Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Europos Parlamento rinkimai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė uzdvidesimt Rodyti pranešimą

    Puikus būdas kyšių legalizavimui, susitinki su verslininku "konsultacijai", po visko jis tau oficialiai į banko sąskaitą perveda už "konsultaciją".
    Puikus Maldeikienės požiūris, įstatymai lietuvoj tik varguoliams, jei esi valdininkas tai gali ir NT fiktyvia verte deklaruot ir mokesčius slėpt - "visiem" nusišvilpt.
    Tikrai puikus, dabar visi norintys duoti kyšį ir jį gauti, deklaruos savo susitikimus ir mokamus kyšius per viešą appsą, Masiulis dabar verkia, kad nebuvo tokio appso seniau ir teko reiklaus tvarkyti kažkur gatvėje perduodant pinigus degtinės dėžėje.

    Parašė sankauskas Rodyti pranešimą

    Problema ta, kad Seimo nariams imti pinigus (net jei jų ir neįsidedi į kišenę, o pervedi labdaros fondui) draudžia įstatymai. Ir, žinoma, minėtų politikų požiūris į įstatymus - Anušauskas iš karto pasakė, kad reikia išsiaiškinti juridinius niuansus, ir nuo susitikinėjimų už pinigus jis kol kas susilaikys. Maldeikienė pasakė kad jai dzin, ir visus išvadino durniais ir bukagalviais.
    Maldeikienė nieko neperveda, nes nieko ir negauna. Tai gal vis tik reiktų palaukti teisinio išaiškinimo, kas yra atlygio gavimas, ne iš anksto konstatuoti faktą apkaltinant pažeidus Konstituciją.
    Paskutinis taisė Lettered; 2019.06.07, 11:30.
    Flickr

    Comment


      Lašas jūroj tas Masiulis. Galima pagalvoti, kad visi kiti politikai yra skaidruoliai, nes jų niekas nepričiupo. Blogas buvo tik Masiulis su keliais savo partiečiais.

      Comment


        Parašė mantasm Rodyti pranešimą
        Masiulio pavyzdys parodė, kad nelabai veikia tokie metodai. Reikia ieškot subtilesnių būdų. Jei schema paeitų - galėtum už konsultaciją prašyt ne €50, o €500. Užsižymi, kad susitinki kartą per savaitę ir jau visai nebloga suma per metus sukapsi.
        Čia greičiausiai Masiulio startupas bus tas appsas.
        AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba

        Comment

        Working...
        X