatoriams, kad mėšlas, įžeidinėjimai bus trinami, o nuolatiniai jų pylėjai bus šalinami, baninami. Bet aš irgi nežinojau, kad yra toks LR BK 170 str. O bjaurių nuorodų spaminimas, kuris atsiranda daug kur, yra tai, kas skatina blogerius uždrausti kelti nuorodas apskritai ir tai suprantama. Aš tai žiūriu jo video, kol jie dar švieži, todėl nemačiau jokių spamų ir sputnikų.
    Buvo patikekit manim,buvo ir labai daug. Mes sponsoriai net jo klausem,zmogau kaip taip? Kodel musu nuorodos nepraeina filtru,o tie komentarai su sputnik nuorodom praeina Jis ilga laika ignoruodavo tokius komentaru. Tik po nemazo laiko ,kai jau didzioji dauguma sponsoriu ta vis akcentavo,nebeliko nuorodu is tokiu kanalu. Jis sake rankiniu budu patvirtina kometarus su nuorodom,tai jis matydavo kas per nuorodos
    Turiu as versija ,kad jis noredavo issukt kanala ir ,siek tiek, specialiai praleisdavo tokiu komentaru. Bet tada klausimas,kodel musu nuorodos nepraeidavo? Dar turint galvoj,kad mes buvom sponsoriai
    Beje as Marius P. ,jei jus is pradziu buvot tikrai matet mane komentaruose . Dar keistas dalykas,kai uzdavinejau klausimus del tu visokiu nuorodu ir t.t. mane uzbanino,nors as dar net tebebuvau sponsorius . Na pasake kad netycia,neva YouTube'as visa kita,kas gali zinot,su zvake nestovejau,bet labai daug keistu sutapimu ten nutikdavo.

As sitam kanalui daviau antra sansa,kai ji prtadejo pult Litovec Rubit Pravdu, Tina Taksina ,bet pasikartosiu tikrai nesu tikras

Bus taip ,kaip ta porele fotografu,kur jie darydavo stream'us ,kaip myli Lietuva,prasydavo pinigu fotoaparatui,kelionem... O pas juos gyveno best firend is Visagino,kuris paraleliai darydavo video su fake statistika apie biedniausia sali Lietuva. Tik atsitiko taip ,kad iie viena diena susipyko ir tada islindo yla is maiso,kas yra kas

As optimistas norisi tiketi,bet kaip parode istorija,kad visi Lietuvos myletojai is Rytu tik pucia migla. Jie uzciuope ta momenta,kad daug zmoniu net paremti pasiruose,kad tik atsirastu ''kitokia'' pozicija apie Lietuva,vat ir naudojas.
    Paskutinis taisė GoGreen; 2021.11.07, 12:27.

Komentuoti:

• manometras
    replied

Gala zmogaus,bet jis irgi ne sventasis. As pradzioj buvau netgi sponsorium Pas ji komentaruose nuorodu neleisdavo idet,o sputniknews nuorodas kiti idedavo? Vat klausimas As turiu asakyma,jis norejo daugiau komentaru,o gal islys yla is maiso ir bus kaip su Varlamovu?
    Siai dienai as ji palaikau,aisku jau neberemiu pinigais,bet nesu 100% tikras del jo
    Šventųjų apskritai nebūna. Aš gailiuosi, kad nepatariau nuolat priminti komentatoriams, kad mėšlas, įžeidinėjimai bus trinami, o nuolatiniai jų pylėjai bus šalinami, baninami. Bet aš irgi nežinojau, kad yra toks LR BK 170 str. O bjaurių nuorodų spaminimas, kuris atsiranda daug kur, yra tai, kas skatina blogerius uždrausti kelti nuorodas apskritai ir tai suprantama. Aš tai žiūriu jo video, kol jie dar švieži, todėl nemačiau jokių spamų ir sputnikų.

Komentuoti:

• Sula
    replied
    Ukrainietė stebisi, kodėl Vilniuje toks "sovokas" ir "marios bomžų".

Komentuoti:

• GoGreen
    replied
    MANO LIETUVA turi jau daug sekėjų, todėl turi ir problemų.

https://youtu.be/B89rAO3mBD4

https://youtu.be/FIiGpn8WKOA

https://youtu.be/vTfL-joTsak
    Jis turejo zaidimu kanala ir istryne visa turini ,ir perdare kaip kanala apie Lietuva Jis jau startavo su 33-35tukst prenumeratoriu,kai kanale atsirado pirmasis video. Bent jau jis taip paaiskino ta 35tukst prenumeratoriu,kol dar net video nebuvo
    As kaip ir sakiau,siai dienai palaikau,bet daug neskaniu dalyku yra. Jie sako ,kad mokosi lietuviu kalbos,nors akivaizdu kad net perskaityt kas parasyt neiseina. Jus turbut zinot ir Viking Video. Jis irgi ale mokinosi lietuviu kalba,ale mylejo Lietuva Laikas viska parodo. Tik isejo taip,kad jo geriausias draugas is Visagino,kuris darydavo fake video apie Lietuva,kad neva biedniausia ,prasigerusi salis. Kuris sakydavo,kad Lietuvoj nera kas daryt ,o jis dirba uzsienyje Viking Video sugebejo ismokt net norvegiskai,bet ne lietuviskai.

Kiek vilko nemaitink,bet vis viena i miska ziuri. Liudna ,bet tokia realybe.

Komentuoti:

• GoGreen
    replied

Gala zmogaus,bet jis irgi ne sventasis. As pradzioj buvau netgi sponsorium Pas ji komentaruose nuorodu neleisdavo idet,o sputniknews nuorodas kiti idedavo? Vat klausimas As turiu asakyma,jis norejo daugiau komentaru,o gal islys yla is maiso ir bus kaip su Varlamovu?
    Siai dienai as ji palaikau,aisku jau neberemiu pinigais,bet nesu 100% tikras del jo

Komentuoti:

• manometras
    replied

Paskutinis taisė manometras; 2021.11.07, 11:04.

Komentuoti:

• digital
    replied
    Užvakar kalbėjau su Uberio (ir Bolto) taksistu iš Kaliningrado - sakė uždirba 3500 € per mėn, rodė programėlėse.

Komentuoti:

• Galys
    replied
    Беларусы уехали в Литву / Ночной Вильнюс / Покупки в Литве #РаботаЛитва 1.1

https://www.youtube.com/watch?v=G09j__VU9SE&t=11s

Zmones jau pradejo dirbt ir nekvalifikuotus darbus,idomu ka jiem moka?
    Greičiausiai kokius 3/4 kartus daugiau, nei už panašų darbą Baltarusijoje.

Komentuoti:

• GoGreen
    replied

Беларусы уехали в Литву / Ночной Вильнюс / Покупки в Литве #РаботаЛитва 1.1

https://www.youtube.com/watch?v=G09j__VU9SE&t=11s

Zmones jau pradejo dirbt ir nekvalifikuotus darbus,idomu ka jiem moka?
    Paskutinis taisė GoGreen; 2021.11.06, 12:06.

Komentuoti:

• Silber418
    replied
    Parašė themanual Rodyti pranešimą
    Apie ką jūs čia diskutuojat Įdomu ar tarkim suomiai ieško po interneto forumus norvegų ir švedų nuomonių apie juos, kurie gal kokį kartą lankėsi su vaikais Laplandijoje pas Kalėdų senelį
    Daugmaž panašu pas juos viskas. Vertybės, kalbos, mokesčių sistemos, ryšys su gamta ir kt. Kažkiek patrolinama internete vieni apie kitus ir tiek. Suomiai geriau eis miške ar prie ežero pavaikščioti negu domėsis, ką apie juos galvoja.

Komentuoti:

• Tikras architektas
    replied
    Aš ta porą jau senai seku. Ten vyrukas norvegas, beje. Ir man jie kažkaip atrodo daug nuoširdesni už tą oranger įkeltą ciocę. Šita tik prašoliuoja turistiniais maršrutais ir paknebinėja šaltibaršcius išsišiepus prieš kamerą.

O tiedu iš tikro gyvena - dirba čia, gyvena Žirmūnų gale komibloke, dažnai lankosi visokiose provincijose. Rodo, kad ne visada viskas sekasi. Jie netgi važiuoja į Gariūnus Beje, mokosi Lietuvių kalbos, bet ne tam, kad kasininkei pasakytų labas iš to neišpasakyto amerikoniško mandagumo, o tam, kad galėtų gyventi ir dirbti čia. Tiesiog toks natūralesnis reikalas, o ne dar vienas travel vlogas.

Šiaip tikrai rekomenduoju pažiūrėt.

Komentuoti:

• manometras
    replied
    Šitie amerikiečiai yra išauklėti būti malonūs, mandagūs, neisterikuoti viešoj vietoj ir elgiasi taip, kaip išauklėti. Žiūrėjau daugelį Lauros video.

Komentuoti:

• Galys
    replied
    Yra ir dar bent viena pora Iš JAV, kurie kelia į Youtube'ą savo potyrius(dauguma teigiami) apie gyvenimą Lietuvoje.

Čia berods pirma serija iš Lietuvos

Komentuoti:

• oranger
    replied
    Puikus kanalas apie tai. ko lietuviai kartais nevertina ir apie tai - kokia nuostabi yra mūsų šalis
    Lora gyvena Lietuvoje jau keletą mėnesių ir jos (apkeliavusios visą pasaulį ir gyvenusios skirtinguose kontinentuose) įžvalgos, nuoširdžios emocijos ir sugebėjimas trumpai ir tiksliai pateikti informaciją, - yra šimtąkart įdomesnės už Varlianovo blėnius.

Paskutinis taisė oranger; 2021.10.30, 01:19.

Komentuoti:

• Aleksio
    replied
    Parašė oranger Rodyti pranešimą
    Tramvajus yra tramvajus. Lyginti jį su troleibusu miestietiškos atmosferos kontekste, tai kaip lyginti futbolo stadioną su Gariūnų turgumi.
    Esi neteisus. Trulikas išmeta CO2? - neišmeta (kaip ir tramas). Trulikas (šiuolaikinis) gali apvažiuoti kliūtį ? - gali, o tramas negali.

Komentuoti:

Working...
X